0 oy
398 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (811 puan) tarafından

Kendime 6 verirdim. Mükemmel olmaya çalışıyorum ama yine yetersizim. Komşulara soruyorum iyi bi annemiyim diye bebeğine bağırmıyorsun onun tercihlerine saygı duyuyorsun diyolar ama bu yeterli olurmu bilmiyorum.

Sizin fikriniz neler farklı bakış açısına açığım

26 Cevaplar

0 oy
(447 puan) tarafından

24 aylık ve 11 aylık iki bebeğim var  Şuan ikiside atak dönemlerindeler bir günlük rutinimi yazsam heralde 10 üzerinden 10 alırım ama kendime 8 verirdim bazen sabır kalmayınca sesim yükseliyor ve sonrasında vicdan azabı çekiyorum :(

-Reklam-
0 oy
(364 puan) tarafından
Valla ben kendime puan veremem. 10luk bir annemiyim bilmiyorum ama olmak için çok uğraştığımı biliyorum. 10un altında puan vermeye vicdanım el vermez kendime haksızlık gibi olur.  gerçekten gurbette tek başımıza büyütüyoruz. Anne tarafı da baba tarafı da yok çocuğumun yanında. En iyisi olmak için çabalıyoruz. Etraftan arkadaşlar falan çok sabırlısın der mesela. Ki öyleyim sinirlenirsem de sadece susarım ne kaş göz yaparım ne diş sıkarım. Yapana kötü demiyorum ben sadece yapmak istemediğim için dikkat ediyorum. Susup bi süre kendi kendimi telkinlerim. Ama 10luğum da diyemiyorum bence kimse 10 luk değildir. En olmadı 9 derim belki. Bu arada bebeğim daha küçük yaşına bile girmedi belki o yüzden böyleyim zaman ne gösterir bilemem.
0 oy
(1,474 puan) tarafından
Ben 1numara veriyorum hiçbir faydam yok coluga çocuğa sadece süt veriyorum uyutuyotum o kadar kendim iyi degilm psikolojik olarak çocuğa nasıl iyi olacaksın ki
0 oy
(3,027 puan) tarafından
Wincot a gore esas olan mukemmel annelik degil yeterince.anneliktr bir de insan mukemmeli hedefleyince daha cok hata yapiyo

Ayrica insan oldugumzdan mutevellit kusursuz insan ve iliski yoktur 

Ben iyi niyetim ve yeterince elimden geldigince annelik yapiyorum evladim beni ben evladimi donusturerek yolda kervan duzulurmus yasayarak gorecegiz ins hayirli anne olurum 

Annelik skor degil yurek isi oldugundan neye gore puanlanicaz herkesin anneligi bakis acisi imkani elinden gelen farkli o yuzden puan falan yok 
0 oy
(863 puan) tarafından
Benim tek kusurum bazen sesimi yükseltmek onda da yaptığım vicdan azabı bana ceza olarak kâfi ama ben hem ana hem babayim eşim asker hep yalnızız en zor zamanlar hep yalnız geçiyor Allah yardımcımız olsun 
0 oy
(10,302 puan) tarafından
Bazen 1 bazen 10 bazen 3 bazen 5 :D 

İlgili sorular

0 oy
48 cevap 511 göst.
12 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
63 cevap 1,049 göst.
0 oy
20 cevap 1,038 göst.
28 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde ❤sevgi seli❤ (667 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 524 göst.
25 Mart 2022 Yemek-Tarifler kategorisinde gulistaN18 (2,217 puan) tarafından soruldu

408,404 soru

12,270,114 cevap

37,571 kullanıcı

Kategoriler

...