0 oy
65 göst.
Diğer kategorisinde (865 puan) tarafından
Kızlar bir ay kadar oluyor yavru cins süs köpeği aldım kızımın doğum günü hediyesi için. O kadar yikamama rağmen çok kaşınıyor kendini kasimaktan derisi zarar görmüş. Veterinere götürsem ne kadar masrafim çıkar. O kadar maddi durumum da yok. Birine vermek de istemiyorum çok alistik. Bu şekilde olmasına da vicdanım el vermiyor. 

#Adanadayim bu arada varsa bildiğiniz bir yer tavsiyelerinize dikkat ederim#

2 Cevaplar

+2 oy
(301 puan) tarafından

Bir canlı hediye olarak alınmaz.

1 ay olmuş alalı veteriner fiyatlarını bilmiyorsun demek ki hiç bir aşısını yaptırmadın bu o kapıya çıkıyor. Kaldı ki maddi anlamda gücün yoktu niye sahiplendin günah değil mi hayvana 2 kedim var asla onların sağlığı söz konusu olunca para hesabı yapmam gerekirse kuru ekmek yerim onlar da benim için oğlum kadar değerli çünkü sen para hesabı yapmaya başlamışsan zaten o köpek gidici senden belli bari iyi bakacak bir aile bul 
(865 puan) tarafından
Bir kere beni yargılamaya geleceksen hiç boşuna uğraşma. Senle uğraşamam. Ha cevabına gelecek olursam da maddiyatim evet yok ama bu köpeğimiz için bulamicagim anlamına gelmiyor. Karar verip evime aldiysam çok şükür de bakabilirim. Cevabima veteriner için yardımcı olacaklar gelsin ukalalar deil. Çik postumdan. Hemen!!!!
(301 puan) tarafından
Oldu hemen çıkıyorum bak ciktim :D
O zaman burada ne kadar diye sorana kadar para bul götür hayvanı derisi soyulana kadar aklın neredeydi.
Hediye olarak aldığın şey canlı nefes alan biri bunun hediyesi olmaz niyetim seninle kavga etmek değil fakat düşünce tarzın cidden kötü daha da sana tenezzül edip zaten cevap yazmam boşuna parmaklarını cevap atmakla yorma.
Adım gibi de eminim o yavruyu birine verirsin.
(865 puan) tarafından
Ben ne derdindeyim sen ne derdindesin bir sus Allah'ını seversen ya. Allah'ım nelerle uğraşıyorum Yarabbim..
-Reklam-
0 oy
(4,488 puan) tarafından
İlk aldığınızda aşılarını yaptırmadınız mı ? Büyük ihtimalle uy.uz olmuş o hay.van en son aşılar tanesi 1000 di şuan nedir bilmiyorum veterinerlerin %90 ı aynı ücret alır ek işlem yapmamışlarsa
(865 puan) tarafından
İlk aradığımda henüz asi için çok erken olduğunu söylemislerdi. Bu yüzden bekledim. Yarın goturecem Allah'ın izniyle. Ailecek çok alistik yavruya. Evin havası değişti resmen. Verilmicek birr para deilmis en azindan. Ona birşey olmasın yeter..

İlgili sorular

+2 oy
9 cevap 400 göst.
13 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Busraaaaaaaaa (4,264 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 167 göst.
11 Ekim 2023 Diğer kategorisinde kbrazhra (1,467 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 131 göst.
0 oy
0 cevap 55 göst.
7 Aralık 2022 Diğer kategorisinde Metropol yorgunu (276 puan) tarafından soruldu

409,858 soru

12,322,471 cevap

39,000 kullanıcı

Kategoriler

...