0 oy
562 göst.
Diğer kategorisinde (3,556 puan) tarafından

Off kızım 32 aylık yani 3 yaşına 4 ay var diyorum ki kardeşi olsa o doğduğunda kızım 3 buçuk yaşında olacak hem kış günlerinde hamileliği geçiririm hemde kızım yalnız büyümez evde canı sıkılmaz 

Acaba erken bir yaş mi bilemedim

Bir sonraki kış mı olsa çok ta fazla korunmuyorum hani olacağı varsa olsun diye ama 

17 Cevaplar

0 oy
(1,575 puan) tarafından
bence yap tam güzel yaş aralığı. ben de istiyorum da kocamdan vize çıkmıyor
(1,575 puan) tarafından
Allah bir daha kayıp yaşatmasın inşallah sağlıcakla alırsın bir kez daha kucağına ama bence kardeşsiz kalmasın yani inşallah nasip olur...
(3,556 puan) tarafından
Amin inşallah sizin ilk gebelikmiydi
(1,575 puan) tarafından
ilk gebelikti
(3,556 puan) tarafından
Serklaj oldunuzmu peki
(1,575 puan) tarafından
erken doğumum sancıdan değildi benim gelişim geriliği vardı 4 haftayı geçince gerilik takibe başladılar. sonra kan akımı tamamen durdu yani bebeklerle plesenta arasındaki bağda bir sıkıntı olduğu için bebeklerin gelişimi durdu. o nedenle doğdular
-Reklam-
0 oy
(4,146 puan) tarafından

Bu istek geçici, lütfen ona inanmayın :D

(3,556 puan) tarafından
Yaa öyle mi dersin
tarafından
Ara ara hepimize geliyor o istek sonra geçiyor :)))
tarafından
Bana bile geliyor loooo :)))
0 oy
tarafından

Benim 2 yaşında kızım... 8 haftalık hamileyim...

Bindik bir kıyamete :D

(3,556 puan) tarafından
Gazan mübarek olsun haha
0 oy
(8,254 puan) tarafından
Düşünüyorsan bi an önce olsun canım sonra rahata alışırsın zor gelir benimkilerin arasında 2,5 yaş var iyi ki erken yapmışım diyorum sonra mümkün değil bakamazdım. 
(3,556 puan) tarafından
Ben bide zor gebelik geçiriyorum o yüzden de bir cekincem var açıkçası
0 oy
tarafından

Ha deyince olmaz yaa. Sem şimdiden çalışmalara başla :D

(3,556 puan) tarafından
Diyorsunnn
0 oy
(20,911 puan) tarafından
Bence uygun bı yaş. Bizimkilerin arasında 3 yaş var. Kafayı yiyorum. Ama küçükten dolayı daha çok. Büyüğün bı zararı yok bana şükür. 
(3,556 puan) tarafından
Zorluğu olacaktır tabiri ama nebiliyim ya
0 oy
(6,032 puan) tarafından
Bana da arada geliyor o bebek.hissi özellikle hamile gordugumda sonra diyorum oglum okula gitsin oyle daha 28.5 aylik hareketli bir cocuk beni timarhaneye kapatirlar sonra :)
(3,556 puan) tarafından
Benim kız okadar hareketli degil belki daha kolay olur
0 oy
(1,974 puan) tarafından

Benim kızım 3 yaşına iki ay var şuan 4 aylık hamileyim isteyerek oldu kızım tek canı çok sıkılıyor dışarı parka götürüyorum sırf oyun oynasın arkadaslik kursun diye 2.3 saat gelmediğim oluyor sonra eve getirene kadar ağlıyor hâlâ oynamak istiyor bende oyuzden istiyordum ve dedim bir kardeşi olsa belki kimseye ihtiyaç duymaz kimsenin arkasından ağlamasını istemiyorum inşallah dediğim gibi olur şimdiden çok seviyor gidip gelip karnımı öpüyor canım kardeşim benim diye doğduktan sonra değişir diyorlar buda çok normal bence kıskançlık da normal buzamana kadar ilgiyi hep o gördüğü için ama alışacak ve seveceğini düşünüyorum bence her çocuğun bir kardeşi olmaliiii<3

(3,556 puan) tarafından
Evet tabiki var ama ne zaman işte o muallakta
Tam benim düşündüğümü yazmışsın benimki bide babaannesine dedesine girmek istiyor hep evde canı sıkıldığı için
0 oy
tarafından
O ara ara bana da geliyor hjhjhj
0 oy
(20,298 puan) tarafından
Sen = ben ama benim evde misafir var o yüzden bu aralar uzağız 33 aylık şu an seneye erteledim ben 
0 oy
(1,472 puan) tarafından

Deki çık içimden :D biraz daha büyüsün gerçekten çok Zor 

0 oy
(20,743 puan) tarafından
Benim çocukların arası 3 er yaş gayet güzel oluyo 
(3,556 puan) tarafından
Gaza geldim simdi ya benim için tek sorun zorlu gebeliğim zaten
0 oy
tarafından

Büyük oğlanla küçük oğlan arası tam 3.5 yaş önceleri keşke acele etmeseydim biraz daha zaman gecseydi filan diyodum ama şimdi iyi ki olmuş hem aralarında çok yaş farkı yok hem gerçekten beraber büyüyorlar beraber kesfediyolar bazı şeyleri hem aralarındaki yaş farkı  çok büyük yada çok küçük olmadığı için kıskançlık krizlerimiz minimum düzeyde oldu 

Elbette çok zor dönemleri de oldu ama işte cefasini da çekeceğiz ona da yapacak bişey yok :)

Ama birbirlerini öpüp sarildiklarinda herşey geçiyor:)

(3,556 puan) tarafından
Dimi ama Bi kardeşten daha değerlisi yok
0 oy
(1,375 puan) tarafından
Benimde böyle oldu sürekli kendımle konuştum ama kendim kendımı ikna ettı ve bebem 5 yaşında şimdi ksksjj
(3,556 puan) tarafından
Of yaa ama kızım sıkılıyor evde de nebiliyim 2 taneye de yetebilir miyim onu da bilmiyorum
0 oy
(773 puan) tarafından
Canım çocuk ol diyince olmuyorki 2 senedir uğraşıyorum kafayı kırmak üzereyim testlerle yumurta peşinde koymakla ama yok bu ayda boş ağlamamak için kendimi oyalamaya çalışıyorum yani hemen olan bşy değil bırak akışına hazırsan ne zmn olursa olur 
(3,556 puan) tarafından
Benim 3 gebeliğim oldu çok şükür istediğim zaman oldu o yüzden dedim inşallah seninde bir an önce olur
(773 puan) tarafından
Ayy ne güzel şans valla Allah istediğin zamanda versin yine canım
(3,556 puan) tarafından
Amin cümlemize inşallah
0 oy
(2,301 puan) tarafından
Canım benim oğlum 14 aylıkken hamile kaldım ben ilk hamileligim berbat geçti yataklarda iğneler ilaçlar. Başıma gelmeyen kalmadı. 2. Hamileliğimde hiç sıkıntı cekmedim
(3,556 puan) tarafından
İnşallah benimde kolay gecer bende yataklarda geçirdim o yüzden de çekiniyorum açıkçası senin neyin vardı
(2,301 puan) tarafından
İlk gebeligimde 14.haftaya kadar kanama vardı. Kesenin etrafı kan içindeydi doktor ümitli olma bu çocuk düşer dedi. Progrstan iğneler ilaçlarla durdu işte kanama ondan sonra da doktor yatacaksın dedi. Aylarca yattım dusmesin diye. 29.haftada suyu az dediler meğer oyle değilmiş. 36. Haftada akıntım olmuş salaklar suyun geldi dedi suni sancı verdi 15 saat doğum sancısı çektim imza atıp çıktım hastaneden 15 gün sonra sezaryenle doğum yaptım :D başıma gelmeyen kalmadı. Bu arada plasentası rahmime yapışmış doğumda ölüyordum. Doktorum çok iyiydi de bebem de ben de sag  salim kurtulduk
(3,556 puan) tarafından
Gecmiş olsun inşallah bir daha böyle bir şey yaşanmaz
(2,301 puan) tarafından
Valla bu hamileliğimde şehir falan değiştirdik doktora bile gidemedim doğru düzgün. İlk hamilelikte doktor travmam oldu. Şükür sağ salim 34 e geldik
0 oy
(86 puan) tarafından
Oglumda suan 32 aylık cnm 7+3 günlük hamileyim suan nasıl bir sey bekliyor bilmiyorum bizi oglum ilk uykudan uyandığı an gelir karnımı öper kardes günaydın benim canım yansa karnımı öper kardesi özledim der ve kardes istedigine önce hazırmı cocugun onu gözet cnm benim oglum istiyor hazır gibi 4 ay önceden istiyordu zaten düşük yaptım 
(3,556 puan) tarafından
Benimki istemiyor hayır diyor eşyalarını ve beni paylaşmaktan korkuyor ama belki karnım buyuyunce sever diye düşünüyorum

İlgili sorular

+2 oy
35 cevap 1,503 göst.
1 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Seherl (892 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 323 göst.
27 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Mertin annesi (651 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 375 göst.
29 Kasım 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+2 oy
4 cevap 173 göst.