+1 oy
235 göst.
Diğer kategorisinde (851 puan) tarafından
Kızım 1. Sınıfa başladı sınıftan bazıları kantinden biseyler alıyormuş. Ben 1lere yasak diye biliyorum yanlış miyim acaba

10 Cevaplar

0 oy
(13,568 puan) tarafından
Evet yasak daha para bilmedikleri için 
(851 puan) tarafından
Çok sağolun teşekkürler
-Reklam-
0 oy
(4,721 puan) tarafından
Bizim okulda yasak değil hatta kızım çok istediği için denemek amaclı bıde para verdim öncesinde fıyatını sordurdum kızıma ona göre parayı verdım kendı başına alınca çok sevinmiş ☺okul okul da değişebiliyor demek kı
0 oy
(3,123 puan) tarafından
Yasaktı benim kızım da 1 e giderken haftada bir kantin günü yapıyordu öğretmen istediği tutarda para koyuyorduk öğretmen öğrencileri götürüyordu kantine onlar da alış veriş yapmayı öğrensinler diye
0 oy
(2,199 puan) tarafından
Öğretmen diyor para göndermeyin diye ama gönderen oluyor.ve alınıyordu bizde bu sene 2. Sınıf oldu artık.bende veriyorum alıyor 
0 oy
(301 puan) tarafından

Ay çok şükür ki benim oğlumun okulunda kantin yok bu arada abur cubur hiç yedirmedigim için seviniyorum sanma yedirdim :D ama bu kadar küçükken o kantin sırasında ezilir doye korkuyorum ben hep arada kalırdım küçükken 

0 oy
(12,583 puan) tarafından
yeğenlerim özel okula gidiyor. haftanın 1 günü kantine gidebiliyorlardı birinci sınıfta 
0 oy
(51,324 puan) tarafından
yoo yasak degil
0 oy
(4,097 puan) tarafından
Bizim okulda yasak değil 
0 oy
(7,431 puan) tarafından
Bnm oğlan 3. Sınıf olduğu halde para vermiyoruz kantine gitmiyorlar öğretmen tembihledi. Evden götürüyor.  Kandırılıyor çocuklar 
0 oy
(1,880 puan) tarafından
Bizde yasak değil ama öğretmen gitmelerini uygun gormuyorum dedi çok heves etmişti kızım tek bı kere Lara verdik gitti hevesini aldı o kadar bı daha izin vermedik

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 218 göst.
0 oy
1 cevap 41 göst.
3 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Hicran_yldz!! (2,473 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 58 göst.
0 oy
9 cevap 130 göst.
17 Kasım 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Kizannesiyim (324 puan) tarafından soruldu

408,337 soru

12,267,638 cevap

37,512 kullanıcı

Kategoriler

...