0 oy
340 göst.
Aile kategorisinde (752 puan) tarafından

Kendime 6 verirdim. Mükemmel olmaya çalışıyorum ama yine yetersizim. Komşulara soruyorum iyi bi annemiyim diye bebeğine bağırmıyorsun onun tercihlerine saygı duyuyorsun diyolar ama bu yeterli olurmu bilmiyorum.

Sizin fikriniz neler farklı bakış açısına açığım

26 Cevaplar

+1 oy
(2,301 puan) tarafından
Bağırınca ne oluyormuş onu anlamadım biz hem insanız hem anneyiz sonuçta. Çocuklarına bağıran anneler kötü mü ilan ediliyor sabrımız var sonuçta bizim de belli noktadan sonra bağırabiliriz bu normal 
-Reklam-
+1 oy
tarafından
5.

Daha 40 fırın ekmek yemem lazım. Bebekken belli olmaz bence, esas annelik imtihanlarla nasıl başa çıktığımızda biraz daha belli olur diye düşünüyorum.
(1,627 puan) tarafından
Her yorumun tam 12 den vurmak zorunda mı be kadınnn al sana+++++
tarafından
❤️❤️❤️❤️❤️ Oyyyyyy
0 oy
(6,799 puan) tarafından
Dün sorsan 7 derdim ama bugün gördümki 10 üzerinden 15 lık anneyim elhamdülillah 
(7,836 puan) tarafından
Bi günde ne değişti kız  :)
(6,799 puan) tarafından
Çok farklı anneler gördüm
(7,836 puan) tarafından
Herkes anne olmamalı zaten olan günahsız masum yavrucaklara oluyor.
(6,799 puan) tarafından
Kesinlikle öyle
0 oy
(842 puan) tarafından

Valla mükemmel bi anneyım eşim şehir dışında sürekli her türlü idare edebılıyorum 10 numara 5 yıldızım :angel:

(12,361 puan) tarafından
Ahaha ben ya :D helal olsun diyo herkes 2 cocukla 7/24 tek basina. Ama bana kalsa degilim valla
(842 puan) tarafından
Bende 3 bebe sjsjsj kendi aılemden kımse yok bu şehirde düşün halimi
0 oy
tarafından
Ben onun üzerinden 8 im.herhalde 2 puani çok otoriter olduğum için kırıyorum 
0 oy
(1,230 puan) tarafından
Bn de 6 diyim ya ama her anne bence kendi çapında iyidir mesela Bn o yemek yemediği gün çok stres oluyorum  sabah ilk işim karnını doyurmak  çok seçici buna çok üzülüyorum başlarda keşke her yiyeceği ona alistrsaydim diyorum ama hep.bogulur diye korkardım bundan dolayı puanımı.kirdim
(752 puan) tarafından
Bu ben. Ama haklıyızda allah korusun boğazına takıldı o kadar korkuyorum ki. Varsın yemesin yemedi diye ölmez sonuçta
(1,230 puan) tarafından
Ama ya bazı çocuklar eline aliyor herseyi yiyor mesela üzüm  vs gbi meyveler  Bn korkudan vermedim hiç sadece muz yiyor portakal falan da sıkıp veriyorum ama braz büyüdümu kendisi akıl eder yer belki şuan 2 yaşında
0 oy
(7,637 puan) tarafından
 24 saat   sürekli benimle    heran gözüm onda  tüm işleri yapıp sürekli onu takip ediyorum demekki iyiyim  
0 oy
(14,756 puan) tarafından
8 veriyorum bazen kızıyorum çok üzülüyorum 
0 oy
(1,906 puan) tarafından

Ben beni dışarıda görsem şu kadın gibi rahat bir anne olmak isterim derdim :P 9/10 verirdim 1 puan da insanlık payı herkes hata yapar. 

0 oy
(14,491 puan) tarafından

Bazen 10 bazen 1 :D

Bazen sabredilmeyecek seylerine bile sabrım oluyo,bazen hemencik çıldırıyorum:D

0 oy
(513 puan) tarafından
7 verirdim:)
0 oy
(1,460 puan) tarafından

Tek çocuklu iken 10 üzerinden 10 idim

Ama iki çocukla 10 üzerinden 7 demek istiyorum 

Elimden geldiğince bakmaya çalışıyorum yetmeye çalışıyorum ama büyük oğlum Cook yoruyor beni aşırı inatçı ve bazen kendimi ona bağırırken buluyorum elimdde olmadan 

Sonra pişman oluyorum :(

0 oy
(763 puan) tarafından
10 üzerinden 100 elimden geleni yapıyorum çok şükür elhamdülillah. 
0 oy
tarafından
10 üzerinden 10 hatta100 üzerinden 100 anlatsam dersinki bu nasıl sabır 
0 oy
(127 puan) tarafından
5 verirdim bu sınır beni bitiriyor sinirim olmasa 10 numarayim ama yaşadıklarım beni bu hale getiriyor eşim beni böyle yaptı Allah ondan razı olmasın 
0 oy
(341 puan) tarafından
10 üzerinden 15 benn
0 oy
(2,733 puan) tarafından
Bence tek başıma iyi idare ediyorum ya :) 10 üzerinden 9 verirdim 1 puanı da oyun oynarken çok sıkılıyorum 5 dakika oynuyor gibi görünüyorum sonra gidiyorum ama en azından kendi başına oyun oynamasına teşvik ediyorum diyebiliriz. Eşim gündüz 12de gidiyor gece 12.30ta geliyor sürekli bunalıyorum arada ama belli etmiyorum. Şükür bu günümüze.
0 oy
(1,018 puan) tarafından
1 puan olabilirim 
(752 puan) tarafından
Neden öyle düşündün
(1,018 puan) tarafından
Hep daha iyisini yapmak için iyi bir anne olmak için etrafımda hep çok iyi bir anne olduğumu söylerler ama ben öyle hissetmiyorum bilmiyorum
0 oy
(8,355 puan) tarafından
 6 .

çok otoritelim titizim hem çocukları hem beni zorluyor bu durum 
0 oy
tarafından
7 verirdim 1 puan sesimi yükseltmemden 1 puanı istediği zaman parka götürememekten 1 puanı da 3 yaşında olmasına rağmen bezi bıraktıramadıgım için kırardım 
(752 puan) tarafından
Sen bıraktıramadın değil çocuğun daha hazır değil böyle düşün
tarafından
Bunu bi eksiğim olarak görüyorum moralim bozuluyor

İlgili sorular

0 oy
48 cevap 497 göst.
12 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
63 cevap 1,047 göst.
+1 oy
13 cevap 254 göst.