Allah için söyleyin yorum yapın rica ediyorum eşim ilk geldi gördü beni konuştuk anlaştık annemgilin evinde neyse dediler biraz konuşun sonra duruma göre bakarız 4 ay konuştuk dedim tamam bizlik sorun yok ailede karşı çıkan oldu hepsinin gönlü olsun diye bekledim herkes tamam dedi eşim annem babam konuştu nişan günü belirlendi ikinci evliliğimiz diye çok uzatmak istenmedi herkes tarafından 1 ekimde nişanlandım geçen sene 12 kasıma da düğün günü verdi annem babam bile karışmadı eşimle annem konuştu ara kısa olduğu için nişandan bi kaç gün sonra nikahı yapalım düğün günü verildi beklenecek birşey yok dedim hepsi oldu ama birine de şu gün olsun ben illede istiyorum demedim herkes birlikte karar verdi geçen hafta eşimle tartıştım anneme anlattım bana döndü dedi ki ben napim sen acele ettin sinirim tavan yaptı o an sen değil miydin nişan düğün günü veren ben illede şu tarihte olsun diyip yada birşeye acele ettim mi dedim nişan oldu düğün günü verdin bende nikahı yapalım bekleyecek birşey kalmadı dedim kaç defa aynısını yaptı sen acele ettin vs vs o gündür aramıyorum eşimle boşanmak isteriz de arada kalır kardeşlerim yada yakın akraba laf der diye ödü kopuyor ben çıkıyor işin içinden sen acele ettin