+1 oy
514 göst.
Diğer kategorisinde (7,226 puan) tarafından

Kızlar günlük yemek yaparım ertesi güne kalmaz taze taze hergun yaparım pacam da bebeyle 1 hafta içinde de et sebze tavuk erişte bakliyat her güne farklı ve almamız gereken besinleri yaparım muhakkak farklı yemeklere açık degil eşim bilindik şeyler ister genelde ama bugün bana hergun aynı şeyleri yiyoruz dedi o kadar moralim bozuldu ki ben her gün yemek yapıyorum bu evde ona rağmen bu nankörlügu yapıyor niye boyleler ya ben o kadar uğraşırken bunu haketmiyorum sabahtan beri bebekte durmuyor bide bağıra bağıra hergun aynı şeyleri yiyoruz demesi çok zoruma gitti kızdı ablasına gitti şimdi de ayı yavrusu :angry:

19 Cevaplar

0 oy
(7,226 puan) tarafından

En İyi Cevap

Yemek kültürlerimi var yaz girdi gireli cacık pilav yiyen sulaleye benim yemekler fazla geldi şımardi o kadar sinirliyim ki saydirmak istiyorum kaçtı g.t :angry:

(1,397 puan) tarafından
Yok anam onları pek simarttik galiba bizde anasının evinde neyse öyle davranacaz
(7,226 puan) tarafından
Doğru söylüyorsun orda bayila bayıla yer kendi evinde dayilanir
-Reklam-
+1 oy
(668 puan) tarafından
O an sinirliydi belki sana patladı konu yemek olmayabilir 
(7,226 puan) tarafından
Bilmiyorum canım
(2,728 puan) tarafından
Burda bir ilk ; kadını kocasına karşı doldurmayan bir yorum :))
+1 oy
tarafından
Eşiniz haklı olurmu öyle her gün aynı şeylerr aaaa eşinize diyinki bugünde dışardan yiyelim öteki günde başka yerde yiyelim hergun gezdirsin sizi değişik değişik şeyler yedirsin anca öyle yaranilir bunlara.
(7,670 puan) tarafından
O millet ben oluyorum galiba  Valla kaldıysa mecbur yenecek atamam ben :)
(7,226 puan) tarafından
Genel söyledim canım arkadaşım ablam yemeği fazla yapar bir kaç gün yemek için bir çok kadında böyle zaten sana demedim
(7,670 puan) tarafından
Espri yapıyorum kız ama gerçekten fazla şımartmamak gerek bu adamları sonra bi tarafları kalkıyor ver önüne üç günlük yemeği görsün bakalım.
(7,226 puan) tarafından
Bugün goruscez o konuda makarna salata tmm :D
(7,670 puan) tarafından
Fazla bile :D
+1 oy
(2,014 puan) tarafından

Bi iki hafta bize gelsin de yemekten sıkılmayı görsün:D 

(7,226 puan) tarafından
Değişik tatlara da açık değil bunların yöresel yemekleri de benim damak tadıma uygun değil
+1 oy
(725 puan) tarafından
Eşimde böyle içimden b.o.k ye diyorum :) 
(7,226 puan) tarafından
Ben disimdan dedim diye gitti zaten sinirlendi hasbam
+1 oy
(13,509 puan) tarafından
İyi akşamlar canım 

Bilindik şeyler ister demişsin ya ondan mi acaba 

Sen farkli farklı yapıyorsun o sevdiği şeyleri istiyor yeniliğe kapalı olabilir mi 

Valla diyete girdım evde yemek pişiyor çocuklarla yerim bi şey yoksa tost yapar yumurta kırar yer benimki 
(7,226 puan) tarafından
Yemediği için farklı seyler yapmam ki mesela bakkiyatta kuru fasulye sever onu yaparım erişte de yogurtlama sever öyle yaparım nadir değişik yemekler yaparım onları da sever sevmezse bidaha yapmam mezeleri de ben cok severim ona rağmen onun sevdiklerini yaparım sadece bu kadar düşünüp yaparken öyle demesi zaten zoruma giden yemeği begenirse ellerine sağlık der begenmezse demez ordan anlarim zaten bidaha yapmam beğenmediğini
+1 oy
(2,944 puan) tarafından
Burnundan getiririm o lafı. 
(7,226 puan) tarafından
Getirdim ondan kaçtı zaten dana
(2,944 puan) tarafından
Çok sinir oluyorum böyle yapan erkeklere. Nankörler.
(7,226 puan) tarafından
İlk defa oluyor ve ben şok asla aynı şeyleri yedirmem çok sevdiği biseyse fazla yap der yarında demek için onun dışında nadir ertesi gün yer dünden kalanı
+1 oy
(11,061 puan) tarafından
Koca tencere yemek yap 3 gün yesin de görsün aynı yemeği
(7,226 puan) tarafından
Öyle yapmak gerekiyormuş ablam öyle yapar mesela iyi ki ablana cekmemissin der bana
+1 oy
(552 puan) tarafından
Ayy valla ne sıkıntılı kocalar varmış benimki yemek bile yemiyor :) 
(7,226 puan) tarafından
Benimki de yemekci asla atistirmalikla geçirmez öğünü menemen patates kızartması 5 çayı gibi yapayım derim kahvaltı mi ediyoruz der
(552 puan) tarafından
Kızlar siz böyle rahata alıştırmis olabilir misiniz benimki kendini iyi hissediyorsan bı çay hazirlayabilirmisin der
(7,226 puan) tarafından
Kendimde dünden kalma yemem anne evinde de böyleydi eşimin evinde de böyle ama simartmisim demekki yaz girdi gireli cacık pilav yiyen ailesi her gitmemizde cacık pilav pilav salata başka bişey olmaz bu yemekler simartti işte fazla geldi arpasi
(552 puan) tarafından
Evet gerçekten erkekleri simartmaya gelmiyor her zaman enerjik olamıyoruz robot değiliz sonuçta
(7,226 puan) tarafından
Aynen öyle yarın görür o aynı yemeği makarna yesinde aklı başına gelsin 3 günlük yapayım bide
+1 oy
(3,056 puan) tarafından
Bnm mide her akşam makarna yer yapar 
(7,226 puan) tarafından
Makarnayı binde bir yaparım onuda tavuk dünyası usulü falan öyle sıradan değil
(3,056 puan) tarafından
Bnm eşim kendi yapıyor oda değişik soslardan flan yapiyor
+1 oy
tarafından
Farklı tarifler mi istiyor acaba 
(7,226 puan) tarafından
Yapınca da bilindik şeyler yapsana niye uğraşıyorsun diyor
tarafından
Ozaman al sen yap de kopar yaygarayi
(7,226 puan) tarafından
Kopardım zaten aşko b.k ye yemek kulturunuz mu var ki yemek begenmiyorsun vs vs baya saydirdm kızdı ablasına gitti
tarafından
Abkoo
+1 oy
(3,302 puan) tarafından
Çok özenip pohpohlamak iyi bişey değil böylelerine. Kendini de yıpratma yazık çocuğu da ağlatma. Gerekiyorsa 2 gün yiyecek o yemeği kusura bakmasın emeklerine de yazık çocuğuna da yazık bak değmemiş bile fedakarlığına..
(7,226 puan) tarafından
Maalesef
+1 oy
(5,339 puan) tarafından
O zaman canı ne istiyorsa kalkıp onu yapsın bazı erkekler eve eş değil hizmetçi aşçı temizlikçı aldıklarını sanıyorlar 
(7,226 puan) tarafından
İlk defa yapıyor umarım son olur
(5,339 puan) tarafından
İnşallah bir daha yapmaz akşam postu eşime okudum. O zaman zıkım yesin diyo :D
(7,226 puan) tarafından
Ne yerse yesin aşko bir yemeği 3 gün yedirmedim diye böyle
(5,339 puan) tarafından
Ayn valaha canım
+1 oy
(2,237 puan) tarafından
Eşin nereli 
(7,226 puan) tarafından
Maraş
+1 oy
(13,072 puan) tarafından
O zaman gidecek markete pazara dolduracak dolabı her gün de sana menü söyleyecek seni dertten kurtaracak.

Yemek seçen adam hiç çekilmiyor gerçekten 
(7,226 puan) tarafından
Allah'a şükür dolap her zaman doludur o konuda hakkını yiyemem ama niye öyle yaptı anlamadım
(13,072 puan) tarafından
Erkeklere akıl sır ermiyor canım
+1 oy
(1,455 puan) tarafından
Kendi yapsın o zaman. Benim eşimin de bazen sevmediği yemekler yapıyorum o gidip kendine ayrı yapıyor herşeyi de bizden beklemesinler
(7,226 puan) tarafından
Dimi aşkom
+1 oy
(2,287 puan) tarafından
Kiz sen bizim eve kameramı taktırdın bnm esimde oyle cnn bu ara normlde oyle yapmıyordu ama  bide bn değişik tarifler denerim yapmaya çalısirim ama yok anam ozmn da niye uğraşıyosun bildigin seyeleri yap der;)
(7,226 puan) tarafından
Buda aynısı işte İskender seviyor diye ondan yaptım bı kere ne uğraşıyorsun kuru fasulye falan yapsaydın ya dedi dengesiz mi ne
(2,287 puan) tarafından
Erkek milletine yaranilmaz gerçekten  cnm;)
+1 oy
(1,444 puan) tarafından
Zakkum yesin
(7,226 puan) tarafından
Aynen bacı
+1 oy
(3,193 puan) tarafından
Bende de var aynısından bir hödük o zman yapmayacaksın kendi yaosin beğenip yesin vallahi haketmiyorlar başka birşey sende deki canım istemedi bugün yemek yapmadım ya kendin begendigin gibi yap yada dışarıdan şöyle başka yemek işte 
(7,226 puan) tarafından
Söyler ki hemen öyle bişey desem sevsende sevmesen de bu evde pişen şeyi yiyeceksin diye diretiyorum

İlgili sorular

+1 oy
48 cevap 1,196 göst.
13 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Nur343746 (7,226 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 146 göst.
12 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Caglaecrin (21 puan) tarafından soruldu
+1 oy
5 cevap 164 göst.
11 Haziran 2024 Diğer kategorisinde eylul_ (1,835 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 80 göst.