0 oy
426 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Allah için söyleyin yorum yapın rica ediyorum eşim ilk geldi gördü beni konuştuk anlaştık annemgilin evinde neyse dediler biraz konuşun sonra duruma göre bakarız 4 ay konuştuk dedim tamam bizlik sorun yok ailede karşı çıkan oldu hepsinin gönlü olsun diye bekledim herkes tamam dedi eşim annem babam konuştu nişan günü belirlendi ikinci evliliğimiz diye çok uzatmak istenmedi herkes tarafından 1 ekimde nişanlandım geçen sene 12 kasıma da düğün günü verdi annem babam bile karışmadı eşimle annem konuştu ara kısa olduğu için nişandan bi kaç gün sonra nikahı yapalım düğün günü verildi beklenecek birşey yok dedim hepsi oldu ama birine de şu gün olsun ben illede istiyorum demedim herkes birlikte karar verdi geçen hafta eşimle tartıştım anneme anlattım bana döndü dedi ki ben napim sen acele ettin sinirim tavan yaptı o an sen değil miydin nişan düğün günü veren ben illede şu tarihte olsun diyip yada birşeye acele ettim mi dedim nişan oldu düğün günü verdin bende nikahı yapalım bekleyecek birşey kalmadı dedim kaç defa aynısını yaptı sen acele ettin vs vs o gündür aramıyorum eşimle boşanmak isteriz de arada kalır kardeşlerim yada yakın akraba laf der diye ödü kopuyor ben çıkıyor işin içinden sen acele ettin 

6 Cevaplar

0 oy
(2,111 puan) tarafından
2. Evlilik miş bacım. Herşeyi bilmem gerekirdi. 

Keşke kimseyi karıştırmasaydın
(2,111 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun bacım. Çocuklarda zordur şimdi. Herşeye bahane bulunurn
tarafından
Yemek beğenmez yalan söyler hatasını kabul etmez babasını kıskanır yap yap bir defa yapma hiç yapmıyor olur
(2,111 puan) tarafından
Üvey anne ile büyüdüğüm için bilirim az çok.
Ama tek fark babam destek vermezdi. Hep görüp susardı. Bunları yani senin yazdıklarını biz değil annem yapardı. Küçücük bedenimizle bizden evi taşımamızı isterdi. Yapardıkta biz
tarafından
Ben asla kötülük yapmam ama çocuk bana yapıyor babası istese durdurur ama çocuktur diyip geçiştiriyor
(2,111 puan) tarafından
Öyle oluyor zaten canım.
Zor bir durum
-Reklam-
0 oy
(260 puan) tarafından
haklı haksızı konuşmayacağım ama evinizin içinde olan şeyleri sizden başkası bilmesin.
tarafından
Ben sadece derdimi anlatmak istedim bana döndü ne dedi
(260 puan) tarafından
olsun anneniz dahi olsa anlatmayın. sonra sizi böyle vuruyorlar anlattıklarınızla.
tarafından
Haftada bir konuşacam kendimce karar aldım
(260 puan) tarafından
en doğrusunu siz biliyorsunuz artık
0 oy
(5,139 puan) tarafından
Birincisi cahillik deriz ama ikincisinde tecrübe edinmiş olmaliydin hayat senin hayatın yuvayı kuracak olanda sensin sen karıştırmak la hata etmişsin sen karar verecektin herşeyi sen ayarlayacaktin annen bile olsa o sadece sizin kararınız diyip köşede duracaktı sen hayatına müdahale etiririrsen herkesi söz sahibi edersen sen istedin de derler sen acele ettin de derler demesen de derler
tarafından
İlkinde haksız çıktım ikincide herkes tamam dedi öyle oldu söz hakkı vermek zorunda kaldım burda zoruma giden annemin acele ettin demesi
0 oy
(291 puan) tarafından
İyi olursa Allah'tan kötü olursa kuldan derler ya. Annende bıkmış demek ki milletin lafından sana yanlış yansıtıyo. Bosver yaşlı onlar haklı olsan da tamam de geç yada ona göre mesafeni koy canın sıkılmasın. Eşinle olan herşeyi de annene yansıtma bilmesin kimse özelini 
tarafından
Herşeyi demem zaten çocukla ilgili bir konuydu 50 yaşında kız çokta yaşlı değil
(291 puan) tarafından
Eski kafaliysa yanlis derim ben :) bundan sonra çocuklu olan şeyi de deme bosver
tarafından
Hiçbişe demem eşimle tartışsam bile o sarılıyor bana ağladığımda
0 oy
tarafından
4 ay çok kısa bi zaman değil mi canım tamam bizlik sorun yok deyince hadi evlenelim demek bi yerde o anlamda demiştir. He iyi çıkar kötü çıkar 10 sene sonra da değişir insan bilemeyiz kısmet işi. Ailenin ne olursa olsun evladının yanında olması lazım çünkü erkekler arkası olmadığını gördüğü zaman asla çekinmiyolar yapacaklarından
tarafından
Kız kendi haftada bir geliyor eve zaten anası babası var onların yanında bırakacak telefonları da alacakmış ama bilmiyorum yapar mı
tarafından
Telefon ne alaka ya acil durum olsa dumanla mı haberleşeceksiniz seninki kademe kademe yükseltiyor sanki
tarafından
Annesigilin var tuşlu ama o kadar da yapmaz diye düşünüyorum sadece göz dağı vermek için yapmıştır çocukla iyi geçinelim diye köyde sıcak su yok doğalgaz yok market sağlık ocağı vs hiç bişe yok
tarafından
İşin zor valla Allah yardımcın olsun canım
tarafından
Amin inşallah
0 oy
(4,438 puan) tarafından
Tartismanin boyutunu bilmem de ailelere hemen yansitilmamali bence. 
tarafından
Yaz çok zor geçti çocuk çok zorladı beni azıcık anlatim içim ferahlasın dedim

İlgili sorular

+1 oy
14 cevap 705 göst.
21 Aralık 2023 Diğer kategorisinde ❤️Asmin Deroş❤️ (4,759 puan) tarafından soruldu
0 oy
22 cevap 986 göst.
24 Temmuz 2023 Aile & Aşk kategorisinde CiCiLi_biCiLi (408 puan) tarafından soruldu
0 oy
36 cevap 1,129 göst.
9 Şubat 2022 Diğer kategorisinde Kizlarimmmm21 (1,313 puan) tarafından soruldu
0 oy
34 cevap 1,197 göst.
4 Ocak 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,441,455 soru

23,693,787 cevap

311,182 kullanıcı

...