0 oy
252 göst.
Güzellik-Bakım kategorisinde (110 puan) tarafından
Hanımlar lazer epilasyona gideniniz var mı? Ne kadar yaptırdınız? Sonuçlar nasıl kesin cozum mu? Aklımda bir sürü sorular. 

11 Cevaplar

0 oy
(1,391 puan) tarafından

Evet 8 seans gittim ve gece gunde agda yaptim gerisini sen düşün artik;)

(110 puan) tarafından
Hiç mi etkili olmadı ya:( bende ağda yapmaktan bıktım artık 1 hafta olmadan çıkmaya başlıyor kesin sonuç olacak bisey lazım
(1,391 puan) tarafından
Yani tek etkisi yuzde 20 falan inceltti tuylerimi oda yuzde 20.
Bana dedikleri hormanlardan dolayi tekrar çıkıyormuş sıkıntı bendeymis yani
Bnde agdadan nefret ediyorum ve bidaha da yapmicam gerekirse jiletlerim vucudum morariyo agdayla da olmuyo yani derim kalkmis resmen ya biktim bu kil tuylerden
(110 puan) tarafından
Ay bende öyle kendi kendine yapmak zor oluyor
-Reklam-
0 oy
(2,371 puan) tarafından
Ben alet aldım dün başladım inşallah fayda görürüm 
(110 puan) tarafından
Her tuye her alet gitmiyor diye biliyorjm cesaret edemiyorum almaya inşallah ise yarar sizde
(2,371 puan) tarafından
Benim tüyler az ve seyrek
tarafından
Hangisini aldin lumeami
(2,371 puan) tarafından
Riomi aldım
0 oy
(78 puan) tarafından
Ben 15 seans gitmistim evlenmeden once. Memnun kalmistim cok azalmisti. Tabiki tamamen bitmiyor ama net şekilde azalmisti. Ama hamile kaldiktan sonra sanki hic lazere girmemisim gibi fışkırdı tügler :)) yani boşa gitti
(110 puan) tarafından
Ay tam anlamıyla bitmiyor sanırım çileeeee :))
(2,043 puan) tarafından
Yeyesim %80 bitiyor kişiden kişiye değişir,ama hamile kalınca tekrar çıkıyor diyorlar hormonlardan dolayı.
(78 puan) tarafından
Malesef bitmiyor. Bana evlenmeden once soyluyorlardi bosa yaptirma hamile kalnca başa dönüyor diye. Dogruymus yani :))
(110 puan) tarafından
En iyisi jilete başlayalım biz hem acidan hem masraftan kurtulurz:D
0 oy
(4,593 puan) tarafından
Bende gecen sene haziramda yazildim 1800 lira bikini ve kolalti bitti bacak az kaldi ama kollarim bitmedi cunku gunesten yanmis o yuzden kışın devam edicem kola
(110 puan) tarafından
Kaç seans gittiniz tamamen bitti mi hiç çıkmıyor mu bikini koltuk altı
0 oy
(347 puan) tarafından
2018 senesinde gitmiştim. %90 kadar bitti tüyler. Halen de gelmedi. Lazer epilasyon gittiğin cihaza bağlı. Bazı yerler IPL cihaz kullanıyor. O işe yaramaz. 
(110 puan) tarafından
Iyi araştırmak gerekiyor sanırım çok bilgi sahibi de değilim güzellik salonunda mi yaptırdınız
(2,530 puan) tarafından
Esraren .. sizin girdiğiniz cihaz hangisiydi
(347 puan) tarafından
Benimki diot lazerdi. Çeşitlerini iyi araştırmak gerek. Cilt tonu tüy rengi kalınlığı filan da etkili oluyor lazer çeşitleri için. Aleksandrite de iyi. Yeni çıkan teknolojiler de vardır tabi bilmediğim
0 oy
(436 puan) tarafından
Ben gittim 1.5 2 yıl çok güzeldi hiç bişey yok gibiydi. Hamilelikte yine çıkmaya başladı. Hormonal mi yoksa kesin sonuç mu değil bilemiyorum
(2,043 puan) tarafından
Hormonal canım hamilelikte tekrar çıkıyor öyle bir sorun var işte,hamilelikten sonra tekrar gitmek gerekiyor.
(110 puan) tarafından
Üzdü cevabınız ucuz bisey de degil ki iki defa gidelim:))
(2,043 puan) tarafından
Valla canım ben 12 seans 3 bine gidiyorum,2.veya 3 paket bile açarım yani:D
0 oy
(360 puan) tarafından
Ben 10 seans gittim daha gecen hafta bitti son seansim. Yuzde 90 döküldü benim bence buyuk rahatlik.
(110 puan) tarafından
Evet rahatlığı çoktur eminim kesinn olacağını bilsem şu an giderim herkeste farklı etki  sanirim
(360 puan) tarafından
Evet herkesin hormonal ve kıl durumu farkli olabiliyor
0 oy
(245 puan) tarafından
her yerin cihazları aynı kalitede olmadığı için bitme, azalma vs durumları da farklılık gösteriyor. mesela sakaryada bir yer var cihazları yurt dışından getiriyor 3-4 seansta kesin bitiş garantisi veriyor. hatta yanılmıyorsam bitmez ise para vermeden tekrar gidebiliyorsunuz bitene kadar. öncelikle gideceğiniz yeri cihazlarına kadar iyice araştırın. dayanbiliyorsanız iğneli lazer yaptırın o da kesin çözüm. 
(110 puan) tarafından
Acısı naisl oluyor bilmiyorum ama acısı düşündüğüm en son şey şuan o kadar bıktım ağda yapmaktan haklısınız araştırma çok önemli
(245 puan) tarafından
bikini, koltuk altı ve bacak sıkıntı. bunlar bitse gerisi kolay gerçekten.
0 oy
(1,882 puan) tarafından
Ben gidiyorum canım. 3 bölge 8 seans, aylık 850 veriyorum toplam 8.600 yapıyor. Son 2 seansım kaldı. Gözle görülür çok farkını gördüm. 
(110 puan) tarafından
Tamamen bitmedi mi ya da bitecek mi
(1,882 puan) tarafından
Son 2 seansım var tek tük tüylerim kaldı umarım gider
0 oy
(2,119 puan) tarafından
Evlenmeden önce 2018 de 1000 lira tüm vücut gittim 8 seansı tamamlayamadım 4-5 seans gittim ona rağmen çookk iyi sonuç aldım ama kardeşimde pek bir işe yaramadı mesela 
(110 puan) tarafından
Farklı makineler mi kullanıldı
(2,119 puan) tarafından
Yok aynı zaten beraber giderdik hep sırayla girerdik aynı kişiyi istediğimiz için
(110 puan) tarafından
Kıla göre değişiyor demek ki
0 oy
tarafından
Bi ara baya gittiydim sonra annemgil yaylaya gitti çocuğa bakacak kimse yok gidemedim öyle kaldı ama azalma var 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 150 göst.
22 Mart 2024 Güzellik-Bakım kategorisinde Karcicegi (1,383 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 61 göst.
3 Şubat 2024 Güzellik-Bakım kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 222 göst.
30 Ocak 2024 Güzellik-Bakım kategorisinde oguzelikiziakc (88 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 103 göst.
16 Ağustos 2023 Güzellik-Bakım kategorisinde misafir tarafından soruldu

410,203 soru

12,335,459 cevap

39,349 kullanıcı

Kategoriler

...