0 oy
149 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (208 puan) tarafından
Nasıl güçlendirebilirim hanımlar? İlaçlarını düzenli kullanıyor antibiyotik grip şurubu bir de çinko yazdı doktorumuz ama iştahı sıfır, hiçbir şey yemiyor bi kaç lokma yerse de onu öksürükle kusuyor :( bu durumu yaşayan var mı nasıl iyileşecek oğlum :( hastaneye yatış verilecek eğer geçmezse 

3 Cevaplar

0 oy
(857 puan) tarafından
anne sütü + ek gıdaya geçtiyse sağlıklı besinler
(857 puan) tarafından
benim de bebeklerim yemiyor. yemiyo diye serum mu bağlayacak? hadi bağladı sonsuza dek mi bağlayacak? bir noktada beslemenin bir yolunu bulmak zorunda. bu konuda 10 doktora gittim. emzirme danışmanı, gastroentoloji, nöroloji, çocuk doktoru, sosyal pediatri, psikolog dahil. hepsinin tek dediği bu sağlıklı gıda. farklı metotlarla bir şekilde o yemeyi yedirmek zorundayız. bu anne de ben de sen de... doğanın kanunu bu. bir şekilde beslemek zorundayız.
(225 puan) tarafından
Yemiyo diye serum baglanmiyor Zatn bir rahatsızlığı var onu belirtmiş post sahibi .
Normal zamanda Zatn her anne sağlıklı besinlerle beslemek ister.Doktora gittiginizde Zatn size saglikli besinlerle besleyin dicek .Boşuna okadar doktora gitmissiniz demek bunu öğrenmek için gittiyseniz .
(208 puan) tarafından
4 yaşında canım sağlıklıyken güzel besleniyordu ama sebze asla yemiyor. Bakliyat falan sever ama. Hafif şeyler yapmıştım midesini yormasın diye ama onu bile kustu. Çok güçsüz şu an hep yatıp duruyor
(857 puan) tarafından
canım ben besleyemiyorum kusuyorlar diye gittim. ağzına verdiğim hiçbir şeyi yutmuyor ağzını da açmıyor diye doktor doktor gezdim. yediremiyordum çünkü. süt ve mama da içmiyorlardı ve hiç kilo alımı yoktu. o nedenle dolaştım o kadar doktoru. fizyolojik bir sorun bulamadılar. her doktor farklı bir boyutuyla yardımcı olmaya çalıştı. ama neticede yine de bir şekilde sağlıklı beslemeye vardı sonuç. o çaresizliği çok yakınen biliyorum.  tek yolu bir şekilde beslemek.
(857 puan) tarafından
hastalıktansa geçicidir bence çocuğu çok bunaltma. hastalık döneminde ne istiyorsa onu ver bence ben öyle yapıyorum. ne seviyorlarsa onu veriyorum. normal zamanda da sevecekleri şekilde tatlandırmaya çalışıyorum. her zaman çok sağlıklı yedirmeye çalışmıyorum ama her öğünde protein, karbonhidrat ve sebze dengesi kurmaya çalışıyorum.
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bilmiyorum canım ama bizde hastalık geçirdi kızım dr çinko verdi iştahını da açar dedi ondanmıdır bilmem yemeğe başladı aksatma onu mutlaka ver
(208 puan) tarafından
Şimdi vericem canım süt ürünleriyle vermeyin diyor ilacın üstünde biraz bekleyeyim dedim çünkü yoğurt çorbası  falan verdim birkaç kaşık gerçi onu da kustu
tarafından
Benimkinde akşam yazıyodu. Şifa olsun
0 oy
(762 puan) tarafından
Entonogermina kullanın.
tarafından
Sen bizim damlamisin
(762 puan) tarafından
Siz kim ?

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 81 göst.
0 oy
3 cevap 151 göst.
14 Aralık 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Mihra (385 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 72 göst.
0 oy
1 cevap 29 göst.

408,308 soru

12,266,140 cevap

37,474 kullanıcı

Kategoriler

...