0 oy
122 göst.
Diğer kategorisinde (11 puan) tarafından
Kızlar çıldırmak üzereyim artık

Kızım 11 aylık oldu sabahtan akşama kadar hiç durmadan sürekli ağlıyor 1 saniye ya 1 saniye yanından ayrılsam dakikalarca ağlıyor ne baba da ne kimsede asla susmuyor evimiz Amerikan mutfak beni gayet görebiliyor ama oraya bile gitsem sanki etinden et koparıyorlar öyle bir ağlama tuvalete banyoya gidemiyorum. Çok yoruldum bazen oturum ağlıyorum artık. Geçen 4 gün duş alamadım ya siz düşünün artık bide ağır maşallah sol kolum felç oldu. Nolur akıl verin 5 aylıktan beri böyle 20 yıl yaşlandım artık bide 2 yaşında kızım var onla hiç ilgilenmiyorum bu küçüğün halleri yüzünden garibim onada ayrı üzülüyorum ne zaman bitecek bu durum

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
Dis sancısı mi var acaba . Doktor tahlil yaptımi ağladığı icin
(11 puan) tarafından
Türkiyede yaşamıyoruz maalesef  böyle şeyler için bu ülkede tahlil yapmıyorlar normal diyor doktorlar bebektir ağlar mantığı. Ne kadar saçma sırf bu yüzden Türkiye’ye gelip bebeğime baktırmayı bile düşündüm ama uçakta beni rezil eder canımı çıkartır diye cesaret edemedim
tarafından
Turkiyede gerçekten iyi bakılıyor.  Az bisi için gidiyoz hemen tahlil röntgen muayene falan sahip çıkıyorlar.
Belki bir derdi vardır bebegin . Gece uyuyomu bari
(11 puan) tarafından
Aynen öle inan varya Türkiye’de herşeyi geç ama sağlık sistemi hiç bir ülkede yok gık desen doktor seni istediğin yere gönderim muayene ediyor ama burda öyle değil. Aylardır neler çekiyorum doktorun dediği olabilir bebek bu ağlar olaya bak ya gece de uyumuyor sabaha kadar bin defa uyanıyor
tarafından
Yerinde olsam cesaret edip turkiyeye gelirim. Bazı şeylerde geç kalabilirsin Allah korusun yinede .
-Reklam-
0 oy
(2,943 puan) tarafından
Yorumunu da okudum canım yani belki bu rahatsızlığı vardır bilemem ama ben kendi kızımdan örnek vereyim, 14 ay emdigim süt burnumdan geldi bu kadar ağlayan bı bebek herkes bende gördü yemin ederim, sürekli ağlardı doktora götürürüz önce gazı var dediler onun için her çözümü aradım, 5 ay sonra gaz geçti ama ağlamalar devam etti, şu an 2 yaşına girecek yürüyüp konuştuktan sonra biraz daha rahat ettim ama genel olarak nasıl dersen hâlâ bize yapışık ve ağlamaları devam ediyor 
(11 puan) tarafından
Büyük kızım da böyleydi ama bu küçük onu da geçti ya bana yapışık resmen sürekli ağlıyor sürekli çok yıpranıyorum bu ağlamalardan
0 oy
(38 puan) tarafından
Anılarım depreşti .postun yukarı çıksın bebişim♥️
(137,869 puan) tarafından
2. bebe yokmu sende yaaw
(11 puan) tarafından
Sağol canım benim ♥️
(38 puan) tarafından
Yok canim istemiyorum☺️
(137,869 puan) tarafından
hayirlisi
0 oy
(11 puan) tarafından
Kızlar bir tavsiye verin lütfen ya

Ne yapacam ben bana yapışık yaşaması çok yoruyor beni devamlı ağlaması gece gündüz sürekli böyle yaşayan yok mu hiç bu durumu ne yaptınız ne zaman geçti
0 oy
(4,578 puan) tarafından
Yorumda gördüm doktor öyle demiş de başka bir doktora gidip, ben en azından kan idrar tahlili yaptırmak istiyorum uzun süredir böyle dediğinde sevk kağıdı yazıyorlar aslında. Bazı dönemlerde çocuklar evet böyle çok problem yaratabiliyorlar ama sen yine de bir tahlil istiyorum de yazsınlar. 

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 109 göst.
30 Nisan 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 55 göst.
1 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Burcin34 (28 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 283 göst.
5 Aralık 2021 Diğer kategorisinde Yeni.bir.anne (1,073 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 92 göst.