İlk oğlum 5.5 yaşında 2. Oğlum 2.5 aylık olmak üzere ve ben 2. Çocuğa yeni yeni alışıyorum aynı ben gibi kucaktan indiği an öyle bir ağliyor ki sanki etini kesiyorlar wc girmek bile lüks benim için üstelik büyük oğlum ana okuluna başladi düzgün hiç birşeyiyle ilgilenemiyorum çok ağladım sütüm gitti aslında ilk oğlum daha beterdi bu gene kucakta duruyor ilk oğlum asla kucakta bile durmazdın 6 ay gece gündüz susmadan ağladı en azından bu kucakta duruyor ama bu sefer her iş kalıyor hiç bir işe yetişemiyorum oğlumu ne kadar çabalasamda eskiye göre ihmal ediyorum mecbur birde lohusa depresyonuna girdim sütüm gitti ve ben malesef destek almaya başladim kafayı yicem gibi olmuştum ama şimdi çok zorda olsa yeni düzene alıştım bana da zaman sanki hiç geçmicek gibi geliyor ilk oğlumda ki herşeyi unuttum sanki sadece çok ama çok kucakta bile çok ağladığını hatırlıyorum. Herkes geçecek diyor bılıyorum geçecek ama inşallah akıl sağlığım gitmez emzikte almıyor malesef gerçekten çok rezilin dün oğlumun okuluna yemek sırası bendeydi altı üstü bir makarna ama onu yapmak bile lüks annemi çağırdım o baktı ben makarna yaptım geçecek inşallah yalnız değilsin yani canım vallahi ben bu kadar zorlanacağımı düşünmedim hiç millet nasıl akıllı çocuk doğuruyor anlamiyorum gündüz uyumuyorda artık belim kolum pert tutmaktan uzanamamaktan ay içim çok dolmuş. Eşimde yorgun geliyor hoş erken gelsede o hiç baş edemiyor dahada çıldırıyorum beceriksiz oluşuna) gece uykusu bir tık düzeldi şükür ama günü gününü tutmuyor tabi
1,490,737 soru
24,362,732 cevap
347,239 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın