+1 oy
273 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (826 puan) tarafından
Anneniz ve babanız birbirine karşı sevgi dolumu yoksa saygı mı var sadece arada.

16 Cevaplar

+2 oy
(2,676 puan) tarafından
O kadar severler ki, birbirlerini görseler bir kaşık su da boğarlar. Zaten yıllar önce ayrıldılar
-Reklam-
0 oy
tarafından
Benim anne babam hala sevgi dolular bir birlerine ..annemin 42 babamin 50 yasi var ..buna ragmen sevgileri hic azalmadi
(826 puan) tarafından
Peki 3üncü ve 4üncü kişiler aralarina girdimi hiç aile apartmaninda falan yaşadıkları varmı.Benim annemin ve babamin arasina soguklugun amcamin ve yengemin yuzunden girdigini saniyorum
tarafından
Hayır kimsenin girmesine izin vermediler ..babaannem geliyor aklıma..annem ilk evlendigi zamanlari anlatiyor bazen..ama babam babaanneme izin vermemiş .. aralarını bozmaya
0 oy
(698 puan) tarafından
Annemin sevdiği varmış babama vermişler ama. O yüzden annemi hiç sevgi dolu babama baktığını görmedim 
0 oy
(5,022 puan) tarafından

Annemle 4 yıl evli kalabilmişler vefat etmiş babam ama eminim yasaydi çok severlerdi birbirlerini :'(

(5,022 puan) tarafından
Evet canım evlendi çok çok iyi bir insanla ama maalesef oda vefat etti 13 yıl evli kaldılar yani yüzü gülmedi anamın
(12,759 puan) tarafından
Ahh kiyamam kiz icim acıdı annene :(( benimde babam vefat etti 11 sene oldu. Anneme hep çok uzuluyorum eşsiz kaldi diye :(
(5,022 puan) tarafından
Annem çok çekti kuzum yaa iki kere kanser atlattı rabbim güç kuvvet versin anama senin de basın sağolsun canım benim
(12,759 puan) tarafından
Seninde basin saolsun cannim benim. Annenede qcil sifalar versin rabbim insallah. Allah analarimizi basimizdan eksik etmeisn insallah :(
(5,022 puan) tarafından
Amin amin aminnnnnn çok amin
0 oy
(18,184 puan) tarafından
Belki ikisi de yok :) yüz göz olmuş bir evlilik maalesef onlarınki 
0 oy
(4,554 puan) tarafından
Yıllar önce babam çok katıydı sınırlı asabi kanusmayan herşeyden sıkılan bize anneme kızan ama şimdi bakıyorum pamuk gibi bı adam anneme asla kıyamaz Cook seviyorlar birbirilerini
0 oy
(769 puan) tarafından
Evet hala seviyorlar birbirlerini babam ne istese annem asla kırmaz onu biz istesek yapmazsın diye dalga geçeriz babamda anneme laf söyletmez bize, yemeği kötü yapsa bile güzel der yer uyumlu bi çiftler tek sorunları babannemle beraber yaşıyorlar hala ve babannem fena bi kadın:)
0 oy
(637 puan) tarafından
İkisi de hayatta değil maalesef. Babam hayattayken annemin kıymetini hiç bilmedi. Hem psikolojik hem fiziksel şiddet uyguladı. Aldattı, üzerine kuma getirdi. Aklınıza gelebilecek her kötülüğü yaptı. Güya çok da severdi. Annem tüm bunlara dayanamadı 30 unda kansere yakalandı vefat etti. Babam sonra başını çok taşlara vursa da giden gitti..... 10 yıl sonra babam da vefat etti. İkisine de Allah rahmet eylesin. Hayatta olsalardı belki herşey farklı olabilirdi. Yada annem kanseri yenmiş olsaydı belki babam kıymetini bilirdi. Hayat işte 
(637 puan) tarafından
Mutlu anne babalari olanlara çok özeniyorum gerçekten. Ben de mümkün oldukça kızıma mutlu bir aile sunmaya çalışıyorum inşallah biz başarırız :)
(826 puan) tarafından
Bizde kocamla cok şükür anlaşıyoruz Benimde kızım olmasını cok istiyorum ve nekadar çok anlaştığımızı görsün istiyorum çünkü ben o duyguyu tadamadım ve qnne baba tartışmalarından kaygılıyım
(637 puan) tarafından
Aynen içimizde kalınca daha güzellerini çocuklarımıza yaşatmak istiyoruz sanırım. Benim kızım babasıyla ufacık tartissak kavga anlamında değil tabi hemen tartışmayın diye bize kızıyor :)
0 oy
(17,344 puan) tarafından
Ben diyim Leyla ile Mecnun sen de Ferhat ile şirin. 
0 oy
tarafından

Babam sorumsuz annem çabalar görsen birbirlerini görünce yerinde duramazlar :)

0 oy
(7,963 puan) tarafından
Severler.  O konuları hiç konuşmam onlarla ama belli oluyor değer verdikleri
0 oy
(1,452 puan) tarafından
Eskiden bir birlerini sevdiğinden çok çok daha fazla seviyorlar maşallah çocuklar gidince anlaşılıyor eşin kıymeti 
0 oy
(2,203 puan) tarafından
Bayılırlar birbirilerine ;)
0 oy
(6,609 puan) tarafından
Annem pozitif 

Babam negatif
0 oy
(7,244 puan) tarafından
İkiside 70 yaşında ama hala çok sever minnoşlar :) annem çok belli etmez ama babam annemsiz 5 dakika durmaz abimgille dalgasını da geçeriz hatta:D 
0 oy
(4,417 puan) tarafından

3 yıl oldu ayrıldılar 

(826 puan) tarafından
Aa neden cnm.aralarina giren oldumu
(4,417 puan) tarafından
Karışık biraz cnm babamin kardeşleri sag olsun şimdi babam barışmak için her gün annemin kapısında ama bizler izin vermiyoruz
(826 puan) tarafından
Cnm bizdede benzer durum.Babam hep amcam ve eşiyle hep kötü olmama gayretindeydi o yüzden annem babama bütün hayat kırgın.Daha uzun yıllar var ama eşim diyor emekli olunca köye yerleşelim abim ve yengemle altı üstlü oturalım-ben bunu kabul etmemek gerek degilmi çünkü  abisi ve yengesi kendi aralarında iyi olucak ama ben eşimle kötü olucam

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 420 göst.
27 Mayıs 2024 Aile & Aşk kategorisinde Eylul & Erva (3,083 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 145 göst.
19 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Prensesp (8,761 puan) tarafından soruldu
0 oy
39 cevap 661 göst.
15 Aralık 2021 Aile & Aşk kategorisinde yigitinannesi0 (1,301 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 611 göst.
10 Temmuz 2021 Aile & Aşk kategorisinde ❣ Gam ❣ Sat ❣ (1,635 puan) tarafından soruldu

409,981 soru

12,326,638 cevap

39,106 kullanıcı

Kategoriler

...