Ay cok annemde sandik var baya onceden almisti. Ablamla bende cekmeceli var. Cekmeceli daha kullanisli. Annem bisey ariyo rwsmen ivine duscek kadin altina ulasana kadar hepsini bosaltiyo bu seferde koyarken donmuslar eski sirada koyamayacagi icin sigmiyolar disarda kaliyolar sinirleniyo kesinlikle tavsiye etmem. Ve 7 cekmeceli falan al almisken. Benimki 5 cekmecede usttede kucuk bi gozu var ama 7 falan olsa daha iyi olurmus
sandık candır. içine her şeyleri alıyor. dik olanlar hemen doluyor. sandığı güzel dizersen düzenli olursa çok kullanışlı içine sen yat seni de alır öteki buzdolabı gibi ben sevemedim
Daha çok eşya alıyor bende sandık tipi tercih ettim çekmeceli olanlar kullanışlı degiller
Bnde kurbandan sonra aldım cnm nofrost 7 çekmeceli. Gayette herşeyi aldı sanki ne koycan da içi sandıga göre küçük diye düşünüyorsun ztn kaç kişilik ailesiniz.
Bde bana hiç sandıklıyı öneren olmadı geç sandıklıyı statik olanı bile tavsiye etmediler. Belki kimse tercih etmiyorsa elinde kalanı satmak için demiştir satıcılara güven olmaz bnce çekmeceli al sandıkların fiyatı falan daha uygun tabi eşin onuda düşünür
Sandık çok zor ne kadar düzenli yerleştirirsen yerlestir alttakinj alcam diye üstleri çıkarmak zorundasın hep alt üst yapıla yapıla bi yerden sonra karışıyor temizlemesi demişsin ayrı dert hele kolun uzun değilse gir içine temizle
1,487,837 soru
24,321,565 cevap
345,336 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın