5 yaş 1,5 yaş iki çocuk ben şuan bile düşünüyorum oğluma daha çok dikkat ederim üzülmesin diye akşam bana sen süper annesin çok güzel annesin beni üzmüyorsn dinliyorsn beni seviyorsun öpüyorsun canım oğlum diyorsun diyor :)) anaokuluna başladı gelince konuşuyoruz akşam olunca eşim geliyor oğlum her hangi bişeyle ilgilenirken eşime heyecanlı bir şekilde babası benim oğlum neler yapmış bayıldım bu çocuk herşeyi başarıyor bak bak neler yapmışlar diyorum oğlum değince hemen bakıyorum ki bizi dinliyor hemen geliyor yanıma öyle sürekli onunla ilgili bişeyler yaparım kızıma bişey mi verdim iki tane veriyorum birini abine diyince bile anne bana mı gönderdin bunu der kısacası her olayda mutlaka oğlumu içine katarim eşim mesela bu konularda eksik kalıyor ben onu öne çıkarınca oda farkına varıyor iki gündür sürekli anne sen çok güzel annesin canım annem super annemsn diyor tabi bende onu alıp seviyorum kızım kucak delisi zıplatıyorm kucağımda sende gel çabuk anne bebekler saati derim hemen şımarıyor zaten yani demem o ki herşeyde dahil ettiğim için kıskançlığı olmuyor ama kardeşiyle her hangi bişey yaptığımda göz ucuyla bakıyorum ki bize bakıyor napiyoruz diye bende dikkat ediyorum