Günaydın hanımlar gününüz aydın olsun nasılsınız çocuklar okula gittimi sabh kahveleri icildimi bugünün planlaması yapıldımi
Kahvaltıyı eşimle hallettik buzdolabına girdim saklama kaplarında yemekler vardı onları imha ettim bulduğunu saklama kabına koyup dolaba atmış beyefendim şimdi yapabilirsem yikiycam ama üşenirsem bulaşık Makinesine basıcam kahvemi içtikten sonraki ruh halime bağlı
Bebegi uyuttum kahve içtim. Ocağa Kuru fasulye attım. Pirinç isladim. Oturuyorum: ))
Kızım biraz öksürüyordu göndermedim bugün eşimi bekliyoruz çocuklar da sigara böreği yiyor bekleyemediler
Koy makinaya yıkasın
Kendini yorma hayatim oldugu kadar swn sagliginiza bak yeter ben de napiyim yeni twmizlik yapmistim zaten bi soyle toplayip girgir yapcam gorunen yerleri silcem wc ve lavabolari yikicam yemek yapcam tamam esim geceye gidecek cunku ses gorurultu yapamam sonrasinda Allah kerim var planlarim da insallah yapabilirim simdi bende niloya esliginde kahvemi iciyorum
Gece 4 de uyandım eşime kahvaltı hazırladım uğurladım onu Irak'a gitti sonra uyku tutmadı biraz telle oyalandim kızım uyandı ona kahvaltı hazırladım beslenmesini hazırladım okula bıraktım geldim. Sonra benle oğlana bir tost yaptım yedik..şimdi de küçük oğlanı uyutuyorum bulaşıkları yıkayacam. Kuzenime gitmeyi düşünüyorum ama daha karar veremedi. Akşama yemeğim de var.
Afiyet olsun bende ev işini yeni bitirdim içiyorum kahvemi
1,492,463 soru
24,386,380 cevap
349,024 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın