0 oy
100 göst.
Diğer kategorisinde (191 puan) tarafından
Merhaba hanımlar çocuklarıma oda yapacam genç odası tarzında ben elyaf Yorgan alirm dedim ama kayınvalidem o ısıtmaz ince yün yorgan yapalım dedi sizce hangisi daha kullanışlı ve rahat olur siz çocuklarınıza hangisini kullanıyorsunuz 

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
Tabii kide yün canim ..hele bir de cocuk odasiysa ...en sagliklisi o çünki 
(191 puan) tarafından
Evet yün sağlıklı ama işte yünü yıkamak zor izin vermiyorlar bizim binada
-Reklam-
0 oy
(13,783 puan) tarafından
Valla geçen sene cift taraflı yorgan aldık bimden gayet de iyi yani kaldı ki ben soba kullanıyorum evde
(191 puan) tarafından
Linki var mj canm atsana bana
(13,783 puan) tarafından
Bimden almıştık canım
(191 puan) tarafından
Tamam canm teşekkür ederim
0 oy
(7,107 puan) tarafından
Ev doğalgazlı ise elyaf yeterli hatta fazla bile oluyor yün evet iyi ısıtır ama yıkaması havalandırması zor ya 
(191 puan) tarafından
Evet doğalgaz canm . Yün sağlıklı güzel de ısıtır ama yünü yıkamasi zor yasak bizim binada
0 oy
(1,067 puan) tarafından
Bende yeni oda takımı aldım ve bambu yorgan alıcam
(191 puan) tarafından
Nasıl bişey Alican canm linki var mj
0 oy
(5,629 puan) tarafından
Doğalgazlı olduğu için hazır yorgan yeterli oluyo ben yün kullanmıyorum evet sağlıklı ama benım çocuklarım sıcağı seven cocuk değiller
(191 puan) tarafından
Benim çocuklarda sıcağı sevmiyor sanırım bende hazır Yorgan alaym temizliğini nasıl yapıyorsun canm
(5,629 puan) tarafından
Makıneye atılıyo canım zaten üstüne nevresım geçiriyorum üstündeki nevresimi çıkarıp atıyorum yorganı sureklı yıkamama gerek kalmıyo
(191 puan) tarafından
Link var mj canm
(5,629 puan) tarafından
Ben alalı canım ıkı sene oldu ama ozdılekten trendyoldan aldım geçen sene kendime cıft kişilik de bambiden hem yatak hem yorganını aldım çok memnun kaldım sızın o taraftada aslında satan yerler varsa kendin bakarak Alman daha ıyı olur yada trendyoldan bak en çok yorum alanlara bakarak almanı tavsiye ederim
(191 puan) tarafından
Tamm canm teşekkür ederim ♥️

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 80 göst.
1 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Cicekzade (103 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 218 göst.
23 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Simsek21 (1,669 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 181 göst.
17 Temmuz 2024 Yemek-Tarifler kategorisinde huzun_iyidir (6,931 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 100 göst.
24 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde 2801 (718 puan) tarafından soruldu

410,774 soru

12,360,597 cevap

41,468 kullanıcı

Kategoriler

...