0 oy
249 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde (7,132 puan) tarafından
Kizlar 10 lu paket halinde kavanoz kapağı aldım kavanozlardab da bazılarını yeni almıştım bazıları geçen seneden kalma ama kırık çatlak yok hepsi sap sağlam. Konserveleri yaptim neyse bu yeni aldığım kapakları kapattım 10 şişeden 7 si tutmamis çok sıkı da kapattım eminim yani . Bı kaç saat ters bı şekilde durdu kavanozlar sonra kapaklarını kontrol ederekten kenara aldım baktım ki bı koku geliyor dedim konserlerden heralde bı baktım ki özellikle bir paketin icerisnde olan o kapaklar atmış diğerleri sapsaglam bu nasilvoluyor ya şakşuka doldurmustum içine o kadar yağ en pahalı kıl biber sarımsak domates hepsi ziyan oldu emeklerim de boşa gitti 

10 Cevaplar

0 oy
(768 puan) tarafından
Kontrol etmeniz mi bej 1 hafta hergun kontrol ederim.
(7,132 puan) tarafından
Ettim canım geçen hafta yaptım boş bir odam var oraya koymadan önce kontrol ettim odaya koydum baktım cizz diye sesler çıkıyor kavanozlardan bı tanesi atmıştı kapağı onu boşalttım neyse baktım o ses hala var bı tane daha çıktı kapagi tutmamış. Bugün de baktım 4 şişe çıktı kapagi şişmiş baya hepsi rezil oldu resmen ya
(768 puan) tarafından
Tüh ya geçmiş olsun
-Reklam-
0 oy
(2,277 puan) tarafından
Aynısı bende de oldu maalesef 
(7,132 puan) tarafından
O kadar emek o kadar masraf valla moralim bozuldu utanmasam agliycam
0 oy
(3,070 puan) tarafından
10 lu paketli kapaklar iyi çıkmıyor ya bu tekli Beyaz satılan kapaklar daha sağlam çıkıyor. Emeğine üzüldüm canım 
(7,132 puan) tarafından
Gerçekten öyle tekli de aldım bı kaç tane onlar hiç atmamis bu paketli aldıklarım atmış sadece keşke hepsini tekli alsaydim
(3,070 puan) tarafından
Yazık valla o kadar emek, masraf, madem sağlam yapamıyorlar neden satıyorlar anlamiyorum
0 oy
(1,373 puan) tarafından
Aynı benim de mahvoldu geçen sene saksukalarim. Biz a101 den almistik. Hepsi çöp oldu. Yapıyorsunuz sağlam birşey yapın dimi ne hakları var insanlarin emeğini çöp etmeye. Ben birde kaynattim saatlerce tutmamış yine de. 
(7,132 puan) tarafından
Bende makinada yıkadım kaynattim o kadar sıkı sıkı kapattım aman açılmasın diye o kadar masraf yaptım ki hepsi çöp oldu ya Allah kahretsin onların üretiminden kaynaklı bişey ise
0 oy
(14,593 puan) tarafından
Tekrar doldurssydın canım 1.2 saatten birşey olmazdı 
(7,132 puan) tarafından
Geçen hafta yaptım canım hergun bir kapagin atmış olduğunu fark ettim sabah da 4 şişeyi bosalttim çöpe hepsi bozulmuştu kokusu berbatti
(14,593 puan) tarafından
Ha tabi o zamana bozulmuştur ben yapar yapmaz fark ettin sandım
0 oy
(3,010 puan) tarafından
Canım bu sene kapaklar hep öyle benimde 20 tane atı çöp 
(7,132 puan) tarafından
Allah Allah nasıl olur ya annem yıllardır konserve yapar ilk defw duydum senden diyo ilk defa böyle bişey oluyo tüm emeğim ziyan oldu ya
(3,010 puan) tarafından
Kuzum teyzeminde atı bu seneki kapaklar sıkıntılıymış
0 oy
(4,122 puan) tarafından
Malesef o desenli kapaklar öyle oluyor ama nasıl anlamadın tutmadığını bacım ben kapatırken bile tutmadı iki geri bi ileri yapmadın mı yada ben mesela hepsini soğuyunca kontrol ettim açılıyor mu diye bitanesi tek açıldı onu da tekrar yaptım hemen olduğu için ekşimedi tüh ya insan paraya mı acısın emeğine mi acısın şaşırıyor valla ya
0 oy
(1,342 puan) tarafından
İçindekiler bozuldu mu eğer bozukmadiysa saklama kabına ya da poşete koyup buzluğa at annem patlıcanli soslarini hep buzluğa atar poşetli şekilde inşallah bozulmamıştir canım üzüldüm inanki:(
0 oy
(507 puan) tarafından
Pasabahce al canim kapaklari ben hep onlardan kullanırım atmaz..
0 oy
(66 puan) tarafından
Bende aldım onlu kapak A101 den hala kullanmadim ama kullanicam korktum şimdi ya benimde öyle olsa 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 161 göst.
11 Ekim 2021 Aile kategorisinde Pamuk şekeri (1,440 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 189 göst.
13 Eylül 2022 Diğer kategorisinde Hersey-nasip (368 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 848 göst.
0 oy
10 cevap 399 göst.
18 Mayıs 2020 Diğer kategorisinde Fatmam (701 puan) tarafından soruldu