0 oy
203 göst.
Aile kategorisinde (1,412 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Kızlar kızım 29 aylık. 2 ay olacak robot süpürge alalı . İlk başlarda korkmuyordu şimdi sürekli robot geliyor diyor. Kapı kapalı çalışıyor en ufak seste korkuyor agliyor.  Gece uyaniyor elektrikli süpürge geliyor robot geliyor diyor ağlıyor. Gerçekten çok yoruldm. Her şeyden korkuyor. Öksürüyorum ondan korkuyor. Nasl geçecek bu. Bi doktora flan mi götürsem psikologa. Artk sinirlendim bisey yapmiyor sana dedm bağırdm. Gerçekten ne yapacağımı şaşırdım nasl geçecek bu. Çalıştirmasqmda olmuyor.  Bi süre kullanmaym mi yani napim akil  verin 

9 Cevaplar

0 oy
(4,571 puan) tarafından
Donemsel birsey canim geviyor zamanla az sabret
-Reklam-
0 oy
(3,461 puan) tarafından
Benimde oğlum korkuyordu gerçi hâlâ korkar ama eskisi gibi değil, süpürgenin yanina götur ellemesine izin ver hatta fişten çıkar ki elledigi zaman çalışmasın yoksa daha çok korkar. Bırak kurcalasin sen yanında otur, süpürgeyi calistirdigin zaman çocuğunu kucağına al oyun yap öyle öyle alışır canim korkmaz
(1,412 puan) tarafından
Şarj da iken gidip elliyor canım ama çalışınca başlıyor aglamaya. Ne yapacagm sasirdm
(3,461 puan) tarafından
Hmm benim robotum calisirken konuşma sesi çıkıyor oğlum ondan korkuyor, o sesi kıs belki o sesten korkuyordu ve konuş çocuğuna zarar vermeyecegini şöyle hatta robot çalışırken sen robotu elle
(1,412 puan) tarafından
Olabilir bak hiç oylr düşünmedm. Elliyorm kendide ellliyor ama çalışınca başlıyor ağlamaya
0 oy
(768 puan) tarafından
Telefonda birsey görmüş olabilir.
0 oy
(50,947 puan) tarafından
kucukken blender supurge sac kurutma makinesinden korkardı da buyudukce gecti senin sonradan korkmus biri mi korkuttu acabs
(1,412 puan) tarafından
Geçen senede blender dan korkardi tam geçmedi hala onun korkusu ama bu Robot korkusu çık başka hemen ağlıyor
0 oy
(11,571 puan) tarafından
1 yaş bebeğim korkuyor robottan. normal süpürgeden de. robot uzkata çalışınca izliyor ama bu sayede onu çalıştırabiliyorum ama normal süpürgede kıyamet kopuyor 
0 oy
(674 puan) tarafından
Kızım değil ama oğlum (6 aylık ) her sesten korkar öksürük kızımın çığlığı ve dogmud doğalı sakın bir evde de değiliz babası ben kızımız vs hep yüksek sesli insanlarız  sesimiz gür yani :)buna rağmen korkuyor galiba  sizin bir kere korktuğu için aklında hep o kalmış olabilir oyun şekline getirseniz yaklaşsa  falan belki azalır korkusu 
0 oy
(1,031 puan) tarafından
Benimki de saç kurutma makinesinden korkuyor.Elektrik süpürgesinden de korkuyordu onu birazcık aştı ama hala saç kurutma makinesini açamıyorum.Korkuyor.
0 oy
(1,451 puan) tarafından
9.5 aylık bebeğim emeklemiyordu, bugün onun korkusundan emeklemeyi öğrendi .d.d.d.d yavrum yaaa
0 oy
(18,859 puan) tarafından
Bir ara oğlum da öyleydi. Kapı zilinden dahi korkardı. Zamanla geçiyor. Uyurken yapardım supurgeyi. 
(18,859 puan) tarafından
Bir süre maruz kalmasin. Zamanla unutur

İlgili sorular

+1 oy
5 cevap 145 göst.
4 Temmuz 2021 Diğer kategorisinde Deniz33 (45 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 55 göst.
4 Temmuz 2021 Diğer kategorisinde Deniz33 (45 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 193 göst.
22 Mart 2021 Diğer kategorisinde Behis (673 puan) tarafından soruldu