0 oy
350 göst.
Diğer kategorisinde (1,515 puan) tarafından

İyi akşamlar kızlar ilişkiden sonra en erken ne zaman hamile olduğunuzu öğrendiniz adet gecikmesi hariç:) ona göre bende test yapacam:) sabırsızım biraz

13 Cevaplar

0 oy
(2,803 puan) tarafından
Ben adetime 9 gün kala öğrendim kaset test ile.
(1,515 puan) tarafından
@nanay Aşşağı resim atacam canım kalpli olanlar değerlendirme günleri
tarafından
Tamam kuzum, bizde bebek düşüyoruz da adetime 12 gün var, 2 günde bir ilişki yaşıyoruz bizde onun için ya tutarsa diye :))) bu tarz postlar ilgimi çekiyor o yüzden bu ara. Hayırlısı olsun hakkımızda
(1,515 puan) tarafından
Baktın mı doğrumu yoksa ben mi yanlış anlamışım :D
tarafından
Ben uygulamayı anlamadım :D
(1,515 puan) tarafından
Ben düzenli adet olurum genelde 28 günde bir arada ufak sapmalar oluyor ama genelde günü gününe sen adet süresini ve kaç günde bir olduğunun bilgilerini giriyorsun otomatik günlerini yazıyor doğurgan döneminide ekliyor :D
-Reklam-
0 oy
(835 puan) tarafından
Planlı olduğu için 5 haftalıkken öğrendim erken gebelik testi aldım silik çıktı adetin geçmesi lazım ama
(1,515 puan) tarafından
Evde test var planlı benimde ama bakıyorum erkenden öğrenenler var o yüzden merak ettim
(835 puan) tarafından
Bende adetten önce yaptım çıkmadı bı 4 5 gün geçmesi lazım Allah gönlüne göre versin
(1,515 puan) tarafından
İnşallah canım çok teşekkür ederim :) hepimizin gönlüne göre versin
(835 puan) tarafından
Amin :)
0 oy
tarafından
Benimki geç döllenme olmuş o yüzden regl gecikmesinden 15 gün sonra öğrendim 
(1,515 puan) tarafından
Hadi yaa bakalım doğurgan dönemi değerlendirdik ama adet zamanını bekleyecekmişim gibi gelmiyor :)
tarafından
Hissediyorsan yap test
(1,515 puan) tarafından
İçimden var gibi geliyor Yumurtlama gününden beri akıntım devam ediyor çok yoğun olmasada ama psikolojikte olabilir ve varsa çıkar mı omu bilmiyorum
tarafından
Erken gebelik testinde çıkar diyolar
(1,515 puan) tarafından
Valla evde var yarım ilk idrarla yapmak istiyorum. Şükür 1 çocuğum var ama 2. Yi istiyorum Allah nasip ederse inşallah tabiki yine heyecanlıyım
tarafından
Çıkmasa bile regl geçince kan ver testler yanlış olabiliyor canım kac aylik 1. Çocuğun
(1,515 puan) tarafından
24 aylık canım bakalım yaparım belki yarın
tarafından
Maşallah canım inşallah vardır
(1,515 puan) tarafından
Hayırlısı inşallah canım Allah isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin
0 oy
(1,515 puan) tarafından

Çatlama günü olmadı ama sperm vücutta da kalıyor ya yine ihtimal 

image

(139 puan) tarafından
Bu hangi uygulama
(1,515 puan) tarafından
Takvimim adı
0 oy
tarafından
Suheli iliskinin uzerinden 1 hafta gectikten sonra ogrenebilirsin tabi baska bi supheli iliskin olmadiysa 
tarafından
O supheli iliskinden dollenme olustuysa 8 9 gun guzel bi zaman silikte olsa cikar ama belki sonraki iliskiden olusacak ve dollenmenin olmasi 6 gun sonrayi bile bulamiyo belki dollenme yarin olcak ama sen test yapip negatif ciktigi icin uzuleceksin olusacak dollenmede de strese bagli olusmayacak bence gununu bekle derim
(1,515 puan) tarafından
Haklısın canım sabah içimdeki sese kulak verip belki yaparım emin değilim ama adete yakın kanda veririm
tarafından
Sen bilirsin rabbim gonlune gore versin insallah
(1,515 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim canım bilgilerin için Amin inşallah
tarafından
Rica ederim ne demek
0 oy
(212 puan) tarafından

Tam da sormak istediğim soruyu sormuşsun:)benimdd senin gibi heyecanla adet gününu bekliyorum 

9 gün sonra olmam gerekiyor

(1,515 puan) tarafından
Ay hadi hayırlısı hakkımızdaa inşallah güzel haberler alırız ben belki yarın yaparım evde erken gebelik testi var ilk idrarla yapsam çoook hafifte olsa bişi görürüm belki :)
(212 puan) tarafından
Erken gebelik testi aldım çıkmadı benim.
Rabbim hayırla nasip etsin istiyorum ama Rabbim en doğrusunu bilir bizim için.
(1,515 puan) tarafından
Bende sabah yaptım çıkmadı hayırlı zamanda inşallah
0 oy
(143 puan) tarafından
Belirtiler neler hiç belirtin varmı 
(1,515 puan) tarafından
Valla bende o yüzden açtım postu gece 12den sonra adetime 8 gün kaldı ilk idrarla çıkarmı bilmiyorum sabırsızlanıyorum
(1,515 puan) tarafından
Sizde belirti varmı
(143 puan) tarafından
Benim 4 gün kaldı kasıklarım batıyor akıntım var sık tuvalete gidiyorum eğilip uzanınca karnım batıyo ama geciksin diye bekliyom
(1,515 puan) tarafından
Hadi hayırlısı olsun hakkımızda canım ❤️
(143 puan) tarafından
İnşallah aminn ❤️❤️
0 oy
(4,383 puan) tarafından
Adet olmama daha sekiz gün falan vardı kaset test yaptım direk çıktı emin olmak için ertesi gün ilk tuvalete gidince Bi daha yaptım onda da anında çizgi çıktı adetime dört gün kala da kan testi verdim 346 mı ne çıktı sonuç öyle öğrendim bende 
(1,515 puan) tarafından
Yaptım çıkmadı benimki maalesef :( belki vardır ama çıkmadı adeti bekleyecem bakalım
0 oy
(860 puan) tarafından
Benimde adetimde 8 gün vardı cıktı cizgi ❤️
(860 puan) tarafından
Canım gecmiş olsun hakkında hayırlısı olsun Allah büyük rabbim
(1,515 puan) tarafından
Öyle canım bakalım hayırlı bir zamanda inşallah
(860 puan) tarafından
İnşAllah canım bende takmadım kafaya oldu hamilelik bak şükür takma yani
(1,515 puan) tarafından
Yok canım Allaha şükür 1 çocuğum var 2.sinin olmasınıda isterim tabiki Allahım hayırlı zamanda sağ salim nasip etsin inşallah
(860 puan) tarafından
İnşAllah canım
0 oy
(86 puan) tarafından
Ben adetime 5gün kala normal kaset sette öğrendim lan verdim hemen 538 çıktı cnm 
(1,515 puan) tarafından
Yani test yaptım ama çıkmadı adeti beklerim artık bakalım hayırlısı :)
0 oy
(108 puan) tarafından
İlk hamilelik tedaviyle olmuştu . İkincisinde hiç beklenmedik bı şekilde sürpriz oldu gennelikle 44_45 gün sonra adete gurerdim ama 48 gün oldu adete girmiyodum sonra belirtiler başlay8nca hamile olduğumu anladım ( adetim düzensizdir)
(1,515 puan) tarafından
Maşallah çok güzel Allah bağışlasın banada hayırlısını nasip etsin inşallah
0 oy
tarafından
Bu son hamileliğim daha 5 günüm vardı erken gebelik testi ile öğrenmiştim tabi nasip olmadı 

Kızımı da adet günüm geldi olmadim tam da o adet olacağım gün öğrenmiştik 
(1,515 puan) tarafından
Bende oğlumu adetim 1 gün geçti öyle öğrenmiştim planlı değildi o yüzden stres yapmamıştım şimdi planlı olunca var mı yok mu diye stres yaptım
0 oy
(1,069 puan) tarafından
Ben muayeneye diye gittim beta değerim 7 çıkmıştı yani adetli de değildim şaşırmıştım ilkinde şimdide 1 yıldır olmuyor 
(1,515 puan) tarafından
Bakalım benimde 1 tane vat 2. Olursa istiyoruz inşallah

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 93 göst.
30 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Bayanmerakli (919 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 287 göst.
0 oy
19 cevap 716 göst.
1 Ekim 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy