0 oy
694 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (18 puan) tarafından
Merhaba günaydın arkadaşlar mahallede bir tane arkadaş varan yaştayız yani böyle konuşuyoruz muhabbet sohbet gırgır aşamada işte bir ara eşimle aramda geçen her şeyi anlatırdım ona tartıştığımız sıkıntılarımı anlatıyordum o da dinliyordu neyse dün yanıma geldi biraz morali bozuktu neyin var Yok bir şey falan dedi hiç ya dedim iyi değilsin neyin var hiç şimdi biraz sıkıntılıyım dedi ne var dedin yok bir şey anlatmak istemedin sonra düşündüm dedim ki ben ne kadar salağım ya dedim ben herkese her şeyi anlatıyorum kadın bana anlatmadı siz olsanız ne yaparsınız bu saatten sonra

35 Cevaplar

0 oy
(2,210 puan) tarafından

Komşum yok :D 

-Reklam-
0 oy
tarafından
Yarın onla kötü olmicegin ne garantı asla anlatma 
0 oy
(234 puan) tarafından
eşinizle aranızdaki sıkıntıyı neden komşuya anlatma ihtiyacı duyuyorsunuz ki? insan annesine anlatamazken.. bilemedim
0 oy
tarafından
Bu saatden sonra anlatmam canım..
0 oy
tarafından
Surf bu yuzden bi kuzenimle arama mesafe koydum sonra onun annesi de kizkardesi de bana mesafe koydular iyiki de oyle yapmisim bi sure sonra baska kuzenlerim ve teyzemle dedikodumuzu yaptiklarini ogrnedik ben mesafeliydim zaten gitmezdim onlara annem cok sikinti cekti gorusmuyo suan o teyzemle gerci baska seyler dd varmis ama ven tam zamaninda mesafeyi koymusum ucuz yirttim 
0 oy
(2,825 puan) tarafından
Turkiyedeyken esimin yakin arkadasi vardi evlendi kizla zaten evlerimizde karsi karsiya bir yol var herseyini anlatir bana bende ona anlatirim sagolsun biseyimizi gormedik kavga tartisma gibi suan ben yurtdisindayim arada konusuruz dertlesiriz
0 oy
(4,931 puan) tarafından
Valla olur olmadık insanlara içini dokersen doktuklerini toparlamak sana düşer canım kimseye anlatmam anneme bile 
0 oy
(9,689 puan) tarafından
Anlatmasak iyi olur canım cunku sen unutuyosun kocanla olanları onlar unutmuyor. Mesela ıkı arkadasım eslerı tarafından aldatıldılar benimle paylastılar. Sonrasında baktım mutlu mesut devam ediyorlar arkadaslarıma olan saygım bitti mesela. Gerek yok kimse bilmese de olur 
0 oy
(84 puan) tarafından
Değil komşu bence hiç kimseye anlatılmaz benim anlattığım biri vardı aramız biraz bozuldu . Anlattıklarımi bir güzel yüzüme vurdu bir daha hiç kimseye bir şey anlatmadim.
0 oy
(7,742 puan) tarafından
Arkadaşımdan feyzalırdım.
0 oy
(109 puan) tarafından
Bence çok yanlış. 15 senelik arkadaşım var liseden beri arkadaşız ona bile herseyimi anlatmam bazı seyler özel kalmalı
0 oy
(766 puan) tarafından
Komşunun yaptığında bence sorun yok, sorun senin her şeyi anlatmanda
0 oy
(3,992 puan) tarafından
Benim bir tanidigim da senin gibi herşeyin anlatıyormus yatak odasına kadar, o anlattığı kişi bu kadının kocasını kendine ayarlamış diyeceğim o ki evinizde ne oluyorsa anlatmayın
0 oy
tarafından
Anlatilmamalı kardese aile uyelerine dahi anlatılmamalı ki siz komsuyu soruyorsunuz anlatmayin birdaha mumkünse yarin birgün bi durum olur aranizda insanoglu ciğ süt emmış acığınızı arar birsey olur sizi o konulardan vurur
0 oy
(1,267 puan) tarafından
Eşinle aranda olanı biteni anlatman çok yanlış bu arada hem dinen hem evlilik açısından aşırı yanlış ne münasebet yani 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 439 göst.
22 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 44 göst.
7 Aralık 2024 Diğer kategorisinde 3evlatsahibi (278 puan) tarafından soruldu
+1 oy
6 cevap 183 göst.
0 oy
28 cevap 620 göst.

408,626 soru