0 oy
53 göst.
Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (61 puan) tarafından

Diş çıkarma sürecindeyiz damağı kabarmış ama günlerdir görünen bir diş yok. Aşırı huysuzluk ve uykuya direnç yaşiyoruz. Damak kabardıktan kaç gün sonra çıkar sizin tecrübeleriniz neler? Çok yorucu geçiyor :((

3 Cevaplar

0 oy
(512 puan) tarafından

Ben tetagil kullandım bir de calpol huysuz ama hafif geçti 

(61 puan) tarafından

Doktorumuz doğal bir süreç hiçbir şey kullanmamanızı öneririm dedi. Zeytinyağı ve karanfilden kür yaptım onu kullanıyorum ama pek fayda etmiyor. 

-Reklam-
0 oy
tarafından

bazı dişlerin çıkması uzun sürüyor. ben alt iki dişi hiç anlamadım bile ama üst iki diş çok zorlamıştı ve baya uzun sürdü. 

(61 puan) tarafından

Alt iki diş çıkacak bizim de. Bir hafta oldu kabaralı tık yok. Diş görününce ağrısı, huysuzluğu vs gider mi sizce? 

0 oy
(1,568 puan) tarafından

Ön dişler 1 hafta 10 güne çıkmıştı. Ama köpek dişleri neredeyse 2 ay sürdü patlayana kadar... Dişten dişe değişiyor yani. Çok huzursuz, ağlıyor ise diş jelleri oluyor onlardan kullanabilirsiniz. Eğer aşırı ağrısı, ağlaması var ise de ağrı kesici verebilirsiniz. 

(61 puan) tarafından

Doktorumuz doğal bir süreç hiçbir şey kullanmamanızı öneririm dedi. Zeytinyağı ve karanfilden kür yaptım onu kullanıyorum ama pek fayda etmiyor.  Diş patladığı an ağrısı, huysuzluğu gider mi sizce? İlk dişlerimiz çıkacak tecrübesizim biraz :) 

(1,568 puan) tarafından

Ben dij jeli hiç kullanmadım ama ağrı kesici 1 kere verdim. Diş patlayınca tüm huysuzluk geçiyor. Eğer huysuzluk varsa demekki arkadan gelen başka dişler de var.. Diş süreci sancılı ya. Benim çocuklar neyseki hepsini beraber çıkarıyor. En azından tek seferde zorlayıp, sonradan rahatlıyorlar. 

(61 puan) tarafından

Valla hele bugün çok fenaydı ya kucağımdayken bir şey yok. Asla yatmak, uyumak istemiyor. Herhalde yatınca daha çok ağrıyor. Siz diş konusunda şanslıymışsınız o zaman:)) 

İlgili sorular

+2 oy
5 cevap 128 göst.
0 oy
9 cevap 185 göst.
2 Ekim 2021 Diğer kategorisinde Tomurcuksss... (986 puan) tarafından soruldu
+1 oy
2 cevap 56 göst.
19 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Bbgm (86 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 80 göst.

Kategoriler