0 oy
121 göst.
Diğer kategorisinde (21 puan) tarafından
Merhaba kızlar sadece anneye ve çocuğa verilecek yardım başvurusu var mı para yardımı Normalde Aile Destek parası alıyordum ama eşimin üstüne araba olduğu için iptal edildi eşim de sağ olsun para kıtlığı çektirdiği için bana Acaba sadece benim adıma verebileceği bir yardım var mı para yardımı

1 cevap

0 oy
(4,312 puan) tarafından
Normalde durumunuz iyiyse sırf eşin para vermiyor diye hiç durumu olmayan insanların hakkına girmek olmuyor mu bu sen böyle yapınca eşin daha da rahatlıyordur nasıl olsa ona bi yerlerden geliyor diye 
(1,929 puan) tarafından
Düşünmezler canım.
(330 puan) tarafından
İhtiyacı olmadığı halde yardım alan o kadar çok insan var ki onlar sayesinde gerçek ihtiyac sahibi insanlara gerekli yardım yapılmıyor ben nereye başvur duysam yardım alamadım zor geçiniyoruz arabamız vs de yok evimiz kira ama hiç bir yardımdan faydalanamadım küçük şehirde yaşıyorum diye süt yardımı bile alamadım
(21 puan) tarafından
Aslında araba eşimin değil abisinin Abisi de çocuk parası aldığı için iptal olmasın diye kendi üstüne aldı Bizimki iptal olmaz diye Arabayı aldığı gibi otomatikman bizim paramızı iptal ettiler
(4,312 puan) tarafından
Sizin ailede işler hep böyle usulsüzlükle mi yürüyor bacım yardım almak için sürekli Bi devir daim işleri mi dönüyor arada demek ki yorumlardaki gerçekten ihtiyacı olan arkadaşlara da sizler yüzünden yardım gidemiyor
(21 puan) tarafından
Pardon da kimin yüzünden anlamıyorsunuz galiba işin böyle bir salaklık yapmış yani ne yapalım benim haberim olmadan Kiradayım evde bizim değil arabada bizim değil
(330 puan) tarafından
Devlet bakıyor araştırıyor üzerine araba var diyor benım de değil de devlet bunu umursamaz durumun iyi ki araban var diyor daha zor geçinen insanlara yardım ulaştırmaya çalışıyor ama sizin gibi insanlar yüzünden sıra gelmiyor malesef gerçek ihtiyaç sahiplerine
(21 puan) tarafından
Sıze laf anlatamam konusun
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 58 göst.
25 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Yawhehw (132 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 72 göst.
0 oy
4 cevap 108 göst.
0 oy