+1 oy
461 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (4,447 puan) tarafından

Selamın aleyküm hanımlar nasılsınız bu soruyu ciddi anlamda soruyorum yargılamak isteyenler yargilaya bilir saygı duyuyorum 

Şimdi biliyorsunuz 24.4 haftalık hamileyim rüzgar beyimiz geliyor Rabbimin izniyle inşallah ♥️ ama başımdan geçenleri de iyi kötü biliyorsunuz gebelik boyunca çok fazla narkoz aldim bir çok operasyon ameliyat geçirdim ama rabbim ol diyince oluyor onca şeye rağmen bebeğim beni bırakmadı doktorlar sonlandırmak istedi yaşamaz dediler ama kendiliğinden birşey olmadığı taktirde canına kıymak istemedim katil olamazdım tedavi sürecim de bu yüzden uzadı zaten ama bebeğim için razıyım 

ŞİMDİ SORUYA GELEYİM 

Bugün çarşıya inerken eczanedeki bayanla karşılaştık buraya tasinali 9 ay oldu ve sürekli ordan alırım ilaçları bayanla arkadas olduk sürekli sohbet ederiz bu akşam konuşuyorduk beşik aldinmi dedi yok daha almadım dedim oda eğer yanlış anlamazsan bende mobilya beşik var alma dedi bende olabilir dedim annemin orda 2 tane var Toprak beyin ama araba kiralamam lazım sıfır beşik fiyatını geçiyor burdan alayım desem bebeğin ne olacağı belli değil kötüyü düşünmek istemiyorum ama kızımda 2 dolap doldurdum hepsini dağıtmak zorunda kaldım bilenleriniz vardir ben bunda doğurup eve getirene kadar özel hastane çıkışı haricî hiç bir şey almiycam sizce beşiği alsammi başka çocukta yapmiycam baglatacam 2 tane köyde var ilerleyen günlerde belki bi fırsat olur gelen olur toprağın besinlerini getirtirim kafam karıştı sizden akil istiyorum 

BEŞİK BU 

image

15 Cevaplar

+3 oy
(11,528 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
Kabul et kız bence keşke bana da verem olsaydı inan çocuğun yediği helal eşyası haram. Benim maddi durumum  iyi halli ama etraftan çok eşya geldi ben kabul ettim bunu  akralabar arasında küçümseyenler olmuş. Gönlü büyüklük asla etmem. Sadece bayramlarda iki takım alırım çocuklara o kadar. Cimri sanki durumu mu yok diyenler olmuş , varken neden alayım kullanılmış veya kullanılmamış iş görüyorsa benim için tamamdır 
(4,447 puan) tarafından
Bende takilmam cnm kardeşler arasında döndüruruz mesala ablamın oğlundan benim oğluma benim oğlumdan ablamın kızına ablamın kızından simdi benim doğacak olan bebeme elden ele döneriz ama bunda acaba diye düşündüm ama alicam
(11,528 puan) tarafından
Evinde zaten yokmuş al bence kullan kullanabildiğin kadar. İgtiyacın bitince döndürürsün yine ihtiyacı olana
-Reklam-
0 oy
(1,035 puan) tarafından
Bence kalabalık yaptırma eve hiç deşiğin gibi bi denk gelir atarsınız arabaya hele bi sağlıklı sıhhatlı doğsun beşik kolay iş
(4,447 puan) tarafından
Teşekkür ederim
0 oy
(18,224 puan) tarafından
Aladabilirsin ihtiyacın varsa kullanırsın sonra ya geri verirsin ya da başka ihtiyaç sahibine verirsin 
(4,447 puan) tarafından
Teşekkür ederim cnm
0 oy
(4,714 puan) tarafından
Yargılanacak bişey yok ekonomi durumu belli yerin varsa al yoksa yine al ama sök vidalarini koy bı köşede dursun doğuma kadar bence
(4,447 puan) tarafından
Teşekkür ederim cnm toprağın odası büyük orda muhafaza ederim
0 oy
(8,038 puan) tarafından
Bende aldım ahsap besik ama ağır ileri geri gezdirmesi zor
(4,447 puan) tarafından
Oturma odası icin hamak beşiği getirtirim onu toplayınca normal araca sığar küçük birşey oluyor
(12,793 puan) tarafından
Kiz benimkiler hep koltukta yatti salonda ne oldu :D
(4,447 puan) tarafından
Toprak rahat birakmaz cnm koltukta korkarim gerekirse uyuyunca yatak odasında yatırım
(12,793 puan) tarafından
Yani ben hep oylr yaptim uyanikken salonda koltukta uyurken hep yatak odasinda uyudular salonda birakmadim
(8,038 puan) tarafından
Ben mecbur besikte yatiriyorum hemen uyaniyo sallıyorum geri uyuyo . 2 beşik kullanıyorum
0 oy
(2,371 puan) tarafından
Kabul et gitsin beşiği ztn 1 sene ya kullanacan ya kullanmayacan sonra başka birine verirsin
(4,447 puan) tarafından
Öyle oluyor gerçekten ayaklandimi yer yatağı yapıyorum
(2,371 puan) tarafından
Aynn öyle ben beşiği 6 ay kullandım sonra sattım allahtan 2.el almıştım full yerde yattı sonra 2 yaş olunca yatak aldım
0 oy
tarafından
Beşik çok güzel aynen bu şekilde canım 
0 oy
(8,788 puan) tarafından
Kabul et gitsin bende letgoda öyle ücrersiz bulmuştum kadına duruma anlatım bana beşiği vermişti babamın arabası vardı onunla alıp geldik biz ama benim için rahat etmedi kadın kapalı biriymiş güzel kulanmadigim şalardan vermiştim bayana yatak odasına koydum oturma odasına babam salıncak yaptı duvarda yerleri vardı rahat oldu gündüz beşiği kulanıyom gecede salıncağı
0 oy
tarafından
Kabul et bence 
0 oy
(51,632 puan) tarafından
al tabi ne guzel tertemiz beşik 
0 oy
(1,293 puan) tarafından
Al dursun canım doğum zamanında karar verirsin belki öbür beşik gelir filan. Kullanmazsan ihtiyaç sahibi birine verirsin
0 oy
(3,411 puan) tarafından
Ne güzel düşünmüş. Al canım güle güle de kullan. İnşallah sakin bir beyefendi olur :)
0 oy
tarafından
Tertemizmis içine nevresimlerini değiştirirsin ya da yıkar kullanirsin mis gibi. Yardımlaşmak güzel bişey. Bunun bazen maddiyatla alakası olmadığını düşünüyorum. Mesela bende bebeğime istediğim kadar anakucagi alabilirdim en iyisini alabilirdim. Ama 3-5 ay kullanacak uzun süreli bisey olmadığı için bir tanıdıktan denk geldi. Markalı da güzel bişey aldim ondan. Güzelce sildim kumasini yıkadım tertemiz kullanıyor bebeğim. Ki daha çok bebek büyütür anakucagi.

Bence çok iyi yapmışsın sende işin bitince temiz sağlam durursa belki başkasına verirsin. Sağlıkları yerinde olsun da eskiyle büyüsün yenileri de olur daha cook olur inşallah. Önemli olan sağlık. Rabbim bağışlasın 
0 oy
(3,083 puan) tarafından
Al canım annenlere gidincede oradaki beşikleri kullanırsın 
0 oy
(13,724 puan) tarafından
Canim rabbim sağlıkla huzurla kucağına almayı büyütmeyi nasip etsin. Ben olsam al derim yani ne olacak isterse durumun olsun kullanacağı sınırlı sene zaten sonra sen de isteyen birine verirsin 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 149 göst.
0 oy
2 cevap 201 göst.
24 Aralık 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 158 göst.
21 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Kirazim (257 puan) tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 334 göst.
13 Haziran 2022 Alışveriş-Hediye kategorisinde KEBELEK (1,742 puan) tarafından soruldu

410,203 soru

12,335,459 cevap

39,349 kullanıcı

Kategoriler

...