0 oy
785 göst.
Diğer kategorisinde (7,714 puan) tarafından
Böyle bir şey  çok saçma değil mi oldu ki  çocuk altına kaçırdı neymiş kimse onun üzerini değiştiremezmiş iyi de bu çocuk  üzerini giyip çıkartabilir asıl  başkası değiştirse o istemez . Yine de hayır yasak koymayın çantasına kıyafet dedi. Bana çok saçma geldi neymiş olası durumda bizi arayıp haber vereceklermiş biz gelip değiştirecekmişiz ben gelene kadar çocuk o halde niye beklesin ki 7 aylık bebeğim var evim okula iki durak mesafede :/ o kadar beklemesi rencide olmaya yeter de artar bile canım sıkıldı bu duruma . 

Çocuğa baştan aşağı meyvusuyu dökülse  ben gidene kadar üşüyecek.  Aklıma bir sürü senaryo geliyor ya ne tuhaflar sinir oldum duydugumdan beri... 

36 Cevaplar

0 oy
(2,944 puan) tarafından
Kızımın üstü hafif ayran oldu bugün hemen görevli değiştirdi. Ne demek yasak. Saçmalığa bak. 
(7,714 puan) tarafından
Ne güzel
-Reklam-
0 oy
(7,638 puan) tarafından
 Valla okudukça seneye oğlumda gıdıcek ama  kormaya başladım
(7,714 puan) tarafından
Elin içine girdikçe zorlaşıyor her sey
0 oy
(523 puan) tarafından
Bnde hocayim biz istedik kıyafet lazım bncede
(7,714 puan) tarafından
Yani aklın yolu bir
0 oy
(7,431 puan) tarafından
Dolabında durur yedek kıyafet 
(7,714 puan) tarafından
Mantıklı olan o
0 oy
tarafından
Düşüncesi.cok.sacma
(7,714 puan) tarafından
Bencede öyle
0 oy
(806 puan) tarafından
Başkası üzerini soymasın diyedir. Özel bölge muhabbetidir bence. 

Başlarından kötü bi olay geçmişse olabilir. 
(7,714 puan) tarafından
Canım kendi üzerini kendi değiştirebilir başkasını istemez zaten ben bunu söylediğim halde yasak diyor
0 oy
(743 puan) tarafından
Ne biçim okula denk gelmişsin hem devlette hem özelde çalıştım çocuk bu altına kaçırır terler ıslanır üstü herşey olabilir ben yardımcı ablayı beklemeden kendim değiştiriyordum o çocuk arkadaşları gülse hayatta unutmaz özel bölgesine bakmadan bunu çocuğa söyleyerek bakmadan giydiririm hem mahrem eğitimi vermek içinde bi fırsat yani bu ya, bi çocuğun üstünü değişteremeyecek kadar titsinende öğretmen olmasın oyun oynatıp kitap boyatmak öğretmenlikse tüm anneler öğretmen ne gerek var sana ozmn 
(7,714 puan) tarafından
Ya değiştirmesin zaten istemiyorum çocuğum kendi de değişir ama ona bile izin yok ne saçma
0 oy
(2,283 puan) tarafından
Ne kadar saçma kendi çocukluğumu hatırlıyorum bırak bir tane yedeği bir kaç yedek isteniyordu getirilmezse kıyamet kopuyordu haklı olarak ya çocuk bu altına kaçırır üstüne birşey döker hem çocuk açısında kötü ve zorbalanmaya açık bir durum hemde diğer çocukların hijyen açısından kötü bir durum saçmalık iyice değişmiş devir çocuğum yok ama duyduğuma göre resmen al çocuğu götür okula bırak butün gün ne yapıyorsa yapsın kafası olmuş sanki eski okul disiplini kalmamış gibi geliyor dayımın çocuğu özelde kırtasiyeye 10.000 vermişler diyorki inanırmısın alınan malzemelerin yüzde yetmişi kullanılmıyor bile diyor 
(7,714 puan) tarafından
Aman ben hiç bir şey anlamadım bu durumdan zaten . Rabbim iyilerle karşılastirsin
0 oy
(19,483 puan) tarafından
Saçma gerçekten . Ama.her yiğidin bı yoğurt yiyişi var deyip susabilirdim. Ama çok saçma 
(7,714 puan) tarafından
Susmak bir çözüm değil ki benim yarın randevum var nasıl gitcem her an aranabilme düşüncesi beni çok tedirgin etti napcam bebeğim uyuyorsa onu uykusundan edip koştur koştur okula mi gitcem ya da her dk evde mi olacağım. Saçma bir durum
0 oy
(20,453 puan) tarafından
Başka isteğide varmıymış yaa ne olacak neden büyütmüş bu kadar
(7,714 puan) tarafından
Bende anlamadım sonuçta çocuk kendi giyip çıkartacak
0 oy
(3,124 puan) tarafından
Benim kızımda iki sene anaokuluna gitti hiç böyle bir şey denmedi aksine yedek kıyafet çorap istemişti öğretmen hem onane ki yedek kıyafetleri kendimi taşıyacak giydirecek
(7,714 puan) tarafından
Bizim şansımıza demek ki :/
0 oy
(1,102 puan) tarafından
Eğer anaokulu özelse zaten değiştirecek personel bulunması gerekir okulda.dunya kadar  para ödüyorsun bir zahmet değiştirsinler insanlarin çoğu kendisi calistigi için çocuğa bakılsın diye o kadar para verip özel anaokulina gönderiyor çocuğunu .her telefonda gidebilmek durumunda değilsiniz .devlet anaokulu bile olsa aylık aidat ödüyorsunuz ki bu personel içindir ödenen para.sizin aidatinizla maaş alan personel de bir zahmet üzerini değiştiriversin.yonetimle görüşmeniz gerekir 
(7,714 puan) tarafından
Devletin canım ama ben normalde hiç duymamıştim böyle bir şey yorum yapan herkeste sasirmis zaten
(1,102 puan) tarafından
Öğretmen güya prensip koymaya çalışmış ama 5 yaşında cocuklara olmaz o işler .bir tşört degistirmek çok zor değil onun için aileyi çağırmak gerekmiyor illaki oradaki personel halledebilir veya uygun bir yerde çocuk kendisi de halleder .altına kacirsa veya üstüne birşey dokse neden ıslak beklesin ki çocuk .hadi diyelim anne baba uzakta bir yerde ne olacak yani insan her zaman müsait olmazki okula gitmeye.siz idareye söyleyin valla bakın bende ilkokul idarecisiyim velimiz böyle bir taleple gelse mutlaka öğretmene ve personele uyarıda bulunuruz .okul öncesi farklıdır yani ilkokul olsa hadi neyse
0 oy
(4,251 puan) tarafından
Ogretmen hakli. Ogretmenin isi cocugu egitmek, bakicilik yapmak degil. Ayrica mahrem egitimi acisindan da zaten dogru degil. Oldu ki bi cocuk degistirirken bi durumu yanlis anladi veya annesine baska sekilde dese ve aile olayi yanlis anlayip mevzu yapsa -ki olmayan seyler degil- ogretmen ne yapacak? Benim oglumda gecen sene anaokuluna gidiyodu bizde gitmiyoduk. Altina kaciran doken olursa veli geliyodu. Dogrusu da bu bence. Okula gonderiyoruz diye ogretmenlerin veli gibi davranmasini beklememeliyiz. Ozele gonderirseniz onlar egitimden cok bakicilik yapiyo evet, orda kabul ederler ama ben dogru bulmuyorum acikcasi.
(2,944 puan) tarafından
Oldu tamamm:)
(7,714 puan) tarafından
5 yaşında çocuk kaka yapıyor ne ya o kadar çok cevap verilecek şey var da anlatsakta anlayan yok ... O yüzden aynen tamam
(4,251 puan) tarafından
Hanimefendi altiniza yazan hanimefendi KAKA VEYA CIS ILE BENI MI BEKLICEK COCUGUM  demis ona yazildi yani. Kakayi kullanan kisi elestiren kisi yani herkesin seviyesi konusmalardan belli. Okumayi bilmediginiz gibi anlamayi da bilmiyorsunuz. Ayrica sultan cocugu dogurmus gibi davraniyosunuz. Anlatabilecek kapasiteniz var mi o konuda da supheliyim. Cunku bencilce veya sadece kendi kurallarina ve isteklerine uyulmasini isteyen sig dusunceliler toplumda malesef hep sorun cikarir ve istedikleri olmayinca da sizin gibi hakli cikmaya calisir. O yuzden laf soktugunuzu sandiginiz cumleler beni hic baglamiyo :) iyi gunleer.
(7,714 puan) tarafından
Surda 35 kişi aynı düşüncede sığ da  bir sen ilerisin terbiyesiz usluba bak . Allah senin gibilerden uzak etsin de evlatlarımızı gerisi hallolur
(4,251 puan) tarafından
35 kisi diyor diye dogru oluyo degil. Sig dusunceli arti bencil sizsiniz. Ayrica ben gayet terbiyeli yazdim. Sizin gibi sokak agziyla cevap vermedim. Kendiniz ile beni karistirmayin. Dogruysaniz soyleyin okula 35 kisi dogru dedi yapmalisiniz diye belki yaparlar :) daha da yazmayin lutfen iyi gunler.
0 oy
(827 puan) tarafından
Bizede aynı şeyi dedi kızım geçen gün ishal olmuştu altına kaçırdı ben gidene kadar çocuk tek başına pislettigi pijamasiyla beni beklemiş lavaboda sinirlerim bozuldu 
(7,714 puan) tarafından
Çok aptalca ya ben böyle bir şeyi kabul edemem oldu ki o gün evde değildin hastanedydin n'olacak
(827 puan) tarafından
İşte varana kadar o çocuk arkadaşlarından ayrı pislikle kalicakti lavaboda bide öyle bir temizlik listesi verdiki 24lu tuvalet kağıdı 12li kağıt havlu 4sise sıvı sabun 5paket ıslak mendil öğrenci başına bu kadar malzemeyi ne yapacaklar
(7,714 puan) tarafından
Yazık ya üzüldüm o çocuk o kadar dk seni beklerken aklından neler geçti dakikalari saydı belki de ...

Valla bende anlamadım bizden de 24 tane rulo peçete 5 tane Z peçete 4 tane 100 lu islak mendil çöp poşeti büyük boy bir de buzdolabı poşet istediler he bir de kolonya
(827 puan) tarafından
Valla ben almicam dedim birer tane götürdüm bitince haber verin yenilerim dedim zaten 4saat kızım kaç defa gidicekki lavaboya
0 oy
(78 puan) tarafından
Ben okul öncesi öğretmenyim meslekte 9.yilim ve özellikle yedek kıyafet istiyorum-sinifta yerim olmamasına rağmen -sebebi çocuk olası durumda o şekilde ailesini beklemesin diye ki bazi veliler gerçekten sinir bozucu geç geliyolar ikincisi psikolojisi etkilenmesin diye AMA çocuk giyiyor (ufak bir odamız var)  ben kapıda bekliyorum sık sık konuşuyorum. Çünkü ben giydirmem bakıcı değilim bu benim işim değil ikincisi mahremiyet konusu oldukça önemli çocuğun mahrem bölgelerini görmek istemem çocukta öğretmeni de olsa böyle bir şeyi yaşasın istemem. Anlayacağınız böyle bir durum varsa ÖNCE bu kaygılarınızi açık açık öğretmenle konuşun ki size karşı olumsuz duygu beslemesin anladığım kadarıyla besleyebilir. Sonra baktınız olmuyor müdürle konuşun( ama şikayet eder gibi değil ki bazı müdürler öğretmenlere yanlışta olsa destekliyor.)
(7,714 puan) tarafından
Ya bende sizin gibi düşünüyorum çocuğum zaten öğretmenin yanında değiştirmez ya da her hangi birinin değiştirmesini istemez . Evde bile kendi giyer çıkartır okulda neden başkası yapsın.  Umarım sorunsuz halledilir benim kızım çok sık tuvalete giden biri bunun için bir kere gittim normal dendi şimdi ikinciye gittik sonuç bir daha ki aya mr verdiler bekliyoruz . Olayın müdüre intikal etmesini istemiyorum zaten sevmiyorum böyle şeyleri. Gerek kalmamasını umut ediyorum
(78 puan) tarafından
Yanlış anlamayın bu arada büyük yazdım bazı kelimeleri annelik duygusuyla müdürle konuşun diyenlere bakıp tabiri caizse gaza gelmeyin diye :) umarım sorunsuz ve mutlu bir yılınız olur :)
0 oy
(13,568 puan) tarafından
Aslında okullar yedek kıyafet mutlaka istiyor yazlık ve kışlık olarak ki değiştirmek zorundalar mutlaka yardımcı ablalar var okullarda

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 212 göst.
14 Ekim 2022 Diğer kategorisinde 3prensannesi (1,518 puan) tarafından soruldu
+2 oy
15 cevap 416 göst.
19 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Syma (779 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 476 göst.
22 Haziran 2024 Aile & Aşk kategorisinde Hicrannn (1,224 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 203 göst.
22 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Hfee6oolhddd5u (99 puan) tarafından soruldu

408,341 soru

12,267,720 cevap

37,513 kullanıcı

Kategoriler

...