0 oy
932 göst.
Diğer kategorisinde (409 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Babası hastaydı kanserdi doktorlar ümitsiz konuşmuştu anlası babası için  memlekete gitti orda ablası hastalanıyor 1 aydır yoğun bakımda bu gün vefat etmiş. Eltim  10 gündür doğum yapmış gidemiyor  ve daha önce de  anlatmıştım  konuşmuyorduk biz durduk yere eltim numaramı silmişti.benimle konuşmuyor du gidip gelmiyor du. doğum yaptı gitmedim ama ablası vefat etmiş. Sizce gideyim mi 

34 Cevaplar

+5 oy
(537 puan) tarafından
Tabıkı de gıt. Ablası sonuçta 
-Reklam-
+2 oy
(2,309 puan) tarafından
Niye gitmiosun cnm ya karşındaki isterse köpek olsun iki günlük dünya yazık olmuş çok üzüldüm yeminle bence gitmelisin ne olursa olsun hepimiz insanız 
+1 oy
(9,627 puan) tarafından
Hala bunu buraya niye soruyosun bacım. Din kardeşi değil misiniz? Elbette gideceksin ilgileneceksın samımı bir niyet ile Allah rızası için 
0 oy
tarafından
Ben gidemedim 
0 oy
(801 puan) tarafından
Bu ölüm küslük olmaz hele ki ablası git bence 
0 oy
(1,814 puan) tarafından
Bence gitmelisin insan kötü günde belli olur belki gidişin onada bi ders olur 
0 oy
(508 puan) tarafından
Git baş sağlığı ver bebeğini de gör gel akraba zor günde yan yana olur
0 oy
(766 puan) tarafından
Ya numaramı sildi diye küslük mü olur Allah aşkına, çocuk musunuz? Ben olsam ne diye siliyon kız numaramı diye şakayla karışık kızar ama küslüğe çevirmezdim. Ayrıca çocuğu olduğunda gitmemen de yanlış olmuş. Ablasının vefatına gitmemen daha da büyük yanlış olur. İnsanlar iyi günde ve kötü günde yanında olana kötülük beslemez, şimdi gidersen o sana mahcup olur böylelikle sana kötülük düşünmez
(409 puan) tarafından
Canım benim numaramı sildiği için tek değil kadın benle küstü konuşmadı
(766 puan) tarafından
Durduk yere küsmedi herhalde, sorsaydın derdin ne diye? Ama küstüyse bile sen cenazesine gidince mahcup olur, barışmaya da vesile olur. Ha cenazesine gittin yine mi aynı o zaman zaten unut gitsin
0 oy
(7,130 puan) tarafından
Tabi ki gitmelisin ben böyle birşeyde kuşluk vs bilmm 
(409 puan) tarafından
Anladım canım sağol numara mı silmiş diye değil benimle konuşmuyordu
0 oy
(2,541 puan) tarafından
Silmisse silmiş takma böyle şeyler tabiki git
0 oy
(2,284 puan) tarafından
Gitmelisin ölüm bu
0 oy
(1,769 puan) tarafından
Tabii ki git, ölüm bu.
0 oy
(7,042 puan) tarafından
Yani ölüm var sonuçta ben olsam giderdim canim
0 oy
(9,575 puan) tarafından
Ölüm bu gidilmez mi ben olsam koşa koşa giderdim ne olursa olsun
0 oy
(4,223 puan) tarafından
E yuh bu halde de sorulmaz gideyim mi diye. İnsanlik vicdan denilen seyler var ya hani
0 oy
(1,605 puan) tarafından
Tabi ki git bak işte hayat bu kadar kısa, babasını beklerken ablası göçmüş rabbim rahmet eylesin
0 oy
(5,700 puan) tarafından
Ölüme küslük olmaz. Allah rahmet eylesin.
0 oy
(4,055 puan) tarafından
Ben olsam giderdim. 
0 oy
tarafından
Önce ara bi başsağlığına gelmek istediğini söyle bi şeye ihtiyacı olup olmadığını nabzını yoklamış olursun. Küslük olmaz denmiş de sen zaten küslük yapmamışsın ki eğer istenmiyosan öyle pat diye de gitmezdim 
0 oy
(4,769 puan) tarafından
Bence birbirinize karşı kırgınlıklarınız başka ölüm başkadır tabikide gitmelisin

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 247 göst.
21 Mart 2023 Aile kategorisinde Serappppp (384 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 581 göst.
17 Şubat 2023 Diğer kategorisinde M. Nur (821 puan) tarafından soruldu
+1 oy
9 cevap 559 göst.
9 Kasım 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Aslıs (13,316 puan) tarafından soruldu

406,228 soru

12,179,723 cevap

36,673 kullanıcı

...