Selamın aleyküm hanımlar nasılsınız bu soruyu ciddi anlamda soruyorum yargılamak isteyenler yargilaya bilir saygı duyuyorum
Şimdi biliyorsunuz 24.4 haftalık hamileyim rüzgar beyimiz geliyor Rabbimin izniyle inşallah ♥️ ama başımdan geçenleri de iyi kötü biliyorsunuz gebelik boyunca çok fazla narkoz aldim bir çok operasyon ameliyat geçirdim ama rabbim ol diyince oluyor onca şeye rağmen bebeğim beni bırakmadı doktorlar sonlandırmak istedi yaşamaz dediler ama kendiliğinden birşey olmadığı taktirde canına kıymak istemedim katil olamazdım tedavi sürecim de bu yüzden uzadı zaten ama bebeğim için razıyım
ŞİMDİ SORUYA GELEYİM
Bugün çarşıya inerken eczanedeki bayanla karşılaştık buraya tasinali 9 ay oldu ve sürekli ordan alırım ilaçları bayanla arkadas olduk sürekli sohbet ederiz bu akşam konuşuyorduk beşik aldinmi dedi yok daha almadım dedim oda eğer yanlış anlamazsan bende mobilya beşik var alma dedi bende olabilir dedim annemin orda 2 tane var Toprak beyin ama araba kiralamam lazım sıfır beşik fiyatını geçiyor burdan alayım desem bebeğin ne olacağı belli değil kötüyü düşünmek istemiyorum ama kızımda 2 dolap doldurdum hepsini dağıtmak zorunda kaldım bilenleriniz vardir ben bunda doğurup eve getirene kadar özel hastane çıkışı haricî hiç bir şey almiycam sizce beşiği alsammi başka çocukta yapmiycam baglatacam 2 tane köyde var ilerleyen günlerde belki bi fırsat olur gelen olur toprağın besinlerini getirtirim kafam karıştı sizden akil istiyorum
BEŞİK BU