+1 oy
58 göst.
Diğer kategorisinde (86 puan) tarafından
Kızlar hepinize merhaba diğer bölüme yazmadım çünkü cevap yazan yok. Oğlumun (19 aylık) 3 tane köpek dişi kabardı ağustosun başından beri. Biri patladı diğeri patlamak üzere üçüncü hala beyaz. Kızlar abartmıyorum günde sadece bir öğün besleniyor. Sadece mama içiyor ek gıda bir öğün yiyor oda bir iki kaşık. Vitaminleri normal düşük olan bir değer yok. Zaten 11 kiloydu bir kilo vermiş 10 kilo kalmış eridi yeminle. Bütün günüm ağlamakla geçiyor valla sizden başka dertleşecek kimsem yok ne zaman bitecek bu süreç allah aşkına 

2 Cevaplar

0 oy
(2,887 puan) tarafından
Benimkiler  de öyleydi canım minicik kalmştı ve ilk kızım da öyle olmuştu. Çevreden çok fazla Eleştiri geliyor ama takmıyorum. Sonradan telafi ediyorlar merak etme iştahları açılıyor. Hatta şimdi ikisini büyüttüm ve artık "Anne acıktım" cümlesini duymaktan gına geldi. Biri 6 buçuk, diğeri 3 buçuk yaşında. Diş çıkarırken çok iştahsızlardı. Şimdi doymuyorlar maşallah canım. Allah hayırlı sağlıklı uzun ömürler versin ❤️ 
-Reklam-
0 oy
(2,237 puan) tarafından
Kızımın diş döneminde yaşadım bunu. Ortalama 1 hafta 10 gün sürüyordu. Dişler çıktığı gibi normale dönüyordu. Mesela makarna seviyorsa, bu süreçte sadece makarna yesin. Sonra tekrar çeşitliliği artırırsınız. 

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 107 göst.
2 Mart 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Melike☺️ (1,696 puan) tarafından soruldu
+1 oy
4 cevap 98 göst.
0 oy
1 cevap 51 göst.
+2 oy
5 cevap 150 göst.

Kategoriler

1,446,845 soru

23,767,545 cevap

315,787 kullanıcı

...