0 oy
77 göst.
Diğer kategorisinde (208 puan) tarafından
Oyun atölyesine gittik gideli oğlum hasta. Her ay hasta oluyor ne yapacağım böyle bilmiyorum. Götürmesem bu sefer de evde sıkılacak. Grip oldu iştahı da kapandı bu halde de götüremem. Bir türlü iyileşemiyoruz oğlumdan bana da bulaşıyor 2 hafta hasta dolaşıyoruz evin içinde. Ne çorba ne yemek hiçbir şey yemiyor çok yemek seçiyor düşünmekten çok yoruldum. Bağışıklığımızı nasıl güçlendirebiliriz iştahını nasıl artırabilirim hanımlar?

4 Cevaplar

0 oy
(1,646 puan) tarafından
Canım instagramda hastalanmayan çocuk diye bir sayfa var oraya bir göz atar mısın çok güzel bilgiler var 
(208 puan) tarafından
Insta kullanmıyorum canım maalesef
-Reklam-
0 oy
(1,589 puan) tarafından

image

Allahın izniyle çok faydası var.image
0 oy
(4,173 puan) tarafından
Düzenli uyku ,saglikli beslenme mevsim sebzesiyle meyvesiyle etiyle protein karbonhidrat dikkat ederek paketli abur cuburdan uzak tutarak ,d vitamini takviyesi kullanarak max 1 aya çözersin.Bir de oyun grubu kreş okul fark etmeksizin giden cocuklarda hastalik gayet normal aslında buradaki kriter ağır gecirmemesi. Geçmiş olsun.
0 oy
(320 puan) tarafından
Hemen bi lahana bul küçük küçük doğra youtube aç ordan probiyotik lahana turşusu tarifini bul yap her gün azar azar yedir çocuklara kendinizde dahil sonra bana dua et :))  ben şuan 3 kavanoz yaptım olmasını bekliyorum bütün kış bittikçe yapılıcak bu turşu nasip olursa 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 149 göst.
17 Eylül 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Sarioglusumm (208 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 149 göst.
14 Aralık 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Mihra (385 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 29 göst.
0 oy
1 cevap 58 göst.

408,164 soru

12,259,152 cevap

37,324 kullanıcı

Kategoriler

...