0 oy
775 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (108 puan) tarafından
Benim ki opmez hatta gidiyorum bile demez :) sabah kalktığımda kapıdan ses geliyordu baktım komşu kapıda kocasıyla konuşuyor kavga eder gibi sesli konuşmaydı delikten baktım konuştular öyle sonra adam sarıldı öptü gitti yaşları da orta yaş çok şaşırdım. Sizinkiler ne durumda:))

50 Cevaplar

0 oy
tarafından
opmeden asla gitmez uyuyor olsam bile o oper opmesine uyanirim 
-Reklam-
0 oy
(4,459 puan) tarafından
Ben yolcularim, opusuruz gider. Bu anormal bisey degil bence. Gelince de hosgeldin derim operiz birbirimizi.
0 oy
(86 puan) tarafından
Öper sarılır cnm ben hazırlanırken işe yanında beklerim oglum ile savuşturma bizde öpme uzun göz burun yanak annım en son oglumda aynı sekil öpüyor ile gidiyor  s
0 oy
(2,229 puan) tarafından
Öperiz öyle gider 
0 oy
(8,894 puan) tarafından
Giderken öperim ben hep oda öper 
0 oy
(1,689 puan) tarafından
3 yıllık evliyiz 3 yıldır istisnasız her gün öper öyle yolcu falan da etmiyorum ben uyuyo oluyorum uyandirmamak için giyinirken ışığı bile açmaz kurban olduğum öpmeyi unutsa tekrar eve gelir öper gider
0 oy
(13,827 puan) tarafından

Ben yatıyor oluyorum eşim gozunu açmadan zorla kalkıp gidiyor (koydeyiz evin arkasında inek bakıyor) :D

0 oy
(5,465 puan) tarafından
Eşim beni öpmeden gitmez hatta eğer uyuyorsam bile gelir beni öper kızımızı da öper öyle işe gider 
0 oy
(2,617 puan) tarafından
Giderken de gelince de öper sarılır 
0 oy
(3,674 puan) tarafından
Benim eşimde asla öpmeden sarılmadan gitmez 
0 oy
(1,006 puan) tarafından
Giderken de gelirken de öper önceden kahvaltı yapardık beraber öyle giderdi şimdi çocuktan kahvaltı yapamıyoruz ondan öper ben gidiyorum kendinize dikkat edin der gider 
0 oy
(18,619 puan) tarafından
Yeni genelde evet ben tripli isem öpmesine izin vermem ancakta ya küs isek ya da diğer taraf uyuyorsa bir şey demeden sessizce çıkarız normalde görüşürüz ben gidiyorum gelirken bir şey ister misin veya şu saatte gelirim ve çocukla ilgili tembihlerle öpüp gideriz ikimizde 
0 oy
(585 puan) tarafından
Kahvaltı hazırlarken gelir öper sonra çıkarken öper☺️
0 oy
(6,966 puan) tarafından
Öpmez ama gidiyorum der sabah kahvaltı hazırlıyorum giderken hadi görüşürüz bı ihtiyacin felan var mı diye sorar 
0 oy
(2,044 puan) tarafından
En nefret ettiğim şey uyurken rahatsız edilmek. Öpse döverim valla :D. Gece işe giderken öper ama 
0 oy
(5,411 puan) tarafından
Niye delikten insanlara bakıyorsunuz yahu size ne! Çok ama çok ayıp bu. Soruna gelirsek evet öpmeden gitmez işe. O öpmüyorsa sen öp, sarıl yolcu et bir müddet. Alıkşnalık halin gelir oda yapmaya başlar 
(5,411 puan) tarafından
Ne demek nesi ayıp ya milleti dikizlemişsin resmen. Çok önemli değilse neden buraya sorma gereği duydun ki
(108 puan) tarafından
Sormak için önemli mi olması lazım ki yeni sayılırım buralarda bilemedim :) muhabbet olsun diye sordum önemli olsa böyle gülerek sorup gülerek cevaplar vermezdim. Onlar da yüksek sesle konuşmasalardi napalim :D
(5,411 puan) tarafından
Yani genelde sorun yapılan şeyler soruluyor :)
(108 puan) tarafından
Bilemedim ben merak ettiğim şeyleri soruyorum sorun yok bence :)
(5,411 puan) tarafından
İyi bakalım öyleyse sorun yok ☺️
0 oy
tarafından
Aramiz limoni olunca öpmek istemez ben zorla öperim optururum de ben tripliyken de opturmem hadi kolay gelsin derim bu sefer o zorla oper opturur degisik bir dongu normalde oper ama ben yolcu ederim kapidan misafir vs olmazsa evde grnelde aksamlari ise gidiyor gececi 
0 oy
tarafından
Beni kaldırmadan öper his ederim öptüğünü gider
0 oy
tarafından

Bazen öper fırsat buldukça :D 

0 oy
(7,630 puan) tarafından
 Duâmı eder öpürüş  sarılır gider asla duasız yollamam 

İlgili sorular

0 oy
26 cevap 827 göst.