0 oy
971 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Ben çok uzun zamandır robalı elbise giyerim, evlendim yine öyle. Namaz kılarken tak çıkar yapamam hem, hem de rahat edemiyorum diye.

Şimdi merak ediyorum, evde casual olarak ne giyilebilir? Eşofman, tişört? Crop, şort? Mini elbise? Penye gecelik? Bunlardan başka aklıma gelmiyor. Bunları da ben sevmiyorum.

Hem gebeyim diye her giydiğim şeyde kendime bakmaktan kaçınıyorum, biliyorum yakışmıyor. Of ne bileyim ya...

Akıl akıldan üstündür, bana biraz fikir verin lütfen.

34 Cevaplar

+3 oy
tarafından
Kelebekli don üstüne eşimin tişörtünü gıyen ben fıkır veremem:⁠-⁠D
tarafından
Bende şort bana ait tşört esiminkiler düz her renk olandan bende elendim jsjsjs
(6,100 puan) tarafından
palmiyeli sort askili kaşkorse tsort giyen bende elendim:) robali elbise ile asiri rahatsiz olmuyormusun ki hem evde uzun kolmu bu sicakta nebilim. ucuna basar duserim  uzun topuklara kadarsa elbise.8. siniftan mezun olup liseye baslayacagim sene süleymancilarin yatili kuran kurusna gitmistik orda robali elbise altina paçali babanne donu giydiriyorlardi. yatarken de tulbentle basimiz kapali yatiriyorlardi. gece teecch namazina kalkip abdest al namaz kil yat bi saat uyu sonra sabah namazi. sonra kahvalti sonra hadis siyer  …. yogun bir tempo ibadet.15 gun ben pertingen:)
tarafından
Benim yeğenimde gitmisti buna benzer bi kursa hergun gelcem diye ağlıyodu buna benzer seyler diyodu oda gece yarisi kalkiyoruz bi uyumamiza izin vermiyolar demisti bigun simdi o aklima geldi jsjsjs
tarafından
Casperiye bacisi ilim meclisine yatili gitmissin ne bekledin sunnet uzere yasamayi ve ilim ogrenmek icin gidiliyo o yurtlara ben mahmut efendi cemaatinin kurslarinda buyudum 2 sene de medresesinde egitim gordum kis sezonu kresinde yaz sezonu o yatili kiz yurdunda gorevde yaptim aynrn dedigin sekilde yapiyoduk ehli sunnet yasamak boyle bisey :)
(6,100 puan) tarafından
zordu ya gercekten cok sıkıyorlardi. adim canan adimi biel fatima olarak degistirmislerdi bana oyle diyolardi. hayir bende ne malmisim :) kabul etmisim. :)
(6,100 puan) tarafından
ben ne bilem . annem gondermis bende mecbur kabul etmisim gerci kabul edermisin gtmek istermisin diye soran yok hos:) annemin amca kizlari carsafli falan. onlar kizlarini ginderiyordu  anneme sende yolla demisler :)de beni yollamak istemis . tv falan yasaksi gunay diye .sonra bana hafiz ol hic liseye baslama dediler. ben bunu evde soyleyince babam daha yollamadi oraya zaten. zor yani ben yapamazdim devam edemezdim zate babam da izin vermezdi
tarafından
Evet bu tarz seyler cok yapiliyo amz inan hic biri kotu degil peygamber efendimiz nasil yasiyosa oyle yasamayi ogretiyo aslinda herseyin altinda guzel sebepleri var zor evet ama o feyizi bi yakalarsan varya birakamazsin :)
(436 puan) tarafından
Ahahah güldüm yoruma :))
tarafından
Niye guldun peki
(19,839 puan) tarafından
O değil de adını niye degisiriyolar. Her şeyi anlarım da bunu ilk defa duyuyorum agags
(6,100 puan) tarafından
canan kuranda gecmiyomus . fatima hz fatima varya o yuzden bana oyle seslendiler.  bende anlamadim cok sacma zaten ben olayin soku yasadigim durum ne oldugunu bile anlamadim hic oyle biryer beklemiyordum demekki .:) hicte sormamism yada iyiraz eymedim
tarafından
Isim konusu soyle dinen anlamli bi isim yoksa degistirebilirler cunku guzel isim koymak cocugun anne baba uzerindeki haklarindan biridir bunu biliyosunuzduf zaten cunku kiyamet sonrasi mahserde toplanilacak ya o zaten guzel bi isim yoksa isimsiz sayilip tekrar isim koyulana kadar hesabi gorulmeyecek yani daha uzun sure hesabinin gorulmesini bekleyecek kisi bu durumlarda isim degistirilebilir ama kisinin kendi kararidir o biz oyle bisey yapmadik hic mesela annemin ismi melek ama dinen uygun degildi annemde degistirmek istedi o sekilde annem de hatice ismini cok severdi rahmetli yegeninin ismi onu kullanirdi herkes haticr derdi ona tabiki zorla yapilan bisey degil seninki biraz zoraki olmus haklisin o konuda
(6,100 puan) tarafından
zorakide degil oyle olsun demisler kabul etmisim evet ondan sebepti sanki iste kuranda gecmio fatima olsun dediler tamam dedim bende:))
tarafından
O olabilir kabul etmeseydin israr etselerdi sorun derdim ama sende hemen kabul etmissin bi de kuran de gecmeyen cok da guzel isimler var illaki kurandan olmasi gerekmoyo guzel isim olmasi lazim sadece
(19,839 puan) tarafından
Evet biliyorum. Çocuğun anne baba üzerindeki haklarından biri güzel isim konulmasi. Ama benim bildiğim kadarıyla anlamı kötü olmamali bir ismin. Bu yeterli diye biliyorum. Canan isminin anlamı da kötü değildir. Ya da melek neden uygun değilmiş ilk defa duyuyorum bunu da.
tarafından
Canani tam bende bilmiyorum yalan yanlis bisey soylemeyim ama meleklerin cinsiyeti yoktur o yuzden koyulmaz
(6,100 puan) tarafından
gönulden sevilen gönül verilmis kadin sevgili demek. aslinda mana olarak kotu degil
(51,556 puan) tarafından
ne güzelmiş anlamı kaynanamin adi ☺️ benim adimda gecmiyor kuranda oysaki babam kuransa gecsin diye bir sürü isim aratmis anneme halama gidip ikbal koymus☺️
(6,100 puan) tarafından
ikbal de guzel anlami. . benim de isme karar verememisler. dogmusum  22 gun isimsizim:) bigun dayim ortaokula gidiomus ozaman bize ugramis beni sevmeye hala isim koymadinizmi buna demis ablam a ile baslio eniste b ile baslio bu da c ile baslasin canan olsun demis:) baş harfimi c yapmis alfabeye uyarlayip:) canan koymiuslar adimi
(51,556 puan) tarafından
☺️iyi aklina cevriye falan gelmemiş
ben seviyorum adimi anlamida guzel hem kimse de yok zorlugu cok oldu ama olsundu☺️
(6,100 puan) tarafından
ayyy dogru hic boyle dusunmemistim he bencede cevriye falan olmamis allahtan:))
(51,556 puan) tarafından
☺️ canan da güzel isim kaynanama diyorum sana iyi guzel isim bulmuslar koymuslar o devirde modern isim ablasi asiye sende hayriye nuriye olabilirdin diye☺️
(436 puan) tarafından
@merve1112 bi sakin ol şampiyon. Ben yoruma güldüm dedim. Kelebekli don yorumunun altında cemaatlerin konuşuldugunu okumadım bile. Ben arkadaşın kelebekli don yorumuna cevap yazdım.
tarafından
×BirAnne bisey demedim kiz :)
(436 puan) tarafından
Ne biliyim neden güldün peki deyince dedim noluyor :)
-Reklam-
0 oy
(133,540 puan) tarafından
tayt ve askili ikilisi cok rahat bide triko sortlar
0 oy
(2,948 puan) tarafından
Ben salaş kısa kollular giydim hep hamileyken altına da bol penye pantolon salaş ince eşofman veya tayt penyelerim uzun şekilde giydim hep. Üstüme de uzun fermuarlı birşey çekip namaz.kildim hala da öyle :)
0 oy
(13,586 puan) tarafından

Ruh halime göre değişir kot saten gömlek mini etek mini sırtı açık tulum bazen de pijama ile geçer tüm gün:D

0 oy
(982 puan) tarafından
 Ne ile rahatsam onu giyiyorum mesela namaz kılacağım zaman bi ferace bı etek hooppp giyiverıyorum bende elbıse etek ıle gezemıyoruö bır şort bı tişört yeter bana
0 oy
(7,885 puan) tarafından
Geniş etek . Ve uzun bluz tarzı seyler
0 oy
(7,073 puan) tarafından
Tayt tişört eşofman sweat falan giyerim ammaa robalı elbise rahatlığı hakikaten başka ya 
0 oy
(4,367 puan) tarafından

Kısa kollu pijamalarimi giyiyorum çoğunlukla 

Veya etek pantolonlar oluyor ya bol ondan üstüne tişört 

Eğer balkonda işim yoksa sıfır kollu şort 

Ama kapının arkasında uzun pardesü gibi bi hirkam var kapı çaldımi üstüme giyer kapıya öyle açarım 

0 oy
(1,909 puan) tarafından
Çıplak gezen ben bunlar karşısında☺️☺️☺️☺️
(87 puan) tarafından
Yok artık :))
(1,909 puan) tarafından
Ewetttt ,☺️☺️☺️
0 oy
(13,179 puan) tarafından
Tayt ve uzun tişört canım ben de gebeyim. Açığım ama sen namaz için bir elbiseni hızlıca takıverirsin üzerine diye düşündüm. Kışın da sweatshirt tayta geçerim. Şortla kapı çalınca kapı açamıyorum soyun giyin sevmiyorum 
0 oy
(20,537 puan) tarafından
Şuan tayt swit var ama ben hastayım annem kızıyo köpekli pandufla geziyorum üşüyorum ben kombin fikri vermeym bu halimle djdjndj
0 oy
(18,169 puan) tarafından
Tayt ve eşorfman giymeyi çok severim rahat konforlu şık yazsa askılı veya tişört kış ise sweat
0 oy
(2,733 puan) tarafından
Altımda boxer üzerimde crop bunlarda zaten senin aklında olanlar.
0 oy
(3,121 puan) tarafından

image

image

bunları aldım en son böyle giyiniyorum çok rahat
0 oy
(5,561 puan) tarafından
Yazlari şort- tsort 

Kislari tayt -swet veya pentinin termal pijama takimlarindan. 
0 oy
(406 puan) tarafından
Valla kuzu şuan üstümde termal tayt ve kısa kol t-shirt var :) 
0 oy
(647 puan) tarafından
Eşofman altı, tayt, tişört,..yazın atletll ve sortla geziyordum. Kapı çalınca hemen ferace takiyorum
0 oy
(5,441 puan) tarafından
Eteklı pantolonlar çok rahat oluyo üstüne kısa kol askılı sıfır kol giymiyorum kızım ve oğlum sorguya çekiyor ☺çünkü ben günah dediğim için evde günah değil dedıysem de kızım heveslensin  istemiyorum namaz kılınca lastikli etekler de çok rahat üstüne onu geçiriyorum hemen 
0 oy
(1,894 puan) tarafından
İmam hanimiyim eve Cat diye kapıya biri geliyor tayt la kısa kolla duruyorum genelde 2 bebeğim var 11 ve 1 aylık kar kapının hemen onunede hırka etek  çember asiyorumki kapı çalarsa üstüme hemen gecirebiliyorum .eskisi gibi değilim bu kaç arkadaş paspalamisssin diyorlar henüz çocukları yok onlarnda cocuklarm büyüsün yeter yardim edenin zatn yok
(4,378 puan) tarafından
11 aylık ve 1 aylık mı ikiside bebek canım bile isteye mi yaptın Allah yardımcın olsun ama çok zor değil mi ikisini de emziriyor musun ikiz gibiler nerdeyse
(1,894 puan) tarafından
Kazara oldu kalbi atiyirdu korkdum doğsun dedim mama veriyorum birşey yeme fırsatım olmuyo hazırlayamiyorumki çok zor
0 oy
(1,267 puan) tarafından
Tayt crop giyiyorum bazen tayt tişört bazen pijama bazen şort kafama göre 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 192 göst.
14 Eylül 2023 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 337 göst.
12 Ocak 2022 Güzellik-Bakım kategorisinde damlanur.krc (300 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 537 göst.
22 Mayıs 2021 Moda kategorisinde Naciyeeee (724 puan) tarafından soruldu
0 oy
37 cevap 1,567 göst.
14 Ocak 2023 Diğer kategorisinde Buse19 (136 puan) tarafından soruldu

409,701 soru

12,316,135 cevap

38,833 kullanıcı

Kategoriler

...