0 oy
243 göst.
Diğer kategorisinde (22 puan) tarafından
Bebegime iyi bakamam diye yoğun kaygı yaşıyorum, altını bezlerken canını acıtırım, meme verirken boğulur diye korkuyorum. Allah için söyleyin bu duygular ne zaman geçecek? 35. Haftadayım bu hafta başladı.. 

11 Cevaplar

0 oy
(4,268 puan) tarafından

Dogurduktan sonra o korkuların hiç biri kalmıyo başkası dokunmasın diye elinden gelenin en iyisini yapıyorsun :D

(22 puan) tarafından
inşallah öyle olur
-Reklam-
0 oy
tarafından
Emin ol daha fazlasını düşündüm ama anlık. Sonra hemen kendimi topladim. Çünkü bebeklerin güçlü ve akıllı annelere ihtiyacı vardır. Bebeğim doğunca ağladım kendimi çok güçsüz hissettim bana iyi hissettirmeyenleri hayatımda yok ettim. Çünkü etraf hep konuşur ama boş konuşur. Bebeğine en iyi annesi bakar. Baba da babaligini yapar anneyi uyutur bebeğiyle ilgilenir altını değiştirir ona birsuru şey öğretir. Sonra anne dinlenince daha iyi bakmak için güç toplar. Kendine iyi bakar yemesine içmesine dikkat eder bebeği üşümesin terlemesin diye hersehi ince ince dusunur. Annelik çok güzel bişey. Bilmiyorum diye düşünme bebeği kucağına verince sanki o an herşey aklına yüklenmiş gibi oluyor ve öyle güzel yapıyorsun ki. Ki ben hayatımda bebek bakmış bir insan değilim şimdi bebeğimi paşalar gibi büyütüyorum. Bilmediklerimi öğrenip bildiklerimi de paylaşıyorum. Araştırmaktan doğruyu öğrenmekten korkma. Ama doğruları doktorlardan öğren artık hepsi eğitici videolar cekiyor. Osman Gönülal hocayı dinlemeni tavsiye ederim canım 
(22 puan) tarafından
Benim için dua ederseniz çok sevinirim ♡ geçmiş olsun size de düşünce tarzınız coo güzel
0 oy
(172 puan) tarafından
Bence bu duyguları yaşamayan yoktur. Çok karmaşık duygular. Doğduktan sonra da devam ediyor bende acaba iyi bir anne olabilecekmiyim diye düşünüyorum 
(22 puan) tarafından
Aslında böyle düşünüyor isek bence çok iyi anne olacağımız için, bir an önce bu karmaşık duygular geçsin inşAllah
0 oy
tarafından
9.aydan bildiriyorum, ayaklarından tutup ters çevirerek oyun bile oynuyoruz. Prematüre doğdu diye dokunurken bile tedirgin oluyordum şu geldiğimiz hale bak lsdkskssjs
0 oy
(775 puan) tarafından
Annelik sana Allah tarafından iç güdüsel olarak verildi için rahat olsun canım 
0 oy
(9,718 puan) tarafından
Gürkün bastıgı cücük ölmez unutma
0 oy
tarafından
Ağlaman gebe olduğun için duygusalsın korkun doğumdan bir ay sonra geçecek uyumak hayalin olacak ne alışacaksın stres yapma sakin ol bebeğinle hayal kur
0 oy
(3,004 puan) tarafından
Bebeğim doğdu yıkamayı beceremedim doydu mu doymadı mi anlamadım ki doymamış yoğun bakıma aldılar 3 gün sonra.. sarılığı çıktı uyanmiyordu emmiyordu enjektörle beslemeye çalışıyordum.. o kadar dolmuşum ki ağlamaya başladım :) doktor bana incir almış gelmiş sütün olsun dedi hiç unutmam.. ben çocuk bakamıyorum dedim dedi ki sen onun annesisin ona en iyi sen bakarsın... Bu cümleyi hiç unutmadim o kadar doğru ki .. çocuk ıh dese anne onun ne demek istediğini bilir .. Allah kolaylık versin hepimize hayırlı evlat olsun inşallah 
0 oy
(6,848 puan) tarafından

Doğumdan snr bir kadın otomotik olarak anne moduna geçiyor ztn merak etme:)

0 oy
tarafından
En babasini yasadim evliligimin 3. Ayında hamile kaldim esime iki sene duralım demem ragmen ve korunmamiza ragmen nasil oldu hic anlayamadık ve ikiz olduğunü ogrendim o zamn basladi kaygim korkum tekmelerini hissettikce sanki allah kabullendirdi güc verdi suan bir hafta var kavusabilmek icin agliyorum ben hrp aglamisim allah kolaylık versin yeterki saglıklı doğsun gerisi hallolur kafanıza takıp kendinizi yıparatmayın 
0 oy
(10,124 puan) tarafından
Benim doktor bana gebesin dediğinde o an ve yol boyunca korku içimi kapladı acaba iyi anne olur muyum acaba çok sever miyim fln diye 2 güne geçti. Kız Allah seni yapmaya sen dogurmya birşey kalmamış yeni mi başladı :) merak etme çokta güzel anne anne olursun 

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 538 göst.
0 oy
9 cevap 916 göst.
15 Mayıs 2019 Diğer kategorisinde ♥️Japon balığım ♥️ (588 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 561 göst.
13 Eylül 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 444 göst.
30 Temmuz 2019 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Kubraaa (571 puan) tarafından soruldu

410,739 soru

12,358,793 cevap

41,301 kullanıcı

Kategoriler

...