Eşime gün içinde mesaj atıyorum bişey soruyorum yada önemli bişey oluyor asla mesajıma tıklayıp bakmıyor arıyorum önemli bir konu var neden yazmıyorsun bakmıyorsun diyorum görmedim bilmem ne görmedinde napıyordun çevrimiçiydin diyorum durumlara bakıyormuş işle ilgili yazan oluyormuş yaa benim mesajıma tıklayıp mavi tik yapmaktan aciz umursamaz gibi sinir bozucu bende kızıyorum ister istemez ben onun karısıyım ne demek okumadan durumlara bakıp çıkmak en son artık yazmam aramam diye kendime söz verdim başıma bişey gelse arayacağım son kişisin artık dedim ama bugün yazmam gereken konu vardı bende (Benim mesajlarıma bakmayacaksan sil boşa kalabalık yapıyor yapmasın Bunuda görmezsin ki sen boşu boşuna varız burda dedim yine girip girip çıkmış en sonda dayanamadım (Bu saatten sonra artık önemi yok görmesende olur.. Whatsaba girip benim mesajıma tıklamıyorsun ya gerçekten hiç bir değeri hiç bir önemi yok..... ) dedim yine görüp çevrimiçi olup cevap vermedi arayıp konuşabilir öyle yoğun bir değil kii girip girip çıkıyor gerçekten artık önemsemeyeceğim görmezden gelicem onu çok sıkıldım bu durumdan sizce haksız mıyım ona nasıl davranmalıyım?