0 oy
242 göst.
Diğer kategorisinde (99 puan) tarafından
Kızlar Allah rızası için dua edin bebeğime 3 gündür çok ağlıyor kıvraniyor kucağıma alıyorum ayaklarını çekiyor gazını çıkaramıyor gazını birikmiş acaba doktora götürelim diyorum eşim olacak adam yok işim var diyip geçiştiriyor ağlıyorum resmen bende onla birlikte gaz ilacı kullanıyorum ama faydasız 

19 Cevaplar

0 oy
(5,924 puan) tarafından
Degistir gaz damlasıni. Biz metsil kullandik 
(5,924 puan) tarafından
Erkek . 2 oğlum bvar birinde reflu vardı diğerinde yoktu. Kolik degillerdi
(99 puan) tarafından
Benimkide öyle cnm
(5,924 puan) tarafından
Geçer sabretmekten başka çaren yok.  Özleyeceksin o günleri: ))
(2,031 puan) tarafından
Benim oğlan çok çok gazlı yani özellikle akşam saatlerinde saat 9 dan sonrası hep ağlarayarak kucakta gezerek geçiyor
(5,924 puan) tarafından
Cadi saati diyorlar :D
-Reklam-
0 oy
(974 puan) tarafından
Gaz masajı yapın, ayağının altını ovun özellikle topuklarını daire şeklinde ovun gaz çıkarsa devam edin, siz de kimyon tüketebilirsiniz
0 oy
(2,031 puan) tarafından
Ne.kadarlik bebeğin canım 
(99 puan) tarafından
2 cqnm
0 oy
(7,424 puan) tarafından
Kaç aylık. Gaz masajı yapıyor musun bacaklarını kıvırıp karnına doğru ileri geri yapmak işe yarıyor internetten masaj tekniklerine bak 
0 oy
tarafından
4 aylık olunca son buldu bizde 
0 oy
(3,954 puan) tarafından
Benim bebegimde aynı durumda elimde morarana kadar agliyo acile götürdüm lavman verdi Bi de gaz damlası yazdı hiç Bi faydası olmadı 3 ayı bitmek üzere daha da kötü oldu 
0 oy
(6,406 puan) tarafından
Canım kurutma makinesi ile karnını ayaklarını belini ısıt ve masaj yap bakalım inşallah faydası olur 

Gaz çok büyük illettir. Allah sabır versin bebişede huzur versin
(99 puan) tarafından
Amin canım Allah razı olsun
0 oy
(3,462 puan) tarafından
Cnaim kusura bakma da bebegin gazina degil esinin almamasina ve hastaneye goturmemesine taktım..allah yardimcin olsun 
(99 puan) tarafından
Amin vallah çok zor bi adam
(1,042 puan) tarafından
İnan bende ona takıldım acba benim eşimi çok düşkün bazen dusunyom bı tek post açan kişiye özel değil bazı kocalar çok vurdum duymaz oluyor benim kızın gazı ilk başladı bı damla önerildi aradim dedi hafta sonu sabhdan nie aramdin nöbetçi eczane nasıl bulcam iş yerindeyim deflrca aramış üzülüyor kzii o halde görünce o gece yatmadi işte kafası alak bulak olmuştu sabah erken hemen gidip damlayı aldı uafak bı değişklik görse benden çok üstüne titrer o bize tutunup geldi ağzı var dili yok nasıl umrsamaz oluruz der rabbim yardımcın olsun bacım gercekden çocuk tek taraflı bakmak zor koca da bı ucunda tutması çok iyi cidden insanın psikolojisi bazen yetmiyor  ben bile kızım durmazken gazlı zamanları tek oturup agliyordum ilk çocuk ne yapacağımı bilmiyordum beden yorgun gözler uykulu dayanamıyordum şükür 3 buçuk aymiza girdik azaltik
(99 puan) tarafından
Ne şanslısın canim benim ki dediğim halde götürmez hastaneye
0 oy
(1,042 puan) tarafından
Kaç aylık bebek yastık koy elinle tut  ağız üstü öyle yürüme harketin şekli yapıp da rahatlıyor öyle deneyin ayakrini harket edince rahtliyor bu arlar günlük masaj deneyin sağlık ocağına git enznda belki ona göre damlayı değiştir nasıl kulak ardi eder eşin ya bide aktarda yel cevizii veriliyor genelde bende aldım oda iyi geliyordu 
(99 puan) tarafından
O ceviz dediğiniz şey ney
(1,042 puan) tarafından
Cevize benziyor aktarcialr söyler onu orta da  bölüp içini kaşık içiyle oyup azcık çay kaşığına koyup sütünüzu damaltip elnizle ezip direk ağzına verin hemen ardında emdirinki çabuk insin aşağı ösürtyo çünkü muskat diyerek den de geçiyor adı bahartlarda kulaniliyor yotupda bakın isterseniz yel cevizi e ise yarar falan çıkıyor
(6,406 puan) tarafından
Muskat tehlikeli ya az fazla verilse kötü sonuç doğurabilir Allah korusun  annem de verelim diye ısrar etti ben korktum ablam çok kızdı sakın yapma verme diye
(99 puan) tarafından
Sagol cnm bilgin için
(1,042 puan) tarafından
Bende korkuyordum kuzenimde kulandı tanıdıkda duyunca kulandim zaten çok az kulanilyor bı kaç kez verdim bende korkuyordum şükrü sıknti yasamadik  şimdi 3 buçuk aylık şükür rahtalati bı gaz damalsi var sağlık ocağı değiştirdi sabah akşam öğlen bı iki kez kulandik oda duryo harketlenince geçiyor zaten benim kızda çok hareketli
0 oy
(111 puan) tarafından
https://www.instagram.com/reel/C5idxLYrBzM/?igsh=MTh2ZHdkbzVlZmlreg== 4 aylık olunca geçiyor canım bu videodaki masajı yapıyordum biraz rahatlıyordu dene sende
(99 puan) tarafından
Sagol cnm
0 oy
(2,293 puan) tarafından

image

Eczaneden başka bir gaz damlası alabilirsiniz. Ben kızıma 1 sene Nurse Harvey'si kullandım. Günde 3 kere 5'er damla veriyordum. Düzenli kullanında ile yarıyor. Kızımda aşırı gazlı bir bebekti

(99 puan) tarafından
Bende aynısını aldim cnm
0 oy
(1,567 puan) tarafından
Metsil benim oğluma iyi geldi sağlık ocağına git yazdır canım böyle adamlar baba olmasın ya Allah rızası için bir daha doğurma 
(99 puan) tarafından
Nsil gideyim cnm hem param yok hem bebek var
0 oy
(1,567 puan) tarafından
Benim oğlan krize girmişti. Banyoda yatırdım karnından aşağı 1 saat sıcak su döktüm canım sıcak tut ayağını karnını. Benim annem aldı oğlumu o şekilde karnından sardı ayağına yastık koydu bebeği yan yatırdı.sallaya sallaya poposuna yavaş yavas pıt pıt yapa yapa cikarttirmisti gazi
(99 puan) tarafından
İnşallah buda çıkarır cnm
0 oy
(1,189 puan) tarafından
Cnm doktor birşey yapamiyoru üşütmemesine dikkat et ayaklarini sicak tut ılık suda masaj yap bol bol hareket yap
(99 puan) tarafından
Cok giydirdim zaten cnm
(1,189 puan) tarafından
Ayaklarını hareket ettir devamlı yüz üstü yatir
0 oy
(9,524 puan) tarafından
Nurse harvey damla iyi diyolar denedin mi? Gaz masajı yap bolca yemeklerine kimyon kat mutlaka 
(99 puan) tarafından
Sabah kahvaltısı ne yiyeyim gaz yapmayan
(9,524 puan) tarafından
Kahvaltı cok etkılemez aslında canım yumurtan peynırın zeytinin ye onları
0 oy
(2,157 puan) tarafından
Kullandığınız damlanız aslında iyi ama damlalar bile çözüm olmuyor bazen. 

Suya koyun bebeğinizi. Karnı falan şöyle bir ısınsın. Sonra masaj yapın klasik biliyorsunuzdur zaten. Damlasını düzenli olarak kullanın.

İnşallah şifa bulur,Allah kolaylık versin ilk dönemler zor. Biz 2-2 buçuk aylıkken rahatlamıştık gazdan. Her bebek farklı 
0 oy
(12 puan) tarafından
Geçmiş olsun cnm benim bebeğim kolikti damla ilaç ne kullandıysam geçmedi her gün yemeklerden sonra 1 bardak rezene yada kimyon içiyordum o biraz iyi geliyordu içmediğim zmn sabaha kadar uyumuyordu sancıdan kaynamış bir su bardağına 1 çay kaşığı dolusu kimyon yada 1 tatlı kaşığı dolu değil ama rezene koy 5 dk demlensin iç çok iyi gelir tadı kötü ama başka çözüm bulamadım ben tez vakitte rabbim şifasını versin sanada sabır versin inşallah 
0 oy
(120 puan) tarafından
Canım acillerdeydik biz hep oğlumda oğlum da öyleydi acilde bebek lavmanı yapiyolar hortumla sonra bebek odasına götürüyorsun sen karnına masaj yapiyosun bacaklarını hareket ettiriyosun falan o şekilde hem gaz hem tuvaletini yapmış oluyor birde gaz damlaları yazıyordu doktorlar biogaia en iyisi bana kalırsa bide nurse harveys var onu denemedim hiç ama diğer metsil falan markaları denedim yani pek etki etmedi o ağrılı şekilde çocuğa bişey içirmek de zaten zor oluyo gaz giderici kemer denedim sıcak tutup koydum ama anlık rahatlatıyor şimdi de 2. Çocuğum gene gazlı olursa diye clinikid markası Instagramda satışı reklamları var rollon şekilde masaj yağı kremi var karnına dairesel sürüp masaj yapiyosun dene istersen kullananlar hemen çıkarıyor gazını memnunum demiş bende Alicam doğacak bebeğim için oğlumda bu gaz durumu 6 aya kadar sürdü 6 aydan sonra geçti yavaş yavaş genelde geceleri tutardı ne emer ne mama yer ne sallama ile dururdu ağrısı olduğu için gazdan dolayı acilde o şekilde yaparlardı röntgen falan çekiyolardı gaz tam nerde birikmiş diye falan ama gene iş bize düşüyor doktora görürsen de canım masajı yapan falan biziz yani onlar tek lavman veriyo makata 
(120 puan) tarafından
Birde canım sendende geçebiliyor bazen doktor bana öyle demişti yediklerine dikkat et yediklerine içine kimyon koy ayaklarından üşütme ki bebeğe geçmesin sendeki gaz emerken ilaçlar etki etmiyo maalesef etsede anlık bez ısıt koy karnına karnını sıcak tutup bacaklarını hareket ettir ileri geri sağa sola o şekilde çıkarır biraz belki benim oğlum da kolikti çünkü erkek bebeklerde oluyo maalesef ki
0 oy
(673 puan) tarafından
Canım üzülme stres yapma daha da bebeğe yansıyor. Valla bizde çok şey kullandım fayda etmedi kaç defa acillik olduk. Sıvı fitil verdiler bı defalık. Ondan hemen sonra yapıyordu rahatliyordu. Valla bı tane bile kalmış keşke buralarda olsaydın da verseydim o güzel küçük meleğe. Sonra baktık sürekli acile gidemiyoruz aldık metsil öneriler üzerine ve gerçekten azda olsa faydası oldu. Ama yine gaz sorunu vardı. 6 aya kadar. O bitti şimdide uyku sorunları. Kizzz bitmiyor. Bitmiyorrr anammm
(99 puan) tarafından
Sagol canim Allah razı olsun Allah yardımcımız olsun

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 49 göst.
11 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Aysegul&20 (5,063 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 384 göst.
12 Ocak 2020 Diğer kategorisinde Umudum (19 puan) tarafından soruldu
0 oy
38 cevap 828 göst.
27 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Asya15 (167 puan) tarafından soruldu