0 oy
251 göst.
Diğer kategorisinde (891 puan) tarafından
Kızım 1. Sınıfa başladı sınıftan bazıları kantinden biseyler alıyormuş. Ben 1lere yasak diye biliyorum yanlış miyim acaba

10 Cevaplar

0 oy
(13,635 puan) tarafından
Evet yasak daha para bilmedikleri için 
(891 puan) tarafından
Çok sağolun teşekkürler
-Reklam-
0 oy
(9,337 puan) tarafından
Bizim okulda yasak değil hatta kızım çok istediği için denemek amaclı bıde para verdim öncesinde fıyatını sordurdum kızıma ona göre parayı verdım kendı başına alınca çok sevinmiş ☺okul okul da değişebiliyor demek kı
0 oy
(4,293 puan) tarafından
Yasaktı benim kızım da 1 e giderken haftada bir kantin günü yapıyordu öğretmen istediği tutarda para koyuyorduk öğretmen öğrencileri götürüyordu kantine onlar da alış veriş yapmayı öğrensinler diye
0 oy
(2,288 puan) tarafından
Öğretmen diyor para göndermeyin diye ama gönderen oluyor.ve alınıyordu bizde bu sene 2. Sınıf oldu artık.bende veriyorum alıyor 
0 oy
(301 puan) tarafından

Ay çok şükür ki benim oğlumun okulunda kantin yok bu arada abur cubur hiç yedirmedigim için seviniyorum sanma yedirdim :D ama bu kadar küçükken o kantin sırasında ezilir doye korkuyorum ben hep arada kalırdım küçükken 

0 oy
tarafından
yeğenlerim özel okula gidiyor. haftanın 1 günü kantine gidebiliyorlardı birinci sınıfta 
0 oy
(52,702 puan) tarafından
yoo yasak degil
0 oy
(4,345 puan) tarafından
Bizim okulda yasak değil 
0 oy
tarafından
Bnm oğlan 3. Sınıf olduğu halde para vermiyoruz kantine gitmiyorlar öğretmen tembihledi. Evden götürüyor.  Kandırılıyor çocuklar 
0 oy
(3,158 puan) tarafından
Bizde yasak değil ama öğretmen gitmelerini uygun gormuyorum dedi çok heves etmişti kızım tek bı kere Lara verdik gitti hevesini aldı o kadar bı daha izin vermedik

İlgili sorular

+2 oy
8 cevap 396 göst.
5 Mart 2025 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
12 cevap 241 göst.
+1 oy
17 cevap 418 göst.
31 Ocak 2025 Aile & Aşk kategorisinde Sema poyraz (28 puan) tarafından soruldu
+2 oy
13 cevap 588 göst.

Kategoriler