+2 oy
364 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (270 puan) tarafından

image

image

Merhaba kızlar, burda bir arkadaş Tübitak meraklı minikler üyeliği için link bırakmıştı. Yıllık 295₺'ye bizde üye olduk. Her ayın 1.inde dergi çıkartıp gönderiyorlarmis. Üye olurken geçmiş aylardan kalan dergileri de satın aldık 29 ₺, 9 ₺ öyleydi fiyatları geçmiş 5 ayınki kalmıştı sadece onların hepsini aldım diğer aylar kalmış olsa onları da alacaktım ama stok da yokmuş. İyi ki almışız iyi ki üye olmuşuz öyle dolu dolu ki kitaplar etkinlik dolu o fiyatlara alınamaz bu dergiler, 3+ yaş için kesinlikle alın. O yol da derginin içinden çıktı etkinlik olarak 2.5 saattir şehir kuruyorum :D :D oğlum oynuyor şimdi. Kesinlikle yıllık üye olun kızlar fiyat da uygunken

12 Cevaplar

+2 oy
(557 puan) tarafından
Rica ederim canım sevindim birilerine faydası dokunmasına :))) güle güle kullanın :)
(270 puan) tarafından
Ayy sizdiniz paylaşan dimiiii valla sağolun çok güzel, böyle bir şeyin varlığını bilmeyip faydalanmasam çok üzülürmüşüm :)
(557 puan) tarafından
Güle güle kullanın inşallah biz de her sayıyı heyecanla bekliyoruz dolu dolu paketler geliyor herkes faydalansın isterim :))
(270 puan) tarafından
Teşekkür ederimmm :)) görünce bende dedim herkes faydalanmali kimse  kaçırmamali bu güzellikleri diye :) ay başları gelmez artık bizlere :)
(557 puan) tarafından
Rica ederim canım ❤️❤️
(270 puan) tarafından
♥️♥️♥️
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ben de bu yıl ocakta üye oldum 2 yıllık olmadığıma pişman oldum valla o kadar dolu dolu bir dergi ki kızım çok seviyor 
(270 puan) tarafından
Keşke bende 2 yıllık olsaydım, üye oldum bu geçmiş dergiler gelince dolulugunu görünce bende aynı şeyi düşündüm. Olsun üyelik bitince yine oluruz:)
tarafından
Orası öyle tabi ama ben üye olurken yıllık 75 idi şimdi sanırım 300 civarına çıkmış daha da yükselir mi yoksa düşer mi bilmiyorum ama yılbaşından once üyelik yapıp garantiye alacağım zaten ocakta başlamıştı
(270 puan) tarafından
Ayy çok iyiymiş 75 ₺, ama çıkar bence fiyatı seneye kadar bence düşmez.  Keşke iki yıllık alsaydim, olsun artık seneye yenilicez mecbur :))
tarafından
2022de 50 imiş 2023 ve 2024 hazirana kadar  75 olmuş aslında aşırı ucmuyor hele ki benzer dergilere göre bayağı ucuz bile sayilir ya içeriğine falan bakınca çok iyi
(270 puan) tarafından
Evet gerçekten öyle, her çocuğa lazım. Keşke hazirandan önce bileydim ama bunu :))
0 oy
(405 puan) tarafından
Bende o postu görünce üye olmuştum. Ama geçmiş aylarınkini satın almayı akıl etmemişim, önümüzdeki ayı bekliyorum bakalım :) 
(270 puan) tarafından
İyi ki paylaşmış o linki paylaşan arkadas sağolsun. :))) bence alın geçmiş ayın stok da kalanlarını, 29₺ ve bir sayısı 9 ₺ iki tane aldım ben oldan doluluguna inanamazsiniz bu fiyatlara :) kargo ücreti veriyorsunuz eğer geçmiş sayıları alırsanız 65 ₺ kargo ücreti. Ama inanın pişman olmazsınız
(405 puan) tarafından
Ayın başında bi gelsin bakalım duruma göre bakarım canım çok sağol. Zaten severse senelik bittikçe hep yenilerim
(270 puan) tarafından
Bende öyle yapacağım:)
0 oy
(2,153 puan) tarafından
Ayy küçüğüm aklıma geldi ne alırdım bu dergiden içinde hatta boşluk doldurma oyunlaeı oluyordu hayal kuruyorduk şimdi varmı bilmiyorum küçüğüme gittim vallaha çok faydalı bir dergi kesinlikle
(270 puan) tarafından
Kesinlikle güzel şekilde muhafaza edip saklicam, oğlum da zarar vermez zaten. Ay inşallah kendi çocuklarına gösterdiği günleri görürüz :) olsun insanın aklına gelmiyor bazen üzülmeyin
(2,153 puan) tarafından
Benim babam böyle koleksiyonlar yaparmış eskiden dergileri işi bitince jelatinle kaplatıyormuş yeni gibi oluyormuş zarar vermesinden ziyade yıllar geçtikçe sayfalar bozuluyor canım ondan dolayı deidm
(270 puan) tarafından
Helal olsun o babaya ☺️ bende bazı şeyleri PVC kaplaticam  bakalimmm☺️
(2,153 puan) tarafından
Bizimkiler seviyor böyle şeyleri dedemde çocukluğunda kalma paraları toplamış hep eskilerin kasa çantalarına stoklamış halen durur sıfır para gibi
(270 puan) tarafından
Ne güzel anılar hatıralar ♥️ bizimkiler de hiç yok öyle şeyler:/
0 oy
(3,918 puan) tarafından
Bende üye oldum fakat geçmiş ayların kini almadım 
(270 puan) tarafından
Kesinlikle alın çok güzeller 65₺ kargo var ama o şekilde olsun, bu fiyatlarda bu dergileri zaten hiç bir yerden alamayiz :)
(3,918 puan) tarafından
Nasıl buldunuz peki onları ?
(270 puan) tarafından
Üye olurken alt tarafta dergiler vardı inceledim ordan gördüm, sol üstteydii galiba üç çizgi var alt alta oraya basıncada kitaplar dergiler kategori var, orda var :)
(3,918 puan) tarafından
Tamam çok teşekkür ederim
(270 puan) tarafından
Rica ederim:)
0 oy
(3,186 puan) tarafından
Ben aralik ortasinda başvurdum o zaman çok uygundu, ama fiyat olarak değer valla içerikleri kaliteli biz daha yeni 3 girdik biriktiryorum bir kaç ay sonra baslariz bizde :)
(270 puan) tarafından
Valla şuan da yıllık 295 ama o fiyata toplam 12 dergi gelecek ve dediğiniz gibi çok kaliteli, başka yerden böyle dolu 12 dergili o fiyata alamayiz zaten :)) benim oğlumda Ekim'in sonunda 3 yaşında olacak zaten sürekli okuma kitabı ve etkinlik kitapları alıyordum, bununda iki sayısını açtık yavaş yavaş yapariz hemen bitmez zaten :))  3+ diyor ama 4 yasindaki çocuk daha iyi yapar bence bunları, şimdiden alt yapı işte :)
(3,186 puan) tarafından
Evet kesinlikle çok kaliteli eşim bir marka ait dergi getirdi hem pahalı hemde içeriği hiç iyi değildi. Aynen bende o yüzden saklıyorum ki anladığı zaman yapalım şuan sıkılıyor hemen :)
(270 puan) tarafından
Demek ki aynı bu yaş grubunda ki çocuklar :)) çok mutluyum bende bunu keşfettigimiz için. :))
0 oy
(1,777 puan) tarafından
Üyelik ücretli mi nasıl birsey
(270 puan) tarafından
Yıllık 295 ₺ şuan da, her ayın 1inde dergi çıkartıp adrese postaliyorlar yani üyelik sonunda 12 dergi oluyor ama öyle dolu ki bu fiyata bedava. 2 yıllık alın bence üyelik alaksaniz benim aklıma gelmedi, hem daha kârlı olursunuz:)
(98 puan) tarafından
Yq bende yeni üye oldum bana 1 yıllık 438 tl ödedim
(270 puan) tarafından
Ben baktım hâlâ 295 ₺ üyelik şuan Meraklı minikler 3+
0 oy
(2,048 puan) tarafından
Evet keisnliklw cok faydali bizde aboneyiz
(270 puan) tarafından
Kesinlikle herkes olmalı
0 oy
(10,910 puan) tarafından
daha bebeğim 1 yaşında biz de abone olduk, böyle resmen bedava 
(270 puan) tarafından
Ahh keşke bende bilseydim 1 yaşlarındayken, o kadar lazım ve faydalı ki. Çok şanslı miniginiz :)
(10,910 puan) tarafından
valla onun bilim tekniğini de kendimiz için alıyorum :)
(270 puan) tarafından
Aaa ben onu görmedim, ona da bakayım :))
0 oy
(55 puan) tarafından
İyi akşamlar keske önceden duysaydim bu kitapları şimdi kızım anaokuluna gidiyor sizce uygun olur mu ya da yaş seçme şansımız var mı mesala 7-8 yaşlar filan ben biraz araştırdım bulamadım siz biliyor musunuz
(270 puan) tarafından
İyi akşamlar, bende baktım üye olurken ama sadece 3+ yaş için vardı ileri yaşlara olsa ona da üye olacaktım biriksin şimdiden diye. Valla bende burda bir arkadaş sayesinde öğrendim yoksa bende bilsen daha önceden alır stok yapardım. Kızınız kaç yaşında acaba, ben geçmiş ayın dergilerini aldım 2 tanesini açtım içi bilgilendirici zaten mesela Ağaçlar dergisi var, içinde çoğu ağacı yaprakları bende bilmiyormuşum yani, içindeki kart oyunlari vs. Ben oturur oynarım çok güzeller diğer sayılar nasıl olur bilmiyorum ama o yüzden ben 6-7 yaşındaki çocuklara bile uygun olduğunu düşünüyorum 3+ yaş için zaten zorlayıcı
0 oy
(1,283 puan) tarafından
Nasıl yapılıyor trendyoldan mi 
(270 puan) tarafından
BirAnne93 adlı kullanıcının profiline girip, duvarına bakar mısınız bende ondan görüp üye oldum. Onun paylaştiklari arasında link var. Ya da TÜBİTAK'in sitesinden Meraklı minikler üyeliğin adı ordan da bulabilirsiniz. Yorum yapanlar arasında var BirAnne93 bir bakın isterseniz
(1,283 puan) tarafından
Tamam cnm sağol
(270 puan) tarafından
Rica ederim ☺️
0 oy
(98 puan) tarafından
Ben 438 tl ödedim niye öyle acaba
(270 puan) tarafından
Ama baktım şimdi hâlâ 1 yıllık üyelik 295 ₺ görünüyor? Farklı bir üyelik var mı bilmiyorum başka bir şeye mi üye oldunuz acaba, ya da üyeliğin yanında dergi aldınız mı ekstra. Ben aldığım için bir de kargo ödediğim için 494 ₺ verdim ama üyelik 295 ₺

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 358 göst.
22 Ekim 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 215 göst.
19 Kasım 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 210 göst.
18 Ocak 2023 Diğer kategorisinde Nar (872 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 177 göst.
10 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde Kuzucuklarin annesi (2,979 puan) tarafından soruldu

403,403 soru

12,084,278 cevap

36,365 kullanıcı

...