0 oy
139 göst.
Diğer kategorisinde (29 puan) tarafından
Çok şükür bu postu açmak bana da nasip oldu. 16 Eylül pazartesi günü haftalık kontrol için hastaneye gittim ve acil sezaryana alındım. 38+6 idi daha kanala inmemiş ve bir haftadır kilo almamış. Nst de kalp atışları hep düşük çıkıyordu o gün daha da düşük çıktı ve doktor bebeğimde stres belirtileri görmüş. Bebeğin bugün doğacak nasıl yapalım dedi. Bu ikinci gebeliğimdi kızım normal doğum olmuştu bunu da hep normal planlamistik. Normal doğum istediğimi söyledim. Düşük dozda suni verilip bebeği takip edip ona göre karar verecektik. Sancılar çıkmaya başlayınca oğlumun kalp atışı iyice düştü doktorum bebeğimin normal doğumu kaldıramayacağıni soyledi ve acil sezaryana alındım. Hastaneye yalnız gitmiştim eşim annem yetisemeden doğuma alındım. Spinal yapıldı ve doğumum gerceklesti. Doğarken kakasını poposunda yakalamış doktor tam zamanında kakasını yemeden müdahale edildi. İyi ki o gün kontrolüm varmış yoksa karnimda yapacakmış. Bizim için hayırlı olan buymuş. Rabbim herkese hayırlı doğumlar nasip etsin. Herkes evlatlarını sağlıkla kucağına alsın inşallah. Bu arada normal mi sezaryan mi? İkisi de birbirinden kötü bence al birini vur ötekine diyorum.

4 Cevaplar

0 oy
(4,562 puan) tarafından
Rabbim bebisini saglikla buyutmeyi nasip etsin canım ♥️
(29 puan) tarafından
Amin canım inşallah ♥️
-Reklam-
0 oy
(14,696 puan) tarafından

Bilmiyorum sezaryen olmadım ama normalde en azından çıktıktan sonra acı bitiyor:D 

Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin kokla minnoşu benim yerime ❤️ bende yeni doğum yaptım 50 günlük oldu çok şükür 
(29 puan) tarafından
Amin. Sana da sağlıkla büyütmeyi nasip etsin Rabbim. Siz baya kurtarmissiniz biz de şöyle bir ayı bir atlatsak :)
(14,696 puan) tarafından
Evet ilk 1 ay zorlanıyor insan ama geçiyor oh be diyorsun. Hele iki taneyse daha zor oluyor:)
(29 puan) tarafından
Evet 2 yasinda bir de kızım var. Kucağıma gelmek istiyor alamıyorum içime dert oluyor biraz vakit geçse her şey daha güzel olacak inşallah.
0 oy
(10,063 puan) tarafından
Geçmiş olsun gözün aydın. Benim ilk doğumda seninki ile birebir aynı gibi kontrole gidip acil doğuma.alindim yanımda.kimse yok pandemi zamanıydi zaten. Benim bebeğim kuvozde kaldı 16 gün sen öyle bişey yaşamamissin çok şükür. Sağlıkla büyüsün minik kuzucuk
(29 puan) tarafından
Evet en azından kuvozluk durumumuz olmadı kızım enfeksiyon yüzünden doğunca bir hafta kalmıştı o puseti eve boş getirmek bana çok ağır gelmişti. Amin inşallah.
0 oy
(636 puan) tarafından

Allah analı babalı büyütsün. Gözünüz aydın. <3

Benim de çarşamba randevum var o zaman 38+6 oluyorum şu an daha 38 e yeni girdik. Benim de bebeğimin kalbi hep hızlı atıyor serumla düzeliyor. İnşallah o zamana beklemez de kendisi gelir. Eğer gelmezse ve doktor sezaryen derse inşallah bana da suniyle deneme fırsatı verirler.

Devlette mi yaptın özelde mi peki

(29 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım. Özelde yaptım ben. Düşük olması daha riskliymis yüksek olmasından öyle dedi bana hemşire inşallah senin gönlüne göre olur.

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 178 göst.
0 oy
6 cevap 202 göst.
15 Eylül 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Alpimin annesiyim (85 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 236 göst.
1 Haziran 2022 Diğer kategorisinde denizimsi (7,579 puan) tarafından soruldu
+1 oy
22 cevap 477 göst.

406,132 soru

12,176,089 cevap

36,654 kullanıcı

...