0 oy
135 göst.
Aile kategorisinde tarafından
Benim çocukluk arkadasimla uzun zaman sonra ayni yere evlendik şuan çocuklarımız ayni kreşe gidiyolar kreste beslenmeye sandviç yazmislar bende ona sandviç benimki yemiyo seninki yermi yazmıştım bana gördü ama cevap vermedi 

Öğretmen okul grubuna etkinlik kitapları geldi isteyen inceleyebilir yazmış hemen dakikasinda ona tamam hocam yazmış bende sinirlendim neden bana yazmiyoda ona hemen yazabiliyo diye 

Tabi bu dedigim mesaj anlik degil gün icine yayilan saatler sizce haksızmıyım?

6 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Bence haksızsın canım o an görmüş bir işi çıkmış sonra da unutmuş olabilir ama eğer öyle bir şey değilse tabii ki yaptığı hata
tarafından
Hayir hep böyle anlik degil günlerdir aylardir böyle dikkatimi cekti yani
-Reklam-
0 oy
(724 puan) tarafından
Önemli bişey olmadıkça yazmamanizi ona asla belli etmeden bu yaptığını sorun etmeden onun size yaptığını sizin de ona yapmanızı tavsiye ederim. Biseyi anlamanin yolu aynı şeyi yaşamaktan geçer çünkü .
tarafından
Evet evet yapcam bunu oda bana yazar hemen dönerim mesala benim 4 aylik bebegim var onun küçügu 4 yaşında ben hassasim galiba ama yapcam bunu görüldü atip birakicam
(724 puan) tarafından
Nedenini sorarsa sende yapıyordun deme ama:)) ay canım dikkatimden çıkmış şimdi cevap vereyim diyerek 3 saat sonra yazın en sevdiğim şey kısas:))
tarafından
Ben sende yapıyodun demeyi düşünüyorum ya firsat ayagima gelir jsjsjsjs
(724 puan) tarafından
O zaman sen yaparken iyiydi ben yapınca mi sorun oldu diyin:)
tarafından
Aynen kırıldığımida belli edeyim jsjsjs
0 oy
(2,200 puan) tarafından
Bence haklısın iki dk hocaya tamam hocam diyen sana da evet veya hayır diyebilirdi
tarafından
Bide bunu 10 mesaj ay yıl seklinde düşün defalarca yaptigi bisey bikez olsa tolere edilir isi vardir vs seklinde ama hep böyle
(2,200 puan) tarafından
Hep böyleyse seni kaale almıyor demekki canım dost acı söyler sende takma kafana o nasıl davranıyorsa sende öyle davran
tarafından
Zaten hep yazmam ya ayda yılda bir iste merakli degilim ona zatende hep isi vardir diyodum bu grup kuruldu ilk onun yazmasi tuhafima gidiyo demekki meşgul degil demekki dediğin gibi beni kaale almıyor
0 oy
(11,206 puan) tarafından
ben çoğu mesajı kafamda cevaplıyorum gönderdim zannediyorum dhshsjsga:)) 
tarafından
Ben mesala pimpirigim bu konuda günde onlarca insanla yazisirim cevap vermiceksem mesajini acmam görüldü atmam bu beni ruhen yoruyo ama iste ille cevap versin gibi dakik biri degilim bunu gün ay yıl ve hep yaptigini düşün bu grup acilmadan isi vardir vs derdim ama simdi gruba ilk o yaziyo mübarek zannedersin tel elinde bekliyo eee bana niye yazmiyo düşüncesi sardi kiz jsjsjs
0 oy
(6,189 puan) tarafından

Bazen gördüğümüz mesajları unutuyoruz yanitlamayi.  Ben olsam daha yazmam o kisiye 

tarafından
Bende artik yazmicam o yazsada dönmem
0 oy
(1,676 puan) tarafından

Benim çocukluk arkadaşım bunu yazsa aramızda ki samimiyete dayanarak sebebini çok rahat sorardım. 

tarafından
O 9 yıldır ben 5 yildir bu mahalledeyiz hep yazdim gel bize oturmaya çaya kahveye seklinde birlikte büyüdük biz ben bekarken çalışır köye giderdim pasta kesin bunlar birleşti derlerdi herkes ama suan ne evime geliyo ne muhabbet edebiliyo saf olmuş kaynanasini baskın kötü biri diyolar ondan gelemiyodur yada seni cagiramiyodur tarzinda ben 3 kez gittim ona bikez bana gelemedi ve mesajda yazamiyo sevmiyo desem seviyoda beni cok aşırı samimiydik çünkü sonradan tanışma vs degil bildigin birlikte dogma bizimki

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 1,039 göst.
3 Eylül 2021 Aile kategorisinde Betulnsa (397 puan) tarafından soruldu
0 oy
32 cevap 1,025 göst.
28 Şubat 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 376 göst.
1 Haziran 2020 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Mrk4238 (59 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 438 göst.
17 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Papatyalar (1,292 puan) tarafından soruldu

404,552 soru

12,119,055 cevap

36,468 kullanıcı

...