0 oy
327 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (511 puan) tarafından
Kızlar ben galiba kafayı yedim sürekli elim üstünde olmasına rağmen bir yerde en ufak bişey görmek beni çok rahatsız ediyor aşırı modum düşüyor bu sefer sanki evi *** götürüyormuş gibi bir his oluyo... Bugün toz aldım süpürdüm sildim silmeyi bile elimle silerim... Mutfak camına çocuklar elini sürmüş diye çok modum düştü çok gerildim sanki daha yeni evi temizlememişim gibi bir his oldu yine çok yoruldum ama ı camı silmezsem modum yerine gelmez:( evime kim gelse iki çocukla evin pırıl pırıl der ama ben ikna olamıyorum buna sanki bir yerde bişey varmış gibi hissediyorum kafayı yedim galiba artık bedenim de çok yoruldu piskolojim de böyle olan var mı yoksa bende gariplik mı var 

12 Cevaplar

0 oy
tarafından
Əvet evde daginiklik olunca sinirlerim bozuluyor..yeni dogum yaptim bebem kucagimdan baska yerde durmuyor evin ve benim halimi sen düşün artik
(511 puan) tarafından
Valla işte ben geçirdim o dönemleri uyduğu vakit işe koşardım hemen
-Reklam-
0 oy
(32 puan) tarafından
O dert bendede var ve asmam gerektigini dusunuyorum piskolojim bozuluyor artik herkes ev temiz diyor ama ben domestosu döküp fosur fosur yikamak istiyorum 
(511 puan) tarafından
Evet bende öyle yani bedenen çok yoruldum farkındayım ama birgün süpürmesem sanıyorum ev pislikten geçilmiyor millet hafta da ikide defa Süpürür ben günlük gğn içinde 2 3 defa açarım
(32 puan) tarafından
Bende öyleyim gunde 4 5 defa açıyorum bu sefer gece heryerim ağrıyor  okb diyolar da doktora gitcem artik ilerlemesi olurmus
0 oy
(3,240 puan) tarafından
Ben de temizliği severim ama bu kadar takmam. Sana yazık canım kimse o el izine dikkat bile etmeyecek belki. Ben öyle takıntıyla yaşamak istemezdim destek almak iyi olabilir 
(511 puan) tarafından
İşte kimseden değil canım benim görmem yetiyor malesef:(
0 oy
(1,145 puan) tarafından
Takıntı haline geliyor ve hastalık boyutuna taşıyan bile var. Eğer rahatsız oluyorsan bir psikiyatriye git. Normal bir durum bu. 
(511 puan) tarafından
Gıtcem çünkü artık çok yoruldum
0 oy
(325 puan) tarafından
Bu bennn yemem içmem temizlik yaparim
(511 puan) tarafından
İyi bişey değil aslında daha bu yaşımda fıtık var kimse aferin de demiyor ama gel bunu içimize anlat
(325 puan) tarafından
Heleki eşim sürekli oturuyon boş boş demiyormu deli oluyom vala kendimizi yipratmaktan başka bişey degil
(511 puan) tarafından
Benimki öyle demedi görüyor çünkü
0 oy
(4,310 puan) tarafından

Psikolojik destek almanızı tavsiye ederim bende sizin gibiydim ciddi bir sağlık problemi sonrası şimdi ev umrumda değil 2 dakika sonrasına ne olacağımız belli değil oğlumla eşimle birlikte zaman geçiriyorum 

(511 puan) tarafından
Öyle yapıcam çocuklar yerinden kalkamaz oldu kızıyorum dökmeyin diye
(4,310 puan) tarafından
Yanlış anlama ama yazık o çocuklara kendine gel lütfen
(511 puan) tarafından
Farkındayım elimde değil işte
0 oy
(3,096 puan) tarafından

Bende asla yok :D camın kirini felan takmam yani kadı yanlış mı yazacak oda eksik kalsın sonuçta çocuklu ev. Hani derler ya çocuklu ev temizliği kar yağarken karı süpürmek gibi bişey .. fazla ev işiyle inatlaşmamak lazım

Ha pislikte götürmicek bide hijyene dikkat edilmesi lazım . Dağınıklık parmak izi biriken ütü dağılan dolaplar bunlar olağan şeyler

(1,553 puan) tarafından
Senin olağan şeyler dediğini okuyunca ben kalpten gidecektim ahahah :D
(3,096 puan) tarafından
Kız napak bizde insanız hangi biri dört dörtlük olacak. Yemeğim hazırsa bulaşığım yoksa benim için okeydir
(511 puan) tarafından
Valla işte o rahatlık bende olsa  bu hale gelmezdim:(
tarafından
Bu kesinlikle ben dünya yansa bi kilimim yanmaz valla ☺❣️

Evet b.okta götürmez ama kendimide yoramam
0 oy
(1,553 puan) tarafından
Aşkı sen ben misin? Bir yandan ben süpürdüm bir yandan robot habire cam silerim habire toz alırım iki çocukla beyaz halı kullanırım habire kapı yıkarım ayna silerim günaşırı. Arada bir atak gelir evi b* k götürür hissiyatına kapılıp delirririm
(511 puan) tarafından
Aynen bu yaşımda fıtık var doktor iş yapma diyor ben yerimde durmam asla kimse aferin mi diyor yok ama işte gelde içime geçir bunu
0 oy
(17,984 puan) tarafından
Bence hastalığa dönüşmesin diye yardım alınmalı titiz olmak çok güzel bir şey ama bu kendini fiziken ve ruhen yipratarak olmamalı 
0 oy
(410 puan) tarafından
Sen gene iyisin benm ki hastalık gibi, gören herkes tedavi olman gerek diyor 
0 oy
(900 puan) tarafından

bizim eve misafirliğe beklerim :) bi gör bakalım herhangi bir evi *** nasıl götürüyor... çamaşırı seriyorum 3 gün duruyor sonra yenisi yıkanacak diye mecbur bi zaman bulup sıkıştırıp topluyorum falan...

0 oy
(2,217 puan) tarafından
Doğumdan sonra o huyumdan kurtuldum ve şimdi ev gocse umurumda değil ama tabi sonra kalkıp temizliyorum sksj 

İlgili sorular

+1 oy
4 cevap 58 göst.
3 Ocak 2025 Diğer kategorisinde ryaaygt (345 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 105 göst.
5 Eylül 2023 Diğer kategorisinde duygumiray (478 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 89 göst.
28 Kasım 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 155 göst.