0 oy
629 göst.
Diğer kategorisinde (19 puan) tarafından
14 haftalik hamileyim hic asermiyorum ama iki seferdir ruyamda karpuz yedigimi goruyorum hic canım da istemiyor ama iki kez ruyamda gorunce sizin fikrinizi almak istedim

6 Cevaplar

0 oy
(636 puan) tarafından
Canın istemiyorsa sorum yok
(19 puan) tarafından
Cok sagol
-Reklam-
0 oy
(10,037 puan) tarafından
Bazen rüyada görülüyor hamileyken canın istemiyorsa bilemicem ama avcunu yala derlerdi bana bulamazsan ne alakaysa:D hiç aşermedim ben ya emzirirken şimdi aşeriyorum:))
(19 puan) tarafından
Insan nasil tedirgin oluyor bebegin canimi ceker diye bu zamanda  karpuz yenemz alsam bile hemde esim.canin cekmiyorsa ne alicam diyor
0 oy
tarafından
Bnde hiç asermedm rüyamda erik görmüştüm 
tarafından
Evet kuzum emziriym şuan :)
(19 puan) tarafından
Cok sukur  rabbim bagislasin dememki sıkıntı olmaz cok sagol
tarafından
Yok kuzum Bi skntimiz yok
(19 puan) tarafından
Cok sukur insallah  bizimde biz sıkıntı ol.adan dünyaya  gelir
tarafından
İnsallh cnmm
0 oy
(2,047 puan) tarafından
Ben rüyamda görsem de gördüğümü yiyorum canım ya da belki vücudunun suya ihtiyacı vardır bol bol su iç 
(19 puan) tarafından
Sagol canim olabilir az su iciyorum eniysi cogaltiyim
(2,047 puan) tarafından
Aynen canım hamilelikte alışırsan lohusalık ta içmek için sıkıntı çekmezsin  bol bol iç
(19 puan) tarafından
Insallah zorluycqm kendimi hicde sevmem suyu normalde 1 bardak.suyla duran ben simdi bol su benim cigerlerde bayram ediyor  bebek sayesinde
(2,047 puan) tarafından
Aynen canım ya bnde hiç içmezdim inanki zorla alıştırdım şimdi içtikce içesim gelıyo
(19 puan) tarafından
Alışsak iyi birsey aslinda sagligimiz icinde
0 oy
tarafından
Adı üstünde kuzum rüya boşver canın cekmiyorsa 
(19 puan) tarafından
Ama yaz olsa cekmesede yerdim ::::) karpuzu cok severim
tarafından
Bende çok severim ya doya doya yerim yazın :))
(19 puan) tarafından
Yazin yerim.insallah nasip.olursa
tarafından
İnşallah canım
0 oy
(382 puan) tarafından
Ayyy ben hamileyken rüyamda kiraz kasalarını görüyorum tam elimi attım yiyecem pat uyandım gece saat 4 ve Eylül ayındayız hemen gittim kiraz reçeli vardı gece gece onu yedim baktım olmuyor 1 hafta aradık yok en son burada aşerenlerin gitti bı manav varmış oraya gittik adam dedi abla senden önce biri geldi hepsini aldı 5 dk olmadı dedi ama benim deli gibi canım istiyor sonra eve gelirken manavda durdu eşim sorduk şansa son yarım kilo varmış aldım eve geldim tabii o mevsimde ne olcak yarışı çürük tü ama saglamlari yedim nefsimi korelttim yanii asermiyorsan sorun yok ama benim gibi aseriyorsan işin zor canım :)
(19 puan) tarafından
Ooo seninki baya as erme olmuş  yok benim.oyle degil sukur sadece rüyanın etkisinde kaldim
(382 puan) tarafından
Hmm iyi iyi benim gibi olma da :) bu mevsimde bide :)

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 135 göst.
11 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Aysegul&20 (7,550 puan) tarafından soruldu
+1 oy
19 cevap 852 göst.
19 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Canlarm51. (268 puan) tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 966 göst.
25 Eylül 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,497,338 soru