0 oy
114 göst.
Aile kategorisinde (105 puan) tarafından

Dün aksam gordum ruyayi.normalde kayinbabamla aram yok fazla konusmam onlarla.ruyamdada baya uzun bi yilan kayinbabama yaklasiyordu ben uyardim ama inanmiyordu dibene gelene kadar faketmedi sonra kacmaya basladi.

Evlerimiz yan yana annemle evin etrafina yilan kaciran bu ilqc dokuyorduk yilan bize gelmiyordu ama kayinbabamgilin evinin etrafinda dolaniyordu.anlayanlar bi bakip yorum yapabilirmi hamileyim ne zamn bu tarz ruya gorsem illa bisey oluyor

7 Cevaplar

0 oy
(3,280 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
Yılan düşman demek ama bilemedim
-Reklam-
0 oy
(6,034 puan) tarafından
Hayır olsun inşallah iyi düşün iyi olsun 
0 oy
(4,814 puan) tarafından
Allah hayr eylesin. Kötü rüyaları pek anlatmak iyi değil cnm oyle de geç 
0 oy
(2,634 puan) tarafından
Kötü rüyalar anlatılmaz bilen bir tabirciye anlatmak lazım çünkü bilmeyen biri tabir ederse o şekilde yaşayabiliyor. Yılan genelde insan nefsini ifade ediyor diye biliyorum. Bu tip simgelerin anlamına bakıp kendi kendinize bir yorum getirseniz daha mantıklı 
0 oy
(5,231 puan) tarafından
Bizde hep yilan gorunce birinin hakkini mi yedin derlerdi.

Bi kez kucugum annem hasta diye misafir geliyo gelenlerde hep elleri dolu geliyo,sut ,meyve ,meyve suyu,biskuvi,gofret. Su eskinin guzel gofretleri var bi kez birisi ondan getirmisti kucuk kolide. Yanlarina koymuslardi. Kucuk kizlari vardi kiz gidene kadar o gofret kutusuna bakti. Bende o gece yilan gordum hic unutmam. 
0 oy
(86 puan) tarafından
Cnm rüyamda yılan görüyorum ben cogunluk 4 gün öncede gördüm siyah uzun annemgilin evinde tüm odaları geziyor cok cok korkuyoruz ve en son yakalayıp bıcakla kestim yılanı bildin heryerini geldim kestim bunun anlamı düşmana galip gelmek takip Eden izleyen bekleyen bir yılan görüldüğünde düşmanı var ve pusuda bekliyor demek sunu unutma cnm o rüya kayınbabın deyil bazen sanadaa uyarı olur sizin düşmanız var demek babanızın da sizindee sen gördüğün için bu yılan düşman senide ilgilendiriyor ben rüya yormayı sevmem ama bu rüya benimde cok sık gördügüm bir rüya ve cok kez araştırma yaptım bu sekilde 
(105 puan) tarafından
Bende anlattiginiz gibi ruyalar gordum yilan hicbi zaman bana yaklasip zarar vermiyordu dun ilk defa saldirgan bi yilan gordum Rabbim hayra yorsun insallah
0 oy
(86 puan) tarafından
Ama aklında bulunsun önce rüyayı iyide kötüde rüya olsa ilk cesmenin suyunu aç üç ihlah 1 Fatiha oku rüyanın suya anlat üfle açık çeşmeye su gibi ak su gibi ak su gibi ak git de peygember efendimiz bu sekil de yaparmış 

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 111 göst.
15 Ocak 2022 Diğer kategorisinde Bahar6565. (49 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 47 göst.
14 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Mavi-beyaz (2,198 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 70 göst.
20 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Hicrannn (1,179 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 69 göst.