0 oy
646 göst.
Güzellik-Bakım kategorisinde (112 puan) tarafından

image

image

image

kizlar baştan soyliyiim yataklarımi koyacak yerim yok 

Şimdi diyorum ki beşik fotoğraftaki gibi yatakları kapatacak şekilde mi dursun 

Yada karşıda boş duvar var ya orayı mi alayım 

21 Cevaplar

+7 oy
(3,995 puan) tarafından
Boş duvarın oraya al. Yerinde olsam boydan boya bir dolap yaptırırım yatakları içine koyarım oğlunun odası daha toplu görûnür canim
(702 puan) tarafından
+±++++
-Reklam-
+2 oy
(4,291 puan) tarafından
Ben yataklarin dizilisini guvenli bulmadim. Allah korusun cocuk oynarken devrilebilir. Ben olsam duvardan duvara buyuk bi dolap yaptirirdim. Bi bolumu yataklar icinbi bolum giyim diye ayirirdim. Hem daha derli toplu dururdu. Boyle ardiye bi oda gibi gorunuyor. Tabi imkaniniz varsa benimki fikir.
+1 oy
(12,765 puan) tarafından
Yatakları pencere tarafına al tam köşeye etrafını da iyice kapat görünmesin kenardan yataklar. Beşiği de alabilirsin boş duvar tarafına bi dene bakalım nasıl duruyor 
+1 oy
tarafından
Yataklar çok kalabalık duruyor canım oraya dolap yaptırıp içine koysan daha güzel durur. o boş duvar tarafada oyuncak düzenleyici dolapları var onlardan güzel olur güzel birde halı mis gibi olur
+1 oy
(955 puan) tarafından
Oğlunun yaşı büyük beşiği kaldırp yatak koyabilirsin yorganlarıda büyük dolap yatır içine koy hemi güzel gözükür hemde ferah olur
+1 oy
(301 puan) tarafından
O yataklar inanılmaz kötü ve dağınık duruyor kusura bakma

Bi dolap tarzı bisey yapmalısın bence kendinde yapabilirsin yada şu fermuarlı dolaplardan al bez olan 

Cocuk odasına benzemiyor bu sekilde sanki boş duran bi odaya herseyi sıkıştırmış gibi
+1 oy
(4,922 puan) tarafından
Kesinlikle boydan boya yüklük dolap yaptır hepsini bır arada toplarsın yataklar hiç olmamış çok kötü duruyor çocuk odası gibi degıl malesef 
+1 oy
(2,217 puan) tarafından
Komple dolap yaptırma imkanın var mı yarısını yataklar için yarısını çocuk kıyafetleri için hem derli toplu temiz görüntü olur yoksa beşiği boş duvar tarafına koysan bi fayda etmeyecek aynı görüntü olacak gene sen dolap yaptırmaya bak oda kendisi şekil alır ztn 
+1 oy
(771 puan) tarafından
Yani kusura bakmayın da ben oğlumun odasına aşırı kalabalık diyordum sizin ki daha karmasa duruyor bazanizin altı faln yok mu yatakları koymak için 
+1 oy
(4,774 puan) tarafından
Konudan bağımsız o yataklar çocuğun üstüne devrilirse Allah korusun bence o yatakları başka yere koy 
0 oy
(2,323 puan) tarafından
Yataklar için dolap alma şansın var mı açıkta tozlanır hem de görsel olarak derli toplu durur. 
0 oy
(959 puan) tarafından
Yatakları düzenli şekilde dizsen o örtüyü ortmesen daha estetik durur bence o örtü çok kötü duruyor kendi basina
0 oy
(305 puan) tarafından
Bence bir dolap ve karyola al imkanın varsa yataklar orda güvenli değil depremde herhangi bir sarsıntı da üzerine düşebilir Allah korusun
0 oy
(1,267 puan) tarafından
Yatak derken cnm yorgan değilmi onlar okadar yorganı ne yapıyorsun benim 3 tane var ince onlarda yumuşak kalabalığı hiç sevmem 
0 oy
(92 puan) tarafından
Yatakları dolabın üstüne diz derim acil lazım olmuyorsa burca koy daha toplu olur 
0 oy
tarafından
Bana bi yer yatağı açta yatim mis gibi
0 oy
(501 puan) tarafından
Eger bebeğiniz orada yapıyorsa tabiki boş duvara alin yatagin düşme ihtimali yokmu ? 
0 oy
(576 puan) tarafından
Bez dolaplar var Trendyolda onlara bak istersen 
0 oy
(5,511 puan) tarafından
Canim imkanin varsa yataklar icin dolap al ya da yaptir. 

İmkanin yoksa da en azindan tek renk yorgan hurclari oluyo onlara alip dizebilirsin en azindan daha iyi durur. Ayrica boyle de tehlikeli olacak gibi cocuk buyuyunce oraya tirmanmak falan isteyecek.
0 oy
(11,393 puan) tarafından
4 yaş çocuk beşikte mi yatıyor

İlgili sorular

0 oy
16 cevap 329 göst.
1 Kasım 2024 Diğer kategorisinde LEMAN339 (207 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 118 göst.
4 Nisan 2022 Diğer kategorisinde Bsranaz (609 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 252 göst.