+1 oy
109 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (1,452 puan) tarafından

image

Merhaba 13 haftalık hamileyim bir hafta önce doktora bunları yazdı daha önce sadece morfolic kullanıyordum ama aşırı kötü oluyorum bunları içince özellikle kan ilacı ferrozinc onu içtiğim gün sürekli kusuyorum hiç birşey yapamıyorum yiyemiyorum sizde de oluyor mu kullanıyor musunuz özel alsam acaba onlar da midemi bulandirir mi yoksa hiç kullanmazsam zararı olur mu morfolic özel zaten diğerlerini de özel alsam çok oluyor bütçeme göre 

6 Cevaplar

0 oy
tarafından
İlaçlarım ayrı decavit aynı sadece
-Reklam-
0 oy
(8,234 puan) tarafından
Hiçbirini kullanmadım sadece ferrum kullandım oda kan ilaciydi
(1,452 puan) tarafından
Bende onu mu yazdirsam acaba kullanamıyorum bunu normalde de zaten kansızlık var bende
(8,234 puan) tarafından
Bana yazılanı kullandım bilmiyorum. Bulantı olmadı bende sadece deterjan kokusu hassasiyeti oldu .
0 oy
(86 puan) tarafından
Kan hapını aç karnına al cnm migden bulanıyorsa gene kusarsan eger ilaç markasını  hocaya de degişşin
(1,452 puan) tarafından
Normal de bulantılarım bitmişti ama kan ilacını alınca çok çok kötü oluyorum
0 oy
(793 puan) tarafından
Canım decavit zaten vitamin ilacı diğeri kan ilacı e oda  folik asit zaten O kan ilacını açken alıyordum çok kötü oluyordum sürekli kusuyordum bunu doktora söyledim doktor bana o zaman tok karnına almamı söyledi sen de bunu bir doktora danış bence ama almamazlık etme senin için yararlı bebeğin içinde
(1,452 puan) tarafından
Kan ilacını Googlen baktım tok hiç bir işe yaramaz dedi bende tok almayi düşündüm de çok kötü ediyor beni ya
0 oy
(604 puan) tarafından
Decavit vermedi bu defa folicus verdi folik asit yerine Ferro zing kullanıyordum tansiyonunu düşürüp durdu ve etkili olmadı dün fertamir diye bir ilaç verdi onu kullanan ayın 30 u kontrol var yine
0 oy
(4,170 puan) tarafından
Kan için olan hapların hiçbirini kullanamıyorum bende şurup olan var bir tek onu içebilmistim

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 142 göst.
18 Ocak 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 201 göst.
8 Ocak 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Seymasy (111 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 180 göst.
25 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde Buket masal (2,494 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 88 göst.
3 Mayıs 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Hacer_BN (168 puan) tarafından soruldu

410,703 soru

12,357,424 cevap

41,141 kullanıcı

Kategoriler

...