0 oy
174 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (4,677 puan) tarafından
Selam kızlar ben açık miyom ameliyatı geçirdim kanamam çok yoğun geliyor bugün doktora gittim doktor tek başına verebildiği rapor hakkını verdi bana hatta artı olarak heyet raporu kullandım 55 gün kullandım ama 15 gündür yoğun kanamam geliyor doktor bugün ilaç başlattı aile hekimine git rapor yazsın pazartesi gel kontrole geçmezse ama 2 3 yorma kendini dedi 

Acaba  aile hekimine gitsem durum böyle böyle desem 3 4 gün yazar mi ? Çok yoğun geliyor ve çok halsizim işe gidersem bayılır da gelirim 

Verir mi rapor bilgisi olan yazabilir mi 

5 Cevaplar

0 oy
(765 puan) tarafından
10 güne kadar yazqbilir
(4,677 puan) tarafından
Olay farklı ya kadın doğumla ilgili sorun çıkarır mı acaba canım
(765 puan) tarafından
O doktorun tarzına bağlı. Canı isterse kanaması var diye değil bademcik iltihabı diye verir yine verir
(4,677 puan) tarafından
Anladım canım ya sağolsun aile hekimi de iyidir ondan yana da sıkıntım yok
-Reklam-
0 oy
(1,750 puan) tarafından
Verir canım oğlum rahatsızlandı bugun göndermedim okula doktor 2 gün yazmış raporu düzelmez ki dedim 2 güne Perşembe günü gidin aile hekimi uzatır dedi acilde 2 gün verebiliyoruz dedi
(4,677 puan) tarafından
Olay farklı ya canım kadin doğum konusu ya ondan aklıma takıldı yazar mi diye sağol canım
(1,750 puan) tarafından
Yazar yazar durumu anlatırsan
(4,677 puan) tarafından
Tamam canım hic halim yok işimiz ağır eğer pazartesiye kadar geçmezse zaten yatış falan vercek herhalde
0 oy
(5,640 puan) tarafından
iş yerini ara öyle al çoğu yer kabul etmiyor malesef. 
(4,677 puan) tarafından
Yok daha önce de aile hakiminden almıştım gripliydim o zaman sorun olmamıştı onlar sorun etmez de acaba aile hekimi yazar mi kadın doğum ya ama çok da kötüyüm
(5,640 puan) tarafından
Anlat durumu samimi bir şekilde, verir
(4,677 puan) tarafından
Tamam çok sağol :)
0 oy
(13,936 puan) tarafından
keyfi rapor istemiyorsun sonuçta, yazar 
(4,677 puan) tarafından
Keyfi istemiyorum canım da olayım farklı ya ameliyat hastasıyım sıkıntı yaratır mı bazı doktorlar yapıyor ya
(13,936 puan) tarafından
ameliyat olduğunu biliyorsa sorun etmez bilmiyorsa raporunu falan göster sıkıntılarını anlat vicdansız biri değilse verir
(4,677 puan) tarafından
Biliyor canım vicdansız da değil halden anlayan biri inşaallah verir
0 oy
(4,018 puan) tarafından
Yazıyor canım durumu anlat hemen yazar hatta doktorunda aile hekiminden rapor almam gerekiyor dedi de anında yazıyorlar 
(4,677 puan) tarafından
İnşaallah canım ya kadın doğum doktorum sınırı dolmuş olmasa oda yazacaktı hatta 10 gün yazacaktı ama belli sınırlar var onu da doldurdum dedi
(4,018 puan) tarafından
Aile hekimi yazıyor canım 20 gün yazabiliyor
(4,677 puan) tarafından
Bakalım yarın gideyim ne dicek

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 58 göst.
12 Aralık 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Yenibiranne-00 (151 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 228 göst.
0 oy
0 cevap 59 göst.
27 Şubat 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Ahsen61 (239 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 488 göst.
21 Mart 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

412,590 soru

12,421,982 cevap

45,272 kullanıcı

Kategoriler

...