0 oy
740 göst.
Aile kategorisinde (318 puan) tarafından
Kızlar eşim yeni ise girdi gece 12 de gelecek sabah11 de gidiip şimdi ben hamileyim. Bana bir duygusallık çöktü surekkli ağlıyorum işte yemeği yalnız yicem yalnız kalicam yalnız kalmaktan nefret ederim tek olucam çok sikilicam biseye ihtiyacım olsa yok kötü oluyorum varmı benim gbi olan

16 Cevaplar

+3 oy
(8,671 puan) tarafından

"senden daha kötülerini düşünürsen üzülmezsin"

(3,145 puan) tarafından
Bu benim takdigim
(3,630 puan) tarafından
Misal ben 3 ay ayrı kalmak zorundayız.
(8,671 puan) tarafından
Misal ben 4 senedir ayriiyim ayda bir kere 40 dakika sarilabiliyorum görebiliyorum
Haftada 60 dakika ,görüşe gidersem 30 dakika
(8,671 puan) tarafından
Neyinkiz busra
(3,145 puan) tarafından
Yanlış yere yorum yaptım baci ya
-Reklam-
+1 oy
(14,593 puan) tarafından
Valla alışınca da kimse olsun istemiyorsun. Ben herşeyi kendim yaparım akşam eşim yoksa çocukları yatırıp kafa dinlerim gündüz zaten işlerden hiç fırsatım yok 
(1,455 puan) tarafından
Bu ben
0 oy
(3,175 puan) tarafından
Ah bende de durum aynıydı.. ama zaman gectikce alisacaksin
(318 puan) tarafından
Böyle evlilik hayati daha zor degilmi hiç bı planınız aksamm gezmeniz birlikte yemek yemeniz yok çok zor geliyor
(3,175 puan) tarafından
Hic mi izin gunleri yok canim
..onu kaçırmışım..biraz zor gibi ..
0 oy
(10,098 puan) tarafından
11e kadar birliktesiniz yani kahvaltids goruseceksiniz napalim maddi sartlar bunu gerektiriyosa katlancan bi de her yani insan soluyken tek basins olanlar var 
0 oy
(122,083 puan) tarafından
7×24 yaninda olmasi imkansiz gecinebilmek icin paraya ve para icin calismasina ohtiyaci var duygusalligin gebeliginden kaynakli hormonsal olabilir herkes calisiyo bazi arkadaslarin esleri sehir disina cikiyo aylarca gelmiyo en azindan senin durumun boyle degil
0 oy
(9,815 puan) tarafından
Yalnızlık bazen güzel oluyo kafa dinleyip kendinle kalmak bu defa yalnızlıga alisinca yanında kimseyi istemiyorsun. Bir ara eşim ek iş yapmaya başlamıştı küçük oğlum 1 1bucuk yaşına kadar nerdeyse babasıni günde 1 2 saat gördü cocuk babasını tanımıyordu :) çok şükür durumları düzelttik eşim ek işi bıraktı 
0 oy
(323 puan) tarafından
Bende ilk hamileligimde yalnızdım eşim gece gidiyordu ise çok zorlanmamistim tv izle kitap oku sosyal medyada gez ailenle görüntülü konuş hatta youtubede eski en sevdiğin dizileri baştan izleyebilirsin kafan dağılır hem
(318 puan) tarafından
Yemekte yalnız olmak koyuyor insana
0 oy
(867 puan) tarafından
Gündüz 11e kadar yanında oluyo ve gece 12den sonra geri geliyosa çok da dert etme bence. Her halükarda günün belli bi bölümü yanında olmayacak zaten çalışacağı için, en azından birlikte kahvaltı yapıp birlikte uyuyabiliyosunuz. Bardağın boş tarafı yerine dolu tarafına odaklan. Misal benim eşimin 3 ayrı vardiyası var ve her hafta farklı saatlerde işte oluyo. Vardiyalar içinde en rahat olanı bu öğle ile gece arası işte olduğu vardiya bence. Çünkü birinde sabahın altısında gidip akşam geliyo eve, birinde tüm gece işte oluyo, tüm gün uyuyo, birlikte 2 saat geçiremiyoruz bile bazen ve gece evde tek başıma kalmak zorundayım yani. En azından geceleri tek başına değilsin öyle düşün. Hamilelik hem fiziksel hem psikolojik olarak zor bir süreç, yaşıyorum ve farkındayım ama olumsuzluklar yerine olumlu olanlara odaklanman senin için daha iyi olacaktır 
(318 puan) tarafından
Keşke 3 vardıyali olsa daha önce de çalışmıştı öyle zor olmamıştı bu kadar
0 oy
(497 puan) tarafından
Ay ne güzel :) benım kı sabah 7 de gıdıyor akşam 11 de gelıyor bır saat görüyorum adamı :) ve çok rahat erkegın sabah gıfıp akşam geleni makbul 
(318 puan) tarafından
Allah seni napmasin ben kocamı seviyorum biz aksam ymeginden sonra birlikte kahve içeriz meyve yeriz sonra dışarıya çıkar bı kaç tür atarız sarılarak TV izleriz yazarken bile agladim
0 oy
(6,718 puan) tarafından
Herşey psikolojide bitiyo canım sen şimdiden karaları bağlarsan olmaz onu yerine kendime vakit ayırabilirim işlerimi yapabilirim vs vs gibi şeylerle kendini motive et 
0 oy
(66 puan) tarafından
Benimde öyle canım valla ben yalnızlığı sevmediğim için üzülüyorum 
(318 puan) tarafından
Bende nefret eederim yalnizliktan
0 oy
(867 puan) tarafından

Benim eşim bu aralar sabah 8 'de gidip gece 1 de geliyor  :) benim yerimde olsan kafayı yersin. Yemek yapasim gelmiyor, geçiştirip yiyorum. Bebegimde babasının sesini arıyor sürekli ağlıyor. Benimde psikolojim pert durumda. 

(318 puan) tarafından
Ben de değişik duygular yasiiyorum
0 oy
(2,127 puan) tarafından
Cocuk uyuduktan sonra o uyurkenki sessizliği yanlızlığı cok  seveceksin. Zor olur ama alışırsın en azından bielikte uyicaksınız ona motive et kendini
(318 puan) tarafından
Hamilelikten heralde herşeye ağlıyorum
0 oy
(317 puan) tarafından
Şuan ki yanlizlik ne ki ..eğer eşin çalışma.saatleri hep.boyleyse beebk oldaugunda komple yanlız hissedersin hem bebek hem ev eşinde.yok.istem.gelince yorgun olacak uyuyacak sana destek çıkamayacak..
(318 puan) tarafından
Bebek olunca belki bu kadar olmam
0 oy
(2,345 puan) tarafından
Alışırsın benim eşim tır şoförü yurtdışına gidiyor ilk başlarda çok zordu hep ağlıyordum ben yapamam diyordum ama şimdi umrumda bile değil 
(318 puan) tarafından
Şuan bende sürekli agliyorum
0 oy
(2,686 puan) tarafından
Eşim yanımda. İse gidiyor bütün gün. Bir arkadaşım burada geri kalan bütün sevdiklerim uzakta. Ben başka ülkedeyim. Arkadaşım ben 7 aylık hamileyken burada taşındı ilk 7 ay eşim sabah 8 de çıkar gece 1 e kadar çalışırdi ve ben 7 ayı evin içinde tek başıma geçirdim. 
(318 puan) tarafından
Arkadaşım yok ailem burda fakat babam kimseyi istemez gelip oturanda yok yannimda aşağıda kayınvalidem var o da iyi niyetli değil

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 126 göst.
11 saat önce Diğer kategorisinde Emine_ozder01 (102 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 129 göst.
2 gün önce Diğer kategorisinde Abcdefkjlmn (251 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 72 göst.
2 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Beyaz Gül (651 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 55 göst.