0 oy
189 göst.
Diğer kategorisinde (9,282 puan) tarafından
Soru yukardı giysem bı sorun olurmu artık 3 ay oldu 

7 Cevaplar

0 oy
(1,637 puan) tarafından
Dikişlerin zaten artık iyileşmiştir ama ben dikişime deyip beni rahatsız edecek şeyler giymemeye dikkat ettim yani çamaşırlarım pantolonlarım hep karın hizamdadır yüksek bel, göbek altında değil, zaten belimizden düşer öyle, senin de öyleyse giy rahat rahat bişey olmaz canm
(9,282 puan) tarafından
Karın altı giyersem tabi hala acıyo diyer türlü sorun olmuyo dikişlere zarar gelmez yani artık
-Reklam-
0 oy
(13,277 puan) tarafından
Yuh kiz hemen giydim ben 3 ay olmus
(9,282 puan) tarafından
Ben korktum ya yeni yeni giymeye başladım sormak istedim annem 6 ay koru diyodu
0 oy
tarafından
Hemen giymeye başladım zaten çok dar giymem o yüzden sıkıntı olmadı. Şunu söyleyeyim ama ilk birkaç ay çoğunlukla hamile pantolonlarımi giymiştim büyük rahatlık tavsiye ederim kemer vs derdi yok dikişe baskı temas yok mis gibin
(9,282 puan) tarafından
Onları giyodum bende canım ama bir haftadır giymeye başladım sorun yaşamadım dikişlere zarar olurmu onu sormak istedim
0 oy
(4,422 puan) tarafından
Ben hep giydim Bi süre hamile pantolomu giymeye devam ettim sadece üst kısmı esnek  oldugu için daha rahattım onunla öyle dar sıkacak tam orana gelecek pantolonlar yerine yüksek bel pantolonları tercih edebilirsin 9
(9,282 puan) tarafından
Bende giyodum hamilelik pantalonu ama artık normale geçsem diye düşündüm biraz
(4,422 puan) tarafından
Giy Bi gün kendini rahat hissedersen geç canım benim hamilelik pantolonlarım çok rahattı güzeldi o yüzden benim için doğumdan sonra da kurtarıcı oldular baya tuniklerin altına
0 oy
tarafından

40 ı'm çıkınca giymiştim ahahaha :D

0 oy
tarafından
bir müddet hamile taytını giydim zaten yazdı, bol şart almıştım onlarla idare ettim, kış gelirken pantolon giydim
0 oy
tarafından
Ben hemen giydim yani eve geçince hemen dediğim, yüksek bel zaten dikişin tam üstüne gelmiyor 

İlgili sorular

0 oy
16 cevap 497 göst.
16 Temmuz 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Aylin35ksk (933 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 63 göst.
21 Eylül 2022 Diğer kategorisinde Meleklerim3 (285 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 222 göst.
0 oy
5 cevap 126 göst.
16 Eylül 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,440,891 soru

23,686,141 cevap

310,598 kullanıcı