Çok şükür bu postu açmak bana da nasip oldu. 16 Eylül pazartesi günü haftalık kontrol için hastaneye gittim ve acil sezaryana alındım. 38+6 idi daha kanala inmemiş ve bir haftadır kilo almamış. Nst de kalp atışları hep düşük çıkıyordu o gün daha da düşük çıktı ve doktor bebeğimde stres belirtileri görmüş. Bebeğin bugün doğacak nasıl yapalım dedi. Bu ikinci gebeliğimdi kızım normal doğum olmuştu bunu da hep normal planlamistik. Normal doğum istediğimi söyledim. Düşük dozda suni verilip bebeği takip edip ona göre karar verecektik. Sancılar çıkmaya başlayınca oğlumun kalp atışı iyice düştü doktorum bebeğimin normal doğumu kaldıramayacağıni soyledi ve acil sezaryana alındım. Hastaneye yalnız gitmiştim eşim annem yetisemeden doğuma alındım. Spinal yapıldı ve doğumum gerceklesti. Doğarken kakasını poposunda yakalamış doktor tam zamanında kakasını yemeden müdahale edildi. İyi ki o gün kontrolüm varmış yoksa karnimda yapacakmış. Bizim için hayırlı olan buymuş. Rabbim herkese hayırlı doğumlar nasip etsin. Herkes evlatlarını sağlıkla kucağına alsın inşallah. Bu arada normal mi sezaryan mi? İkisi de birbirinden kötü bence al birini vur ötekine diyorum.