+1 oy
1,017 göst.
Diğer kategorisinde (4,932 puan) tarafından
Temizliğe gittigim bı abla var bı telefon çaldı açtık bu abla aman fadimana yetiş abla noldu dedim düdüklü patladı cabuk gel bir gittim kiii mutfak savaş alanı gibi olmuş işkembe koymuş daha kaynamamis bile buda eğilip bakayım diye aklından geçirirken bomba patladı sandım diyor ocağın üzerinde aspiratör vardı tavandan sarkan paramparça olmuş etrafa dağılmış ne duvar kalmış ne kapı ne cam ne tavan nede avizeler Allah dan kendinde bişey yok dudukluden korkardım şimdi öyle görünce kökten kaldırırım artık düdukluyu

35 Cevaplar

0 oy
(436 puan) tarafından
Şu eski model düdüklü mü ki yoksa yeni üretim oluyor ya düğmeli falan ondan mı 
(4,932 puan) tarafından
Yok kuzum eski termo düdüklü
(436 puan) tarafından
Anladım çok kötü olmuş cana gelmemiş şükür geçmiş olsun
-Reklam-
0 oy
(1,366 puan) tarafından
29 yaşındayım dudukluden assssiri korktuğum için daha bu sene kaynanamin yardımıyla kullanmaya basladim şimdi tekrar bir uzaklaştım 
0 oy
(51,386 puan) tarafından
öyle bir kadin gördük saglik ocağında ben hic kullanmadim kullanmam da
0 oy
(3,151 puan) tarafından
Halam 3 kere patlattı 3ünde de yüzünde ciddi yanıklar oluşmuştu mutfak darma duman olmuştu 
(4,932 puan) tarafından
Hayatımda ilk defa böyle gördüm
0 oy
(2,458 puan) tarafından
Markası neydi düdüklünün
(4,932 puan) tarafından
Termo canım eski duduklulerden
0 oy
tarafından
Bende cok korkuyorum o yüzden fissler marka aldım biraz pahali ama o zamanlar ceyiz dizerken bir aylik maasima yakin odedim herkes karsı geldi bi dudukluye o kadar para verilirmi gibisinden ama takmadim patlamama garantisi veriyor iceride basinc oldugu zaman lastigini otomatik gevsetiyor ve basincin azalmasını sağliyor etrafimda dudukluden yanan bir kac insan gördüm ben yasamama ragmen travma kaldı. Eger fisler almasaydim ciddi anlamda duduklu kullanmiycaktim ama bazı yemeklerde düdüklüde oluyor 
(4,932 puan) tarafından
Vallahi verilir canından kiymetlimi
tarafından
Tabiki degil yani anneminki tepesinde düdük olanlardan ( termo sanirım ismi sallanan) modeldendi en kücuk bi sesi degisince hemn ocagi kapatıp mutfaktan kaçiyordum :)
(4,932 puan) tarafından
Aynn canım tepesi lülüklü
0 oy
(127 puan) tarafından
Bende nohut yemeği yaptım ocağı kapatali 25 dj fakan olmuştur yemeğe bakayım pişmiş mi diye kapağı acmamla patlamasi yemeğin karnıma dökülmesi ucuz yırttım karnında bir yanık lekesi oluştu verilmiş sadakam varmış 
(4,932 puan) tarafından
Allah korusun canım yaa canlı bomba resmen
(127 puan) tarafından
Vallahi öyle artık sabahtan kışıga koyuyorum pişiyor öyle daha da kullanmam
0 oy
tarafından
Düdüklü den korkmuyorum.cunku kullanım.onemli. kaynarken düdüğü kapalı olur benimkinin 

Mesela pişme süreci boyunva hiç dokunmam.

Açıkçası suyuda az korum ölçüsünün baya altında 

Herşeyi.yaaprim.icinde elhamdülillah hiç patlatmadim 

Yeni düdüklü değil şu osye baslami varya ondan çokta eski değil 

Havasını suyun altında alırım siiiiii diye bir ses gelince yavaşça kaldırırım düdüğünü havasını alınca açarım kapağını 
0 oy
tarafından
Ben hergun kullanırım havasını almadan acmissa yadaastigi falan eskimisse geçmiş olsun 
(4,932 puan) tarafından
Yok kuzum otmemis bile yani daha kaynama bile olmamış muhtemel işkembe tikamis hava almayinca
0 oy
(3,349 puan) tarafından
3 lü düdüklü setim vardı öyle duruyordu korkudan 1 gün açmadım. Yaşlı bir tanıdığımın başına gelmişti göğsü filan hep derisi gitmişti 
0 oy
(14,774 puan) tarafından
Kız yarın kurufasulye yapacam korktuyom ama onsuz da olmuyor :) genelde yaparken mutfakta durmuyorum çocuklarla :)
0 oy
(155 puan) tarafından
Ay çok kötü Allah korumuş bizim burda 3 aylık gelinin fuduklusu patlamıştı yüzü heryeri yanmıştı çok kötü olmuştu saclari falan hepsi gitti burnu bile yok olmuştu yani o derece ama öyle bı fedakar kocası vardiki kadını birakmamisti bile Allah raazi olsun Allah kimseye yaşatmasın 
0 oy
tarafından
Oha cidden tehlikeliymis..kullanmiyorum cok şükür 
0 oy
tarafından
Benimde geçen kış patladı Allah'tan fasulye koymuştum azdı birden bire patladı ev battı tam mutfaktan çıkınca patladı ogunden beridir kullanmıyorum bende fobi oluştu resmen gittiğim evlerdede ocaktaysa hiç mutfağa girmem
0 oy
(4,356 puan) tarafından
Ayyy bizim kiracinin esi yanmisti oyle. Bi de yedi sekiz aylik hamileydi. Mercimek corbasi yapiyomus yüzü gozu bagri hep yanmisti. İz filan kalmadı ama biseyler surduler. Yine de korkunc

İlgili sorular

+3 oy
30 cevap 836 göst.
0 oy
42 cevap 1,971 göst.
23 Nisan 2021 Diğer kategorisinde Nnuurrr (366 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 503 göst.
26 Mart 2021 Diğer kategorisinde Havva37 (240 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 390 göst.
13 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde honki ponki toninok (12,695 puan) tarafından soruldu

408,645 soru

12,280,315 cevap

37,872 kullanıcı

Kategoriler

...