0 oy
257 göst.
Diğer kategorisinde (95 puan) tarafından
Kızlar hayırlı geceler size sorum 3 yaşında ilk çocuğum ikinci iki aylık şükrediyorum Rabbim acılarını göstermesin çok seviyorum onları ama kendimi yetersiz hissediyorum küçük olan düzgün uyumaz ağlıyor büyükle düzgün ilgilenemiyorum istemez bağırıyorum kızıyorum ama çok da üzülüyorum onun da huyu değişti yalnız hissediyorum eşim de destek olmuyor hiç Rabbim sabır versin yardım etsin bizlere İnşallah 

8 Cevaplar

+3 oy
(3,539 puan) tarafından
Analık zor zanaat ☺️ tek çocuk olup, yetemediğini düşünen de çok. Bu hisler neden babalarda yok acaba. Ben hiç ben kendimi eksik hissediyorum, evladıma vakit ayıramıyorum diyen bir baba görmedim. 
(95 puan) tarafından
Çünkü herseyleriyle ilgilenen biz bence cnm
-Reklam-
0 oy
(504 puan) tarafından
İlk önce eşinle konuş sen annesiysen o da babası, 3 yaşındaki de daha bebek çok zor tahmin edebiliyorum ama kendini frenlemeye çalış çocukların ne suçu var 
(95 puan) tarafından
Konuşsam da aynı evde bile yok
0 oy
(9,793 puan) tarafından
Bu duygu sanırım her annede oluyo dün akşam ciddi ciddi oturup ağladım ben beceremiyorum sanırım bu annelik işini diye 2 oğlum var onlar için ugrasip didiniyorum parklar etkinlikler yapıyorum ama sanki yolunda gitmeyen biseyler gibi büyüğü okula vermek istiyorum istediğim gibi bir yer nasip olmadı uzak yerlere de küçük Yolda perisan olur git gel al bırak yaparken ne bileyim zor iş analik düşün dur işin içinden çıkılmiyo
(95 puan) tarafından
Allah acılarını göstermesin bize
(9,793 puan) tarafından
Amin amin zor bu devirde ana olmak
0 oy
(295 puan) tarafından
Araları az canm çoğu anne bu yetersizliği çekiyor duygusal değişim ben hem çalışıyorum hem Allah'ım nasip ederse 4 üncü oğlumu dogurucam bu tavrı bı değiştir Allah'ım sana bal gibi tatlı iki emanet verdi kırılacak dökülecek hasta olacaklar aç kalacan bi kendi ağzına iki onlara vercen soğuk kahve soğuk yemek ama nasıl güzel şeker tadında hayırlı sağlıklı sıhhatli dinine bağlı hali nasır kişiler yetiştireceksin şükret sabret dua et öfke li isen o an sus 20 ye kadar say 
(95 puan) tarafından
İnşallah canımm  Rabbim evlatlarımızı annesiz koymasın
(295 puan) tarafından
Aminnn cnm amin derin nefes al kimseden medet umma eşinden bile sen güçlü bir kadın sin o ise erkek bırak yardımcı olurmu ki tavrını olacağı varsa olur yoksa bunun için darılma bile zamanla eşin zaten olur sem bol bol bakara süresi aç evde
(95 puan) tarafından
İnşallah cnmm
0 oy
(389 puan) tarafından
Ben ikinci çocuğa yeterli olamayacağımı psikojimin kötü etkileneceğini söyledim eşime bana yardımcı olması konusunda konuştum en baştan o şekilde cesaret ettim tek başına büyütmek Zor 
(95 puan) tarafından
Çookk hemde
0 oy
(322 puan) tarafından
5 yaş 1,5 yaş iki çocuk ben şuan bile düşünüyorum oğluma daha çok dikkat ederim üzülmesin diye akşam bana sen süper annesin çok güzel annesin beni üzmüyorsn dinliyorsn beni seviyorsun öpüyorsun canım oğlum diyorsun diyor :)) anaokuluna başladı gelince konuşuyoruz akşam olunca eşim geliyor oğlum  her hangi bişeyle ilgilenirken eşime heyecanlı bir şekilde babası benim oğlum neler yapmış bayıldım bu çocuk herşeyi başarıyor bak bak neler yapmışlar diyorum oğlum değince hemen bakıyorum ki bizi dinliyor hemen geliyor yanıma öyle sürekli onunla ilgili bişeyler yaparım kızıma bişey mi verdim iki tane veriyorum birini abine diyince bile anne bana mı gönderdin bunu der kısacası her olayda mutlaka oğlumu içine katarim eşim mesela bu konularda eksik kalıyor ben onu öne çıkarınca oda farkına varıyor iki gündür sürekli anne sen çok güzel annesin canım annem super annemsn diyor tabi bende onu alıp seviyorum kızım kucak delisi zıplatıyorm kucağımda sende gel çabuk anne bebekler saati derim hemen şımarıyor zaten yani demem o ki herşeyde dahil ettiğim için kıskançlığı olmuyor ama kardeşiyle her hangi bişey yaptığımda göz ucuyla bakıyorum ki bize bakıyor napiyoruz diye bende dikkat ediyorum 
(95 puan) tarafından
Ne güzel anlatmişsınız öyle
(322 puan) tarafından
Teşekkür ederim cnm ikincisi o kadar ağlıyor kiii girsen ben ilkinde bu kadar sıkıntı çekmedim ama kızım aksine çok hırçın saatlerce ağlıyor dibimde ne yapsam aşka susmaz ama onarada oğlumda gelip bişeyler ister ağlar 5 yaşında ama çok duygusal eşimde aksine bana kızıyor sen bu çocuğu simarttn diye
(322 puan) tarafından
Eşimin tarafıda Kendi tarafımda da yaşıtı var kimse benim davrandığım gibi ilgili sevgili değil mesela kocamda sen yumuşak davranıyorsn der o yzden bana nazlanip ağlıyormus :))) ekşi yani eşim kızınca ağlamaz ben kızınca kapıyı vurur sinirlenir sus der :)))
0 oy
(378 puan) tarafından
Evet ilk yıl kızımla ilgilenmedim desem yeridir tam anaokuluna yeni başladı doğum yaptım servisle gitti geldi öyle istesem de olmuyodu, küçük o kadar ağlak huysuzduki uyumazdı büyük kızımın anaokunda yaptığı etkinliklere zor bakardım zor zor tek çok hiç çocuk derlerdi inanmazdım kızardım ikinci olduktan sonra anladım. Ama şimdi şükür ikinci de 3 yaşına geldi de ikisi de beni aramıyor :) çok iyi 2 arkadaş oldular şükür çok takılma oluyo maalesef bugünlerde geçecek 
(95 puan) tarafından
İnşallah cnm ya
0 oy
(1,439 puan) tarafından

Çocukları bilmem de anne çok mağdur oluyor ay ay :D:'(:woot:

(95 puan) tarafından
Evet bizde ya

İlgili sorular

+1 oy
17 cevap 292 göst.
10 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Alisimm (2,444 puan) tarafından soruldu
0 oy