0 oy
158 göst.
Diğer kategorisinde (245 puan) tarafından
Kizlar bu şampuanı kullanan varmi ben kızıma bunu kullanıyorum hep ama Bi arkadaş iyi değil haberlere cikmis felan dedi 

5 Cevaplar

0 oy
(13,430 puan) tarafından
Dalin ve bu şampuanı evine sokma demişti doktorumuz 

Bizde egzama var belki ondan dolayı demişde olabilir 

Pudrası ile ilgili haber çıkmıştı yurt dışında
(245 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım
(1,835 puan) tarafından
Ayy bizde de var egzama dalın çocuğun göz çevresini kıpkırmızı yapıyordu ilk doğduğunda anlam veremedim 2 ay sonra anladım şampuan yapıyormuş meğer 3nbucuk senedir eve sokmam dalini
(477 puan) tarafından
Bana da göz doktoru çocuğun gözünü dalinle yıka günde 2.3 defa dedi hangi doktor ne diyor anlmaadık
(1,835 puan) tarafından
Dalinin içeriği iyi değil canım bedava verseler almam . Benim oğlum egzama ve ufacık bir şeyde alerji oluyor çocuğu ill banyo yaptığımda her yeri kızarıyor göz çevresi alnı kıpkırmızı oluyordu kayinvalodem hatta isilik diyordu her banyo sonrası çocuk durmuyordu ağlıyordu sürekli meğer dalın alerji yapıyormuş sonradan test yaptırdık yumurta süt dalın şampuan ve baharat kullanmıyoruz hala 4 yaşına girdi .
(477 puan) tarafından
Cnm özellikle doktor dedi Dalin ile yıka gözlerinde kirpik enfeksiyon var göz doktoru dedi gözünün içine sür yıka dedi walla oğlan izin vermiyor yapayım zaten
-Reklam-
0 oy
(1,748 puan) tarafından

Bende ilkte bu markayı kullanıyordum haberlere çıkma muhabbetini duyunca bir daha almadım uni baby kolay tarama saç ve vücut şampuanı çok güzel kokusu falan da :)

(245 puan) tarafından
Tamam canım onu deniyim bide teşekkür ederim
(1,748 puan) tarafından
Rica ederim ♥️☺️
0 oy
(3,186 puan) tarafından
En güzeli uni baby ve Sebamed canim. 
(245 puan) tarafından
Tamam canım teşekkür ederim
0 oy
(255 puan) tarafından
Maalesef full kimyasal içeriyor ve pudrası haberlere çıkmıştı. Ecowell tavsiye ederim kızım 33 aylık doğduğundan beri kullanıyorum
0 oy
(2,048 puan) tarafından
Muhendisinoglu diye bir sayfa var, incelemede sinifta kaldi bu sampuan. Ebebegin kendi markasini aliyorum ben baby me
(387 puan) tarafından
Mühendis oğlu sayfasında ki kişinin inşaat mühendisi olduğunu biliyor musunuz yani sanki kimya mühendisi gibi bir alğı oluşturuyor
(2,048 puan) tarafından
Bilmiyordum ama ne farkeder, icerikler ortada sonucta :) yani internetten kendimiz bile icerikleri tek tek arastirsak buluruz, sadece isimizi kolaylastiriyor

İlgili sorular

+1 oy
5 cevap 153 göst.
15 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 42 göst.
0 oy
4 cevap 158 göst.

403,404 soru

12,084,360 cevap

36,365 kullanıcı

...