0 oy
226 göst.
Diğer kategorisinde (13,665 puan) tarafından

Bugün boş günüm kuzu gözünü gözleme diye açtı :) annem daha afyonum patlamadı ya :,) aş falan ermen kız ben de hamileyim iki yufkayı dürüverin:) siz nabıonuz be yaa

image

4 Cevaplar

0 oy
tarafından

Bende diyorum bu kız niye ocak ayında başlamış üşümüşmü :)

Hamile değilim ama diyetteyim:)

Gunaydinnnn afiyet olsunnnn<3

(13,665 puan) tarafından
Ahhshshs kız hava 33 derece Urfa konum yanıyok:) ben doğuram da öyle yapcam diyet
tarafından
Istanbulun güneşini çalmışlar bugün :)))

Kaç haftalık oldun hocam
(13,665 puan) tarafından
19 olacak esmoş yarın keşke az serin olsa burası da gece iyi de gündüz fena
tarafından
Sabah kalktım.yorgan çıkardım dondum

Ne zaman serinliyor urfa
(13,665 puan) tarafından
Valla ekim sonu ancak esmoş o da 20 dereceye düşer yani kasım ortası kombi açarız. Cam kapı açık yattım sabah 5te camı kapadım uyandığımda su gibiydim düşün
-Reklam-
0 oy
(9,683 puan) tarafından
Kolay gelsin canım izin gününde iyi dinlenmeler
(13,665 puan) tarafından
Kız bu hafta ortası ders olmayınca ben daha çok yoruluyorum ya. Eşim de yok ev sil süpür Kız mesaiyi erken açıyor zaten benim :) sağol çiçeğim ama en azından kahvemi evde içiyorum
(9,683 puan) tarafından
Sanırım çalıştığın için ev işleri daha mı Zor geliyor :))yani olsun bir kahve bir film keyif yapabilirsin biraz da çocuğuna vakit geçirirsin iyi gelir sana da.
Ben de ocakbaşı deyince salça acılı falan kaynatıyorsun zannettim
(13,665 puan) tarafından
O da cumartesi inşallah ya kaldır indir var diye eşimle ancak yaparım :) yok kız normalde de evdeki işleri ben yapıyorum tek sorun kızın talepleri etkinlik çok sever benimki sabah sabah kes yapıştıra bile başladık
(9,683 puan) tarafından
Şimdiden kolay gelsin sıcakta zor olur..
Aa evet o oğlum dada var işleri boşver gel benimle biseyler yap der hepp:))
0 oy
tarafından
Napiyon abla nasil gidiyo gebeslik 
(13,665 puan) tarafından
Kızçe ne olsun ya valla ilkinden daha çabuk yoruluyorum bunda ben ama elhamdülillah bulantı vs çok nadiren oluyor sen nasılsın balım
tarafından
Iyiyim abla nolsun iste bende oglanla ugrasiyorum cok sukur cinsiyeti belli oldu mu
(13,665 puan) tarafından
Erkek dedi Dr balım
0 oy
(8,061 puan) tarafından
Ooff mis afiyet şifa olsun kızçeyi babası hazırlamış götürmüş saat 3 de ağrı kesici aldım yattım nasıl uyuduysam artık daha şimdi açtım gözümü çocuk geç kaldı diye Allah'tan beslenmesi simittide halletmişler
(13,665 puan) tarafından
Oh maşallah kız enişteye valla sana da geçmiş olsun kuşum
(8,061 puan) tarafından
Sağol kuzum kopuyor belim ya geçmedi zalım inşallah saçma bişey giydirmedi evladıma ☺️

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 404 göst.
8 Kasım 2024 Aile & Aşk kategorisinde ASMIRA&TOPRAK&RUZGAR (5,204 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 1,132 göst.
+1 oy
4 cevap 236 göst.
28 Şubat 2025 Diğer kategorisinde Sevda01 (1,460 puan) tarafından soruldu
+1 oy
4 cevap 115 göst.

Kategoriler

1,439,710 soru

23,669,284 cevap

309,447 kullanıcı

...