+1 oy
232 göst.
Diğer kategorisinde (78 puan) tarafından
İyi akşamlar kızlar 10 yıldır evliyim bir çocuğum var belki 10 yıldır hep kendimi değiştireceğim diye söz veriyorum Okul okumak gibi temizlik takıntimi azaltmak, güzel bir şekilde ibadet etmek gibi gibi şeyler... Ama gel gör hep aynı Bütün gün ev parlatayım misafir Çağırayım güzel karşılayayım Aman kimseyi kırmayayım..... degisimi Başaran var mı şu noktada canıma tak etti ve değiştim diyen

4 Cevaplar

0 oy
(1,062 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
Evet değiştim kimseye gitmeyip kımseyıde öyle kolay kolay kabul etmiyorum kimseyi memnun etmek ıcın uğraşamam birde arkamdan desıkodumu yapacaklar gerek yok çok tıtızım namazımı kılarım lif örerim iğne oyası yaparım derken akşam olur 
-Reklam-
+1 oy
(3,215 puan) tarafından
Hahahasjsjs:) bende yatarken hep derim yarın temizlik yapacam artık bi rutine oturtacam evim hep toplu temiz olucak ama bir türlü olmuyor .evim temiz olursa daha çok kendime vakit ayırırım gibi geliyor kitap okumak ibadet yapmak. Sen ne güzel bak temizlik yönünü halletmişin ama ayrıntılara takılıyorsan o iş bitmez canım. 
0 oy
(606 puan) tarafından
Bence bir insanın noktası var birgün kalbin çok kirilcak yada biseyler yolunda gitmeyecek o zaman bir dur deniyor herşey sifirlanip yeni bir hayat başlıyor 
0 oy
(18,330 puan) tarafından
Sadece istemek yetmez bunun için on yılda hiç bir şey yapmadıysan otuz yılda da aynı olur 

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 211 göst.
0 oy
5 cevap 126 göst.
5 Kasım 2024 Diğer kategorisinde 1Gozbebegimmm (3,110 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 321 göst.
9 Eylül 2024 Aile & Aşk kategorisinde fatos18 (1,739 puan) tarafından soruldu
+1 oy
17 cevap 583 göst.
14 Kasım 2022 Aile & Aşk kategorisinde sweetlady (831 puan) tarafından soruldu