+1 oy
368 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Evde bir kertenkele var. Gitti sanmıştım ortaya çıktı. Yatak odasında dolabın altına girdi. ( altı kapalı dolap)Fakat şöyle bir durum var bebeğimin beşiği burada ve bu odada uyuyor. Bir şey yapar mı

11 Cevaplar

0 oy
(762 puan) tarafından
Bu riskle yaşayabilir misin?
tarafından
Alırım almasına ama dolabın alt kısmını çıkaramıyorum ki
(762 puan) tarafından
Esin gelene kadar odaya girmeyin o zaman canım.
(2,859 puan) tarafından
Kertenkele bir şey yapmaz bu kadar büyütülecek bir şey degil
tarafından
Odanın kapısını kapatıp çıktım evden
tarafından
Zehirlenme olmaz demi
-Reklam-
0 oy
(3,536 puan) tarafından
Nasıl bir şey ki küçük mü. Fare yapışkanı deneyebilirsin. Küçük şeyler genelde tavanda durur ve yaklaşmaz. Maalesef bahçeli ev giriyorlar çok tiksiniyorum ama hiç yerde falan görmedim hep tavanda 
tarafından
Orta büyüklükte. Gardrobun alt kısmı kapalı oraya girdi. Kırmaya çalıştım kırılmadı. Ne yapacağımı bilmiyorum
0 oy
(1,893 puan) tarafından
Süpürge makinası ile çekmeyee çalış canım
tarafından
Alt kısmını çılarabilsem dolabın elektrik süpürgesi, eldiven, tahta her şey hazır ama oradan çıkaramıyorum
(147 puan) tarafından
Oda bir can oldurmeyin lütfen kertenkelenin bir sey yapacagini hiç sanmıyorum başka odaya geçme sansiniz yok mu
tarafından
Odanın kapısını kapatıp çıktım evden
0 oy
tarafından
Bsey olmaz canm korkma otrma odamda vardı bı trlu cikaramadm eşimde gecedeydi kzlarda küçüktü aklım çıkıyordu resmen ama tavanın oralarda geziyordu inmiyordur bsey de olmadı daha geçen gün de banyomun oralarda vardı bı tane nsl giriyorlar anlam veremedim banyo camında sineklikde var amaa blmyrm ama bsey yapmyrlar 
tarafından
Benim kertenkele her yerde geziniyor. Korkum bebeğime zarar verirse diye. Zaten alerjik bir bebek olası durumları düşünmek istemiyorum. Nereden geldiğini bende anlamadım
tarafından
Kapıdan bacadan bı yerden giriyor mutlaka bı kaç kere sinekliği açtım öyle gtti ama bende sevmyrm eve girmesine soncda çocuklu bebekli evlerimiz ne olur ne olmaz
tarafından
Bizim evin sineklikleri kırık, sağlam olanlarda delik. Tedbiri elden bırakmamak lazım
0 oy
(1,469 puan) tarafından
Muhtemelen o ev süt çiyanıdır canım korkma onlar zarar vermez kertenkelenin zehirli olanları yemyeşil olur ve baya uzun olurlar. Eşin gelince süpürge kürekle al camdan at
tarafından
Öyle kötü bir yerde ki yani çıkarması zor. Dolabın altına girdi. Oradaki tahtayı sökmek falan gerekli. Korktum bebeğime bir şey yapar diye
0 oy
(144 puan) tarafından
Kedi alın eve kedinin kokusunu alınca kaçıyor zaten 
tarafından
Alerjimiz var maalesef. ****** bekleyemeyiz evde
0 oy
(825 puan) tarafından
Bizde de var canım evimin üst katında çatı katında çatı arasından geliyor zararsız korkma 
tarafından
Zararı yoksa kalsın. Isırıp zehirlemeye kalkmasında kızımı
(825 puan) tarafından
Hiç bir zararı yok ısırmaz küçükken ben elime alır oynardim onunla. Havalar bu sene çok ısındı gün yüzüne ciktilar. Üst katta yaklaşık 5-6tane vardır yani bizim
tarafından
Anladım teşekkür ederim
0 oy
tarafından
Benimde evime girmişti 1-2 hafta kadar aynı evde yaşadık kabus gibiydi. heryere kagit üzerine fare yapışkani sürdüm ama düz duvara bile tırmanıyor. Üzerine böcek ilacı boşalttım bana mısın demedi. Kürekle vurdum ölmedi Yani onu alıp atman lazım başka türlü kurtulamazsin çok hızlı hareket eder girdiği yerde uzun süre durur. Rahatsız etmezsen dolap altında kalır bir süre ama tehlikeli de olabilir. Olmaz diyemeyiz. 
tarafından
Geçen gün gördüm dış kapının orada idi. Dedim kendi kendine çıkar gider üstelemedim. Ama yattığımız yere kadar gelince endişelendim. Kızım alerjik bir bebek korktum açıkcaso
tarafından
Alerji yönünden bişey olacağını sanmıyorum.
tarafından
Sıkıntı olmayacaksa içim rahat etti biraz
0 oy
(1,452 puan) tarafından
İki gün önce bizim evde de gördum çıkaramadık kayboldu ama duvarda tavanda gezerlermis hala yok ortada ama evin içindedir kesin 
tarafından
Bir anda kaybolup daha sonra ortaya çıkıyorlar. En imkansız denilen yere giriyorlar
0 oy
(1,372 puan) tarafından
Benim evde minik kertenkele var.Kafayı yedim 1 haftadır bulamıyorum beraber yaşıyoruz resmen.Evde bastığım her yerden tiksiniyorum
tarafından
İnsan tedirgin oluyor varlığını bildiği için.
(1,372 puan) tarafından
Evet maalesef.Paronayak oluyosun sonra.Gerçi eşim abarttığımı düşünüyor da hiç de değil.
tarafından
Biz kadınlar bir tık pimpirik insanlarız
0 oy
(1,469 puan) tarafından

image

bak bunu daha dün akşam çektim bu yavru olan bunun gibi büyük orta kaç tane çıktı anlatamam sinir bozucu oluyo süpürge kürekle hallettik 
tarafından
Neye gelirler ki acaba? İlk defa bu evimde bende yeni gördüm
(1,469 puan) tarafından
İnan bilmiyorum ama eşim kükürt tozu getirecek sürüngenleri yaklastirmiyomus bile. Sende dene bence
tarafından
Deneyeyim teşekkür ederim

İlgili sorular

0 oy
17 cevap 664 göst.
23 Nisan 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 313 göst.
25 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde Mevlanaa (4,851 puan) tarafından soruldu
+1 oy
28 cevap 1,130 göst.
8 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde ikbal (51,592 puan) tarafından soruldu