0 oy
139 göst.
Diğer kategorisinde (1,579 puan) tarafından
Kızlar bı sorum olacak arkadaş aile eş ailesi her tarafta hep fedakar olan iyilik yapan siz olsanız ama kimse size öyle yapmasa hep senden beklenti içinde olsa naparsiniz mesela en son yaşadığım ben bayadir hamur yoğurma makinası almak istiyorum durumumuz el vermedi başka şeyler çıktı anneme de abim hediye almıştı hiç kullanmadi bı alisamadim diyordu bende kolu ağrıyor hiç aklıma bile gelmedi bana versin bir ay önce de abim nişanlandı bugün diyor geline vercem ben kullanmıyorum çok zoruma gitti neden bilmiyorum sizin hayatinizda var mı böyle şeyler bu sadece bı tanesi herkes bana böyle yapıyor (

5 Cevaplar

0 oy
(1,333 puan) tarafından
Bosver bazen bazı şeyleri görmemiz gerekiyor ki ona göre haddimizi bilmiş oluyoruz böyle diyip geçiyorum ben ve artık çevremde kimse kalmadı sjsjs 
(1,579 puan) tarafından
İşte yabancı neyse de aileyle nasıl baği koparcaz
(1,333 puan) tarafından
Bağı koparma eski samimiyeti gösterme benimde aile dediğim kişiler
(1,579 puan) tarafından
Aynen öyle yapcam artık
-Reklam-
0 oy
(1,579 puan) tarafından
Niye kimse yorum yapmıyor 
0 oy
(712 puan) tarafından
Canım abim almış ya, ondan geline veriyordur. Hiç kendi malı gibi görmemiş bile kadın, ayıp olmasın hak geçmesin diyordur. Tabi sana bunu düşündüren tek şey bu değildir ama, bu konuda sana haksızlık da yapılmamış bence. 
(1,579 puan) tarafından
Canım ama sonuçta anneme almış hediyeden sonra Nişan oldu abim demez niye ona verdin bize vermedin
(712 puan) tarafından
Abin değil yengen diyebilir zaten. Nişandan önce verseydi sana, sorun olmazdı. Bir de abin evleniyor ya, şu ara yapacağı şeyleri ona yapmalı. Benim fikrim tabi bunlar
(1,579 puan) tarafından
İyde hamur yoğurma makinası çeyizlik yani kıza ait annem onu niye versin benim bile ceyizime almadı
(712 puan) tarafından
Kendi fikrimi söylüyorum canım. Abin aldıysa ona vermesi bana normal geldi.
0 oy
(628 puan) tarafından
Kız kaynana olsa neysede benim annem in onceligi hep kendi kızları olur kafana takma canım 
0 oy
(2,980 puan) tarafından
Valla.canim öyle bir bosverdim ki öyle insanları varlıkları ne yaptıkları hiç bir şeyleri şuan beni ilgilendirmiyor öyle dümdüz ve duygusuz oldum cogunuda hayatımdan çıkardım ve şuan çok mutluyum eşim yanımda kızım yanımda saglikliyim Allah bozmasın yetiyor valla gerisi hikaye o onu demiş bu bunu demiş o onu istemiş bu vermemiş bende diyorum olabilir beni ilgilendirmiyor bitti gitti 

İlgili sorular

0 oy
37 cevap 643 göst.
5 Ağustos 2024 Yemek-Tarifler kategorisinde Simsek21 (1,579 puan) tarafından soruldu
+1 oy
14 cevap 424 göst.
27 Ekim 2024 Aile kategorisinde BUSRA& (3,039 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 151 göst.
0 oy
19 cevap 362 göst.
21 Eylül 2024 Aile kategorisinde BUSRA& (3,039 puan) tarafından soruldu

402,024 soru

12,035,221 cevap

36,262 kullanıcı

...